Jeg fik d. 2. april lavet FUE-procedure #2 hos Novohair i KÞbenhavn. Og kunne ikke vÊre mere tilfreds. Frank var bÃ¥de imÞdekommende, tÃ¥lmodig og vigtigst realistisk med mine spÞrgsmÃ¥l og Þnsk... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hej Henrik her. Jeg havde stort set ikke noget hÃ¥r tilbage pÃ¥ toppen men fik i 2023 lavet en hÃ¥rtransplantation pÃ¥ 4600 grafts ingen smerter og ingen komplikationer. Februar 2026 besluttede jeg mig fo... ãã£ãšèŠã
For mig var det - som jeg tÊnker det er for mange - et stort skridt at kontakte Novohair for at fÃ¥ en konsultation omkring mine hÞje tindinger. Jeg havde en behagelig session i deres lokaler, hvor je... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dank der kompetenten Vorab-Beratung der Mitarbeiter konnte ich mich ÃŒberhaupt erst auf meine Haar Transplantation einlassen, da ich vorab so viele Fragen und Zweifel hatte, aber nun nach dem Treatment... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Novohair er et af de fÞrende hårtabsklinikker i Danmark med speciale i hårtransplantation. Hos Novohair anvender vi de mest effektive metoder for at få et helt naturligt resultat
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Top klinik - og kirurger!
Frank var både imÞdekommende, tålmodig og vigtigst realistisk med mine spÞrgsmål og Þnsker under fÞrste konsultation og pr. mail efterfÞlgende. Da jeg håbede på en ret stor procedure, tilbÞd han en anden konsultation med NÌkhet, som er den ene af de to kirurger, der laver procedurerne. Også her blev jeg mÞdt med imÞdekommende professionalisme og en nÞdvendig konservativisme ift. forventningerne.
På selve operationsdagen kunne jeg ikke have bedt om mere. Frank tog godt imod mig om morgenen, hvor han, protegé Alexander og jeg fik en hyggesnak, inden selve procedurens start. Herefter overtog NÌkhet og hendes mand Yilmaz mig resten af dagen. De var ekstremt behagelige og gjorde et fantastisk stykke arbejde med at gÞre dagen til en god oplevelse fyldt med uformelle snakke. Man kunne hele vejen igennem mÊrke, hvor erfarne og dygtige de var.
På trods af konservativismen under konsultationen endte de med at transplantere 3800 grafts, hvilket var helt, hvor jeg håbede, vi ville lande. Og gav sig god tid til proceduren, der endte med at blive en lang dag til kl. 20. Men den behagelige energi forsvandt på intet tidspunkt. Jeg er på dette tidlige stadie imponeret over, hvor flot et stykke arbejde de har lavet med at fÞlge hårets naturlige flow. IsÊr i kronen, der pga. hvirvlen ellers er et yderst besvÊrligt område.
Så en stor, stor tak skal lyde til Frank, Alexander, NÌkhet og Yilmaz! Får jeg brug for en 3. procedure i fremtiden, ved jeg prÊcis, hvem jeg skal have fat i igen!
Fantastisk oplevelse og fremragende resultat
Hej Henrik her. Jeg havde stort set ikke noget hår tilbage på toppen men fik i 2023 lavet en hårtransplantation på 4600 grafts ingen smerter og ingen komplikationer. Februar 2026 besluttede jeg mig for at fuldende det hele med endnu 3600 grafts. Samlet set har det vÊret en stor omgang men fortryder ikke et sekund. Jeg var så heldig at begge gangene har jeg haft de to samme fantastiske lÊger til og udfÞre det. Frank har lige ledes vÊret super under hele forlÞbet.
Jeg er meget begejstret for resultatet
Jeg er meget begejstret for resultatet, og behandlingen undervejs. Jeg fik lavet mit hår af to omgange og fÞrste gang talte jeg med en lÊge nogle uger fÞr behandlingen og på selve dagen. Frank har desuden givet mig en Êrlig vurdering af mulighederne med min begrÊnsede mÊngde donorhår.
Efter operationerne har jeg haft en del smerter i 10 dages tid - det står der ikke meget om på diverse hjemmesider, men det giver sig selv når man tÊnker over det.
Det er helt vildt at jeg har Êndret min hÃ¥rskÊbne. Slut med en stikkende sol om sommeren og velkommen til mit nye gamle udseendeð
ELENDIGT ARBEJDE
Elendig oplevelse.
Jeg har fået lavet transplantation både i KÞbenhavn og i Berlin.
Jeg er aldrig blevet tilset af en lÊge, hverken fÞr, undervejs eller efter.
Intet professionelt med at scanner hovedbunden, tegne op eller noget andet.
Du bliver tilset af Frank som ingen uddannelse har inde for feltet.
Jeg har fået sat hår i mit skÊg og i siderne på mit hoved, som er indsat mod mine naturlige hårsÊkke, og ikke med. Det betyder de vokser i forkert retning, og ydermere vokser de indgroet og jeg får derfor indgroet hår både på hovedet og på kinderne fordi de bliver klippet mod hårene, fordi de er indsat mod hårene.
Herudover har jeg små huller i tindingerne, fordi der ikke er indsat nok hår.
For at gÞre ondt vÊrre, så har jeg i hÞjre side af tindingerne langt flere hår indsat end i venstre side. Det betyder at mit hår ser meget tykkere ud i hÞjre side, end i venstre side.
Til slut har Novohair også formået at ÞdelÊgge donorområdet fuldstÊndig, ved at plukke alt for mange hår de samme steder.
Jeg anbefaler ikke Novohair / fueklinikken hvis du har tykt/kruset/krÞllet eller mÞrkt hår !!
Super lydhÞr personale
Super lydhÞr personale, god service og Þje for Êstetikken.
Professionelt team hos novohair
Jeg har fået en hår transplantation. Mit resultat her allerede 6 måneder efter er over al forventning. Jeg har haft god vejledning hele vejen igennem lige fra start til slut og dermed fÞlt mig i sikre hÊnder. Jeg vil til enhver tid anbefale novohair til andre.
HÃ¥r Transplantation
Efter lang overvejelse valgte jeg Novohair til at få lavet min hår transplantation.
Jeg havde en god snak med Frank, og fik forklaret tingene ordentligt igennem. Gennem hele processen var de utroligt sÞde og venlige, os efterfÞlgende hvis man havde spÞrgsmål. Nu er det lidt over et år siden jeg fik det lavet og det spiller bare 100%
Kan klart anbefales!
André ketscher
Bedste klinik i Nordeuropa
Har brugt flere år på at undersÞge gode klinikker og valgte, at gå med det sikre valg herhjemme i DK og det den rigtige beslutning.
Man betaler for kvalitet og det får man. De er så erfarne at behandlerne har styr på hvor mange og hvordan dit hår skal se ud, for at få et naturligt look.
Super god oplevelse
Efter mange års overvejelse og lang tids research, valgte jeg at få foretaget en skÊgtransplantation hos Novohair i KÞbenhavn. Jeg havde forinden haft et mÞde med Frank, som forklarede mig omkring processen. På selve dagen blev jeg taget pÊnt imod af Tina og fik hilst på behandlerne. Alt forlÞb som det skulle, og personalet arbejdede endda to timer over tid for at sikre, at resultatet sad lige i skabet. Behandlerne kom fra Tyskland, og de var enormt gode til at guide og forklare under hele processen. Jeg fÞlte mig 100% tryg - og det hele var ukompliceret og smertefrit. Nu kommer den svÊre del - nemlig at afvente resultatet. Men indtil videre har alt vÊret til UG, og jeg kan kun anbefale Novohair til andre, der overvejer at få gjort noget ved deres hår eller skÊg :)
Marko Putnik in Berlin lies to hisâŠ
Marko Putnik in Berlin lies to his clients. I thought he was a doctor, but he has no medical qualifications, and also although he runs the clinic, he does not want to pay real doctors with qualifications. Thats why everybody except him, stays hidden fro the public. Novohair does not contract real doctors with names and qualifications. The operation is done by random dudes with masks.
Thanks for your reply. Do you know in this case, which doctors or people do the operations at Novohair Berlin? It would be great to know, because Marko Putnik never send me my patiente files with the name of the doctors. Also the name Dr. Mohammed Alshehab on his website was a total lie- he was not the guy who did the operation. I think since your a collaboration, you share similar standards, and not telling or scamming the patience by hidding the actuall people with "medical" qualifications or tasks, is a very low one and needs to be adressed. I think since your a collaboration, you could also help in raising those standards, and adress the missing information for my and the publics concern.

Novohair Copenhagen ããã®åç
Jeg vil gerne prale ð af detâŠ
Jeg vil gerne prale ð af det fantastisk imÞdekommende personale hos Nova hair i KÞbenhavn hvor jeg fik en hÃ¥rtransplantation i oktober sidste Ã¥r.
Jeg valgte en hårtransplantation da jeg ikke lÊngere kunne skjule mit hårtab og mit dårlige selvvÊrd blev heller ikke bedre med mit hårtab.
Og valget blev
Nova Hair i KÞbenhavn ð
Hos Nova Hair har de et dygtigt professionelt personale.
Og Nova Hair har vÊret ekstremt venligt og imÞdekommende fra dag 1. Jeg har altid fÞlt mig i trygge hÊnder hos dem.
Informationen har altid vÊret god gennem hele processen ð.
Og jeg er meget tilfreds med de forelÞbige resultater som også kun bliver bedre og bedre.
Det endelige resultat kommer formentlig fÞrst efter 1 år.
Som sagt en rigtig god oplevelse fra Nova Hair som jeg klart vil anbefale.
SÃ¥ en stor tak til Frank og hans team ðð.
Tryg og professionel behandling med hÞjâŠ
Tryg og professionel behandling med hÞj kvalitet
Jeg fik foretaget en hårtransplantation i december 2023 og er meget tilfreds med resultatet.
Frank og resten af teamet hos Novohair fortjener stor ros for deres professionalisme og empati gennem hele forlÞbet. De var exceptionelt dygtige til at lytte til mine Þnsker og håndtere mine bekymringer, og jeg fÞlte hele vejen igennem en tryghed og vished om, at jeg var i de bedste hÊnder.
Jeg kan varmt anbefale Novohair til alle, der overvejer en hårtransplantation.
Har fÃ¥et lavet hÃ¥r hos Novo Hair 2âŠ
Har fÃ¥et lavet hÃ¥r hos Novo Hair 2 gange nu og vÊret mega tilfreds begge gange. Synes de fra start har vÊret Êrlige om hvad jeg kunne forvente. Super service og professionelle ð
Jeg har fået foretaget en hårtransplantation med 4500 grafts
Jeg har fået foretaget en hårtransplantation med 4500 grafts hos Novohair hårklinik. Inden jeg valgte novohair havde jeg undersÞgt markedet for klinikker både i Danmark, Sverige, Tyskland og Tyrkiet. Jeg er sikker på at, der er mange gode steder. Men grunden til at det lige blev novohair skyldes:
- At de har besvaret alle mine spÞrgsmål både fÞr, under og efter min behandling.
- At de er Êrlige omkring mine vilkår.
- At selve behandling var smertefri (jeg er ikke glad for nåle, men det var virkelig ikke smertefuldt at blive bedÞvet.
- At de taler dansk (restitutionsperioden er en vigtig fase. Og derfor er det sÊrligt rart når man skal lÊse alle de specifikke punkter igennem når man er blevet opereret de efterfÞlgende mange dage).
- Og det vigtigste af alt: At novohair har nogle gode referencer (jeg har mÞdt personer der har fået lavet ligeså mange grafts, og jeg var meget imponeret over resultaterne).
Derudover kan det godt vÊre at novohair er lidt dyrere end så mange andre steder. Men jeg Þnskede ikke at vÊlge noget billigt i udlandet, hvis der var en risiko for noget på lÊngere sigt - jeg turde ikke at gamble med mit hår da det er det, som folk ser mest på mig resten af mit liv.
Ros til alle fra personalet for at have hjulpet mig over på den anden side med hår.
Kan klart anbefales!
Jeg fik lavet en behandling for 1 år siden, som er blevet utrolig flot.
Alt var gjort rigtigt fra klinikkens side, men jeg var alligevel lidt ked af, at resultatet ikke var blevet HELT perfekt, da få af hårene ikke havde sat sig fast (hvilket er forventeligt uanset hvor man får behandlingen lavet).
Selvom klinikken ikke behÞvede at vÊre forstående - og jeg måske er lidt for perfektionistisk - tilbÞd Frank med det samme en gratis efterbehandling, som blev udfÞrt i dag.
LÊgen som udfÞrte indgrebet var utrolig kompetent, nÊrvÊrende og tryghedsskabende fra det Þjeblik, jeg trådte ind ad dÞren. Undervejs forklarede hun, hvad det nÊste trin ville vÊre, og hun havde mig med hele vejen under beslutningsprocessen (hvor tÊt hårene skulle sidde, & hvor de skulle sidde).
Der var sat en tidsramme fra 14:45-17:45, men hun arbejdede over for at sikre, at resultatet blev prÊcis som jeg Þnskedeð«¶ðŒ
Jeg glÊder mig til at se det endelige resultat om 6-12 mÃ¥neders tid ððŒ
Professionel og venlig behandling
Jeg har gennem hele mit forlÞb med hårtransplantation hos Novo Hair mÞdt dygtige og professionelle mennesker. De var altid til at få fat på og behjÊlpelige med spÞrgsmål. Og jeg fÞlte mig meget tryg i deres hÊnder. Operationen gik helt efter bogen og her var personalet igen top professionelle hele vejen og skabte en tryg ramme for det hele. Jeg er sååå glad for resultatet og kan varmt anbefale Novo Hair til alle der ligesom jeg Þnsker at gÞre noget ved deres hår.
Pas på
Pas på ! Hold jer langt vÊk da jeg har fået kÊmpe huller to år plus er der ingen hår der vokset ud og resultatet meget dårligere end fÞr

Professionelt setup
Professionelt setup, god kommunikation, rare omgivelser, behageligt personale.
Varme anbefalinger herfra.
Kunne jeg give 10 stjerner gjorde jeg det :-)
Utilfredsstillende oplevelse og dÃ¥rligâŠ
Utilfredsstillende oplevelse og dårlig kundeservice hos NovoHair
Jeg har desvÊrre haft en meget dårlig oplevelse hos NovoHair i KÞbenhavn i forbindelse med en hårtransplantation. Efter min fÞrste behandling var jeg ikke tilfreds med resultatet og bookede derfor en opfÞlgende konsultation for at drÞfte mine bekymringer. Under mÞdet gjorde jeg det klart, at resultatet var langt fra, hvad jeg havde forventet, men desvÊrre blev mine bekymringer ikke anerkendt af Frank, som er direktÞr for klinikken.
Til min store skuffelse blev der ikke tilbudt nogen lÞsning på de mangelfulde resultater, og i stedet blev jeg opkrÊvet yderligere 5000 kr. for en opfÞlgningsbehandling. Dette på trods af, at det allerede udfÞrte arbejde var langt fra tilfredsstillende. Det fÞles som en klar manglende vilje til at tage ansvar for deres eget arbejde.
Jeg kan på ingen måde anbefale NovoHair baseret på min oplevelse. Manglen på professionalisme og den ekstra betaling for noget, der burde vÊre inkluderet, gÞr, at jeg ikke vil anbefale andre at benytte denne klinik.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ