レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Erg goed initiatief. Lekkere en originele producten maar door de mi wel erg hoge prijs het bij drie bestellingen gelaten. Hoop dat dit project een groot succes wordt en wat goedkoper wordt zodat meer... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Geweldig, echt boven verwachting goed! Zo blij nadat ik dit als enige positieve heb overgehouden aan mijn ervaring met Boerechappen, want dar was bar slecht. Maar via hen heb ik kennis kunnen m... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

No Waste Army maakt geweldige goeie boxen met fantastische producten!! Heel goed dat op deze manier voedsel, wat anders weggedaan wordt, zo verwerkt wordt tot fantastische producten! Ik kan het ied... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Gemiste kans. We hebben 2 x een kwartaalbox ontvangen. Op zich aardige artikelen maar man man.. wat een enorme milieu-waste aan plastic en glazen verpakkingen. Meer dan 2 kilo verpakking per box. De i... もっず芋る

䌁業情報

1. オンラむン食品泚文サヌビス
  2. 食品補造業者
  3. 食品メヌカヌ
  4. 食品提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Word soldaat tegen voedselverspilling en sluit je aan bij No Waste Army. Ontvang ieder kwartaal een box vol (h)eerlijke houdbare producten, gemaakt van reststromen.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 77ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Mijn eerste box was een feestje

Mijn eerste box was een feestje. Alsof je in maart alsnog een geweldig kerstpakket krijgt. Zo leuk om te kijken wat er allemaal inzit, en er meteen iets van in je mond te stoppen. Bijna alles was even lekker en smaakvol. De communicatie is vrolijk en positief. Ik ben heel blij dat ik hieraan kan bijdragen!

2026幎3月17日

Super fijne review, Dankjewel 💚

Gewoon doen!

Iedereen moet dit minimaal 1 keer proberen. De producten zijn niet alleen fantastisch, het goed wat je doet is onbetaalbaar! Just do it 🫶

Super lieve review, Dankjewel 💚

5぀星のうち4の評䟡

In het pakket van maart zaten allemaal

In het pakket van maart zaten allemaal diverse en lekkere producten gemaakt van bekende producten met een afwijkend uiterlijk.
Helaas ben ik ontevreden over de bezorgdienst waar ze mee werken.

Dankjewel voor je review!💚

Jammer dat je ontevreden bent over de bezorgdienst, die neem ik intern mee.

5぀星のうち5の評䟡

Geweldig initiatief. Hier lust iedereen meer van!

Wat een geweldig mooi initiatief met super lekker eten. Netjes en verantwoord verpakt, duidelijke informatie over de herkomst van de producten en hoeveel waste er gered is, lekkere recepten. Ik verheug me nu al op de volgende seizoen box 😃❀ Duidelijke bezorgdatum en goede communicatie over de levering via Trunks.
Van harte aanbevolen ❀

No Waste Army からの回答

Dankjewel voor deze heerlijke review 💚

Maart was alweer mijn 4e box

Maart was alweer mijn 4e box. Ik gebruik alles zelf, geef niets weg en gooi niets weg. Naast verspilling tegen gaan leer ik er ook veel van, dingen die ik nog niet kende (zoals falafel en gnocchi) en ideeën om ook eens anders te koken. Drinken mix ik 50/50 met bruiswater zodat het minder zoet is, en dan is het ook heel lekker. Soms jammer dat je bepaalde dingen niet nogmaals kunt bestellen. Ik ben ook zeer tevreden over de bezorging door Trunkrs

Wat een super fijne review, Dankjewel 💚

5぀星のうち4の評䟡

Prima om voedselverspilling tegen te gaan!

Box wordt altijd keurig bezorgd. Nadeel is dat we niet alles eten en dus veel blijft liggen (tot over datum). Desondanks vind ik het nog steeds fijn om dit als goed doel te ondersteunen. Ook stampotbox werd gewaardeerd.

No Waste Army からの回答

Wat een fijne review, dankjewel! 💚

Misschien een idee om in je buurt naar uitdeelkastjes te kijken om dingen alsnog weg te geven die je zelf niet opeet?

Man o man

Man o man. Die sapjes in de maart box. Die waren al binnen 24 uur op en er is om gevochten!
Maar alles in de box was een geweldig feest, dus
 ik kan niet wachten tot de volgende.
Het is dat de aanleiding voor deze boxen zo treurig is maar de inhoud ervan (en de spitsvondige teksten daarbij) maakt je vreselijk vrolijk!

Dankjewel Simone 💚

5぀星のうち1の評䟡

Het geld zeker niet waard

De bezorging was niet zoals afgesproken. Veel van de artikelen zijn niet te gebruiken door ons. Dus het is dan ‘no waste’ aan de voorkant, maar ‘waste’ bij de klant. Daar ga ik niet bijna € 47,00 euro voor betalen.
Meteen mijn abonnement opgezegd. Wil best helpen maar niet met producten die bij mij in de prullenbak belanden of ik weg moet geven. Zou beter zijn als je een keuze hebt wat je graag ontvangt zodat je het niet weg hoeft te gooien/geven.

2026幎3月6日

No Waste Army からの回答

Beste Jolanda, Wat jammer dat je het zo hebt ervaren.. ☹ Het klopt dat wij mensen niet de keuze geven voor producten, daar hebben wij simpelweg de mankracht en opslag (nog) niet voor om dat op poten te zetten. Hopelijk in de toekomst! En hopelijk mogen we je dan ook weer terug verwelkomen 💚

Lekkere producten van No Waste Army

Goede, smakelijke en bruikbare producten in de decemberbox, alleen de zak sesamzaad ligt nog doelloos in onze kast. De chips, crackers, pompoensaus, pasta en sappen en de rest zijn aangebroken of zelfs al helemaal op.
Box werd netjes geleverd op afgesproken datum en tijd.
1 x Per kwartaal is een goede frequentie, tijd genoeg om de box leeg te eten/drinken voor de volgende komt.

2026幎1月18日

Dankjewel 💚

Cadeau aan jezelf!

Heerlijke box met zeer originele en smakelijke produkten. Een box waar je blij van wordt. Kom maar door met nog meer kreukelerwten en (pa)radijzen en smakelijke crackers, chips en pasta’s. De feelgoodfactor zijn de verhalen erbij op het etiket en in de folder. Het is een cadeau aan jezelf. En meteen ook weer een paar duizend kilo goede groenten van een roemloze ondergang gered

2026幎1月15日

Dankjewel Alleke💚

Blij verrast

Ik was heel blij verrast met het pakket. Net of je een kerstpakket uitpakt. En alles was lekker! Duidelijke en inspirerende info over de herkomst van de producten. En als je mailt krijg je snel en adequaat antwoord.

2026幎1月15日

Dankjewel Christine💚

Toeval was de reden

Bij toeval bij deze organisatie terecht gekomen. Meteen me aangemeld voor een pakket. Ik vind het belangrijk dat er een ommekeer komt in voedselverspilling en daarom is dit zo een geweldig project. Daarnaast is alles smaakvol en geeft via de etiketten meteen aan wat, waarom en hoe deze producten tot stand gekomen zijn. En belangrijk vind ik dat de producten natuurlijk zijn zonder synthetische smaak en kleurstoffen. Gewoon puur

2026幎1月14日

Dankjewel Ronny💚

Super

Super, ik ben blij mee kunnen helpen om dit mee te kunnen op te helpen dit op te maken.
Misschien ook nog een recept erbij, net als in deze nieuwsbrief staat.

2025幎9月19日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス