レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

ForfÊrdeligt oplevelse fra personalet vi sidder 10 drenge og holder sammen fÞdselsdag for vores ven ud af det blÃ¥ kommer der en medarbejder op og siger vi er racister og siger vi aldrig skal komme... もっず芋る

Jeg kan simpelt hen ikke anbefale nozomi

Maden smagte fint. Vi bestilte all you can eat. Der var ca. en halv times ventetid mellem hver servering. Vi gik fÞr vi havde fÃ¥et vores sidste servering fordi vi ikke gad vente lÊngere. Efter besÞget... もっず芋る

䌁業情報

2.3

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

45件のレビュヌ

DÃ¥rlig personale

ForfÊrdeligt oplevelse fra personalet vi sidder 10 drenge og holder sammen fÞdselsdag for vores ven ud af det blå kommer der en medarbejder op og siger vi er racister og siger vi aldrig skal komme tilbage
De mente vi lavede sjov med den asiatiske kultur da vennen vi holder for selv er asiatisk
Er rystede over personalet

2026幎2月28日

Dårlig service på nozomi

Jeg kan simpelt hen ikke anbefale nozomi
 det er nok noget af det vÊrste service jeg nogensinde har oplevet. FÞrst kommer der vand ud af vÊgen som der lÞber hen over vores fÞdder (som de ikke gÞr noget ved) og derefter kommer de og anklager os for racisme mod den asiatiske kultur (vi kom pÃ¥ restaurant og fejrede en asiat). Aldrig har jeg prÞvet noget lignende vÊrste oplevelse jeg nogensinde har prÞvet

2026幎2月28日

Madforgiftning

Min mand og jeg spiste pÃ¥ Nozomi Ørestaden d. 9.02.26. Vi fÞlte os begge oppustede og utilpasse bageefter. Jeg var desvÊrre sÃ¥ uheldig, at det udviklede sig til madforgiftning. Jeg vil ALDRIG spise der igen.
Jeg har kontaktet stedet, og de beklager, at jeg er blevet syg.

2026幎2月9日
自発的なレビュヌ

DÃ¥rlig og manglende mad, plus arrogant holdning til kunder

Vi bestilte sushi til levering nytårsaften, men leveringen var mangelfuld og levede på ingen måde op til det bestilte. Der manglede både sojasauce og mad som vi havde betalt for. Det var ikke muligt at komme i kontakt med restauranten på aftenen, hvilket efterlod os uden mulighed for at få problemet lÞst.

Derudover var sushi’en ikke frisk, og kvaliteten af maden var generelt dårlig. Smagen var uacceptabel, og fisken virkede ikke frisk.

EfterfÞlgende har jeg vÊret i skriftlig kontakt med restauranten, men de har hverken Þnsket at undskylde for de manglende varer eller for den dårlige kvalitet af maden.

I deres fÞrste e-mail tilbÞd Nozomi 10 % rabat pÃ¥ et fremtidigt kÞb som sÃ¥kaldt “goodwill”. Da jeg gjorde opmÊrksom pÃ¥, at vi Þnskede en refundering, og at vi ikke havde interesse i at handle hos dem igen pÃ¥ grund af den dÃ¥rlige oplevelse, Êndrede de blot tilbuddet til 20 % rabat pÃ¥ nÊste kÞb i stedet for at tage ansvar og refundere belÞbet.
Konklusion: Aldrig mere mad fra dette sted, og arrogant holdning til kunder

2025幎12月31日

God oplevelse

Rigtig lÊkker mad og venligt personale d 25/10 i indre by, som var professionelle og sÞde selvom nogle 3 unge drenge larmede og forstyrrede og ikke ville betale deres mad. Tak for god service og god mad. Stykkerne dog lige til den store side :)

2025幎10月24日

5 stjerner til nozomi Ørestad

Vi giver nozomi, Ørestad 5 stjerner. VIRKELIG lÊkker sushi + de serverer sushien hurtig. Restauranten er mega hyggelig og ligger lige ved Bella center metroen ⭐⭐⭐⭐⭐ Kan klart anbefale denne nozomi

2025幎10月16日
自発的なレビュヌ

Min veninde med spiseforstyrrelser måtte ikke side på restaurant med os andre

Jeg har i dag haft en rigtig dårlig oplevelse med denne restaurant vi er fire piger på tur hvor den en af os har en spiseforstyrrelse. Og vi ville i dag ud og spise sushi altså tre af os og så havde vi selvfÞlgelig regnet med at vores veninde som nu ikke spiser sushi også kunne komme med ind på restaurant og bare kÞbe en drikkevarer men da vi ankom blev vi mÞdt af en svÊrt forstående medarbejde som sagde at vores veninde med spiseforstyrrelser skulle kÞbe mad som hun jo så ikke kunne spise og det endte faktisk med at vores veninde blev nÞd til at forlade restauranten da hun ikke måtte nÞjes med at kÞbe en drikkevarer. Men synes overordnet at der skal tages hensyn til folk med spiseforstyrrelser eller andre udfordringer som bare gerne vil med på restauranten og var sammen med også andre. Men synes personalet skulle have haft mere tålmodighed og forståelse da vi prÞvede og forklare at hun havde en spiseforstyrrelse. Men mad var god

2025幎10月8日

DÃ¥rlig Oplevelse

Vores fÞrstehåndsindtryk af personalet var desvÊrre ikke godt. Da vi ankom, blev vi mÞdt med uprofessionel opfÞrsel og fÞlte os ikke velkomne. Derudover tog det alt for lang tid, fÞr maden kom, og oplevelsen levede slet ikke op til forventningerne. Jeg vil ikke anbefale at besÞge Nozomi Sushi, og jeg kommer desvÊrre ikke tilbage.

2025幎10月5日

Udnyttelse

Jeg blev kontaktet af Nozomi vedrÞrende et tilbud om arbejde, hvor de spurgte, om jeg kunne komme til en gratis prÞvevagt på deres restaurant på Kongensgade.
Dagen efter at havde vÊret til en gratis prÞvevagt hos dem, får jeg en besked, hvor de spÞrger, om jeg kan arbejde gratis for dem igen samme dag.
Jeg svarer, at fÞr jeg vil tage endnu en gratis prÞvevagt hos dem, vil jeg gerne have en kontrakt. Der går et par dage, hvor jeg derefter får at vide, at de ikke havde set at jeg var 17 år gammel (min alder stod på fÞrste linje i min ansÞgning), og derfor kunne de ikke tilbyde mig et job.
Nozomi leder efter gratis arbejdskraft, og tÊnker at de kan snyde unge, som leder efter et arbejde, ved at blive ved med at spÞrge, om de kan arbejde gratis.

2024幎10月10日
自発的なレビュヌ

Ok sushi, dårlig kunde service

UdemÊrket Sushi, dog meget store stykker
FÞrste bestilling kom ok hurtigt, men så var det som om der bevidst gik meget lang tid inden vi fik nÊste bestilling
Vi valgte til sidst efter 45 min ventetid at betale og ikk vente på den seneste ordre

2025幎2月14日

God mad, dårlig pris

Mad og service var fin.
Jeg fÞlte mig dog snydt med prisen. Både hjemmeside og skiltet udenfor restauranten annoncerede med en pris der var 30,- lavere pr person, end vi fik oplyst da vi sad ved bordet. Da jeg påpegede dette, fik jeg en noget tåget forklaring, som virkede indstuderet, om at prisen lige var sat op i går, og de ikke havde nået at tilrette skilt og hjemmeside.
Jeg kommer ikke igen, selv om maden faktisk var fin, når man ikke kan stole på at de opgivne priser er korrekte.

2025幎2月2日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ