レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Mine ALLERBEDSTE ANBEFALINGER. Jeg er simpelthen sÃ¥ overrasket over, hvor gode produkterne er. Det er de bedste jeg nogensinde har prÞvet. Kan se tydelig bedring af min hud allerede efte... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har vÊret til Nuaglow pop-up shop i Aarhus lÞrdag d 06.06.26. Kom hjem med k- beauty produkter, hvor det ene serums lÃ¥g sad skrÃ¥ pÃ¥, sÃ¥ vÊsken flÞd uden om flasken 🫀 KÊmpe skuffelse herfra, da jeg el... もっず芋る

䌁業が回答したした

Virkelig gode K-beauty produkter! Ville give 10 stjerner men trustpilot tillader kun 5 desvÊrre. Super hurtig levering og pakken var flot pakket ind. Der fulgte en lille personlig besked med samt en... もっず芋る

䌁業情報

1. 健康・矎容補品店

圓該䌁業による蚘述

Vi er en dansk webshop med passion for K-beauty. Vores produkter importeres direkte fra Seoul, Sydkorea, hvor skÞnhedstraditioner mÞder innovation. Hvert enkelt produkt i vores sortiment er nÞje udvalgt for at sikre hÞj kvalitet, effektivitet og de nyeste trends inden for hudpleje. Hos os finder du kun originale og populÊre K-beauty produkter, som vi selv stÃ¥r inde for. Vi brÊnder for at give vores kunder en tryg og inspirerende shoppingoplevelse – med fokus pÃ¥ god service, hurtig levering og produkter, der gÞr en forskel for din hud.

4.8

4.8

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 46ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg deltog i Nuaglows pop-up shop i

Jeg deltog i Nuaglows pop-up shop i Aarhus, og blev mÞdt af et super venligt og imÞdekommende team, der var klar til at hjÊlpe med at finde de perfekte produkter til min hudtype. De tog sig tid til at forklare hver enkelt ingrediens og hvordan de forskellige produkter kunne gavne min hud.

Jeg fik en 5-trins rutine med hjem, og min hud har allerede taget rigtig godt imod den. Jeg er isÊr glad for Medicubes Zero Pore Pads og Madagascar Centella Ampoule fra Skin1004 – min hud fÞles sÃ¥ meget blÞdere, og jeg har allerede set en synlig forbedring efter kun fÃ¥ dages brug! 😍 De koreanske hudplejeprodukter, jeg kÞbte, er ikke kun effektive, men ogsÃ¥ virkelig lÊkre at bruge, og det gÞr hele rutinen til en luksuriÞs oplevelse. Jeg glÊder mig helt til at lave skincare nu 🥰

Jeg glÊder mig allerede til at prÞve flere produkter fra Nuaglow. Det bliver ikke sidste gang, jeg handler hos jer.

Hej Helena,
Hvor bliver vi bare glade af at lÊse din oplevelse. Tusind tak for de fine ord – det betyder virkelig meget for os 🌞 Vi er sÃ¥ glade for, at produkterne allerede giver dig resultater, og vi glÊder os til at hjÊlpe dig med endnu mere glow fremover 💖

Jeg prÞvede deres koreanske

Jeg prÞvede deres koreanske hudprodukter i deres pop-up, og jeg er virkelig imponeret! 🌞 Min hud fÞles frisk og glÞdende, og kvaliteten er helt i top. Nu glÊder jeg mig bare til, at deres webshop Ã¥bner, sÃ¥ jeg kan kÞbe mere – det bliver helt sikkert et fast sted at handle for mig!

Hej Maria,
Tusind tak for din skÞnne anmeldelse 🌞 Det gÞr os sÃ¥ glade at hÞre – vi glÊder os til at byde dig velkommen i webshoppen! 💖
Hilsen Nuaglow

Super fedt sted at shoppe

Super fedt sted at shoppe - mÞdte personalet til deres pop-up shop i Aarhus, og fik hjÊlp af den sÞdeste medarbejder. Produkterne hun anbefalede til min hudtype har virkelig hjulpet! Vil 100% anbefale

Hej Sumaya,
Hvor er det fantastisk at hÞre ✹ Tusind tak for de sÞde ord – det betyder meget for os! 💖
Hilsen Nuaglow

Jeg har aldrig vÊret store forbruger af

Jeg har aldrig vÊret store forbruger af cremer eller lign.
Men konen sagde jeg skal skulle prÞve NuaGlow fordi det skulle vÊre så godt.
Jeg var forbi Popup shoppen og jeg må bÞje mig, mega lÊkre produkter, efterlader ikke min hud fedtet og bare hele fÞlelsen af produktet er i top.
Helt sikkert ikke de sidste produkter jeg kÞber fra NuaGlow.

2025幎8月29日

Hej Kenneth,
Dejligt, at du var forbi vores pop-up shop i Aarhus – og hvor er det skÞnt at hÞre, at du er glad for dine produkter 😍

LÊkre hudplejeprodukter

Super lÊkre produkter, de lever i hÞj grad op til det forventede. Der var hurtig levering. Nuaglow får min varmeste anbefaling.

2025幎8月30日

Hej Bianca,
Tusind tak for din fine anmeldelse 💕