rachunek za prÄ d zaakceptowano mailem, a profil kasyna nadal pokazywaÅ rejected. Nie wiem, który komunikat traktowaÄ powaÅŒnie, bo support cytuje oba. OdÅwieÅŒenie później tylko potwierdziÅo problem.
Pierwszy dzieÅ wyglÄ daÅ dobrze, drugi login zgubiÅ zapisany slot i status promocji. Niby nic dramatycznego, ale konto kasyna nie budzi zaufania. ZgÅoszenie #16310 wisi bez konkretnej decyzji.
Liczba gier tutaj stale roÅnie. Dzisiaj sprawdziÅem swojÄ ofertÄ. Mam juÅŒ ponad 5 ulubionych. Wybór siÄ poprawia. Co tydzieÅ pojawiajÄ siÄ nowe tytuÅy. Odkrywam ÅwieÅŒe gry. Jestem zadowolony.
Ora spendo molto meno perché il saldo sparisce troppo velocemente. Il prelievo Ú arrivato alla fine, ma aspettare così tanto Ú stato davvero frustrante...
äŒæ¥æ å ±
- è³ãä»£è¡æ¥
- èŽå
- ã«ãžã
- è³åå Ž
- ã®ã£ã³ãã« ãµãŒãã¹
- ãªã³ã©ã€ã³ ã«ãžããŸãã¯èŽå
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Porównaj kasyna online dla graczy z Polski pod kÄ tem licencji, bezpieczeÅstwa, szybkoÅci wypÅat i jakoÅci obsÅugi klienta.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
UstawiÅem filtr dat
UstawiÅem filtr dat, a kasa kasyna i tak przyjÄÅa kolejnÄ
wpÅatÄ.
Limit byÅ widoczny w profilu, wiÄc nie wiem czemu cashier go zignorowaÅ.
SprawdzaÅem ponownie
Pierwszy dzieÅ wyglÄ daÅ dobrze
Pierwszy dzieÅ wyglÄ
daÅ dobrze, drugi login zgubiÅ zapisany slot i status promocji.
Niby nic dramatycznego, ale konto kasyna nie budzi zaufania.
ZgÅoszenie #16310 wisi bez konkretnej decyzji.
Nigdzie nie podano RTP
Gra na starszej przeglÄ darce urwaÅaâŠ
Gra na starszej przeglÄ darce urwaÅa rundÄ bez komunikatu. Lobby wróciÅo normalnie, tylko saldo i historia nie pasowaÅy do siebie. Panel kasyna nadal trzymaÅ ten sam bÅÄ d.
Wsparcie milczy
ObsÅuga niby miÅa
ObsÅuga niby miÅa, ale na moje pytanie o weryfikacjÄ dostaÅem gotowca z FAQ, potem drugi raz to samo ð w koÅcu ogarnÄ Åem sam, bo z nich poÅŒytku byÅo maÅo.
Filtr dat mówiŠbrak transakcji
Filtr dat mówiÅ brak transakcji, a cashier pokazywaÅ tÄ samÄ wypÅatÄ. Dwa miejsca w kasynie, dwa wyniki, zero lol To samo zobaczyÅem później na laptop.
Nawigacja chaotyczna
Nawigacja chaotyczna, gubiÄ siÄ miÄdzy kategoriami. KupÄ czasu zajÄÅo odnalezienie gry z wczoraj.
Bonus ÅwieciÅ jako aktywny
Bonus ÅwieciÅ jako aktywny, a Legacy of Dead pokazaÅ grÄ z realnych Årodków. W historii rund nie byÅo prostego rozbicia sald. SprawdzaÅem ponownie o 8:28.
Dnevne nagrade prije su bile bolje iâŠ
Dnevne nagrade prije su bile bolje i nedostaju mi stare besplatne ponude! ᅵᅵ
Bá» pháºn há» trợ khá lá»ch sá»±
Bá» pháºn há» trợ khá lá»ch sá»±, nhưng câu trả lá»i khÃŽng giải quyết ÄÆ°á»£c vấn Äá» cá»§a tÃŽi. ᅵᅵ
Live poker dealer interactions feelâŠ
Live poker dealer interactions feel genuinely natural!
Winnings appeared in wallet straightâŠ
Winnings appeared in wallet straight away
Removal request confirmed and gone
Deactivation request processed withoutâŠ
Deactivation request processed without fuss
Preferences save across all browserâŠ
Preferences save across all browser tabs!
Liczba gier tutaj stale roÅnie