Nuba Børnetøj レビュー 40

TrustScore 5段階評価の4.5

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Købte at par børnesko online, finder imellemtiden ud af, at de er for store, ringer til butikken (som havde lukket søndag, Christina tager tlf alligvel) Er meget behjælpelig og vil mandag se efter... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Absolut min yndlings børnetøjsbutik- altid god service og kvalitetstøj:) Under min barsel kom jeg ofte en tur forbi , nu mest på webshoppen , som altid har HURTIG levering . Jeg vil anbefale alle... もっと見る

5つ星のうち5の評価

En webshop kun med lækre varer! Hurtig ekspedition og levering - og ikke mindst en super kundeservice. Jeg oplevede en mindre fejl i min ordre, og blev mødt af Christina som var så sød og hjælpsom, og... もっと見る

企業情報

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Har lige modtaget den vare jeg bestilte…

Har lige modtaget den vare jeg bestilte og den er 100% som den skal være. Var så flot pakket ind og det hele 🤩 hurtigt levering mm. Vil bestemt købe her igen og vil helt sikkert også anbefale til andre. 😊 super god service.

2025年10月4日

Hej Cecilie
Mange tak :)

Fantastisk butik

Fantastisk butik. Jeg bestilte på hjemmesiden til afhentning i butikken og varen lå klar dagen efter.

2025年4月23日

1000 tak 😊

5つ星のうち5の評価

Absolut min yndlings børnetøjsbutik-…

Absolut min yndlings børnetøjsbutik- altid god service og kvalitetstøj:)
Jeg vil anbefale alle at handle i Nuba . Dejligt med en rigtig go og skøn“ gammeldags “ butik i bylivet<3

2025年1月14日

Hej Sine
Hvor er jeg glad, mange tusind tak 😊
Vh Christina

Super service!!

Er meget behjælpelig og vil mandag se efter rigtig str.
Super service og tilbagemelding mandag.
Handler helt sikkert her en anden gang.

2024年12月30日

1000 tak 🤩

5つ星のうち5の評価

Klart et besøg værd :-)))))

Hvis man godt kan lide god service og kvalitets børnetøj så er Nuba Børnetøj et besøg værd. Fik den bedste service og kunne have købt hele butikken. Kommer klart igen – hvad end det så er på webshoppen eller i den fine butik i Valby!

2024年12月20日

Fantastisk oplevelse

Helt fantastisk at handle ved nuba børnetøj. Jeg havde kommet til at skrive e-mail forkert og de ringede derfor til mig og vi fandt ud af. Jeg bestilte tirsdag aften kl. 17.00 og onsdag middag var pakken klar til afhentning. Fantastisk service og rigtig hurtig levering. Kan kun anbefales.

2024年10月8日

1000 tak 🥰
Vh Christina Nuba

Vidunderlig butik og sortiment

Vidunderlig butik og sortiment. Altid gode priser og fantastisk service. Christina som ejer den er SÅ sød og serviceminded

2024年9月26日

Hej Petra
1000 tak, for de søde ord 😊

5つ星のうち5の評価

Nuba er den skønneste butik med…

Nuba er den skønneste butik med børnetøj og udstyr til de små 😌❤️
Der er altid nye smukke varer i butikken, og servicen er helt i top.

2024年8月22日

Hej Eva

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra. Det er anden gang jeg bestiller og er fuldt ud tilfreds. Stor ros til jeres hurtige levering også😍

2024年8月5日

5つ星のうち1の評価

Kan virkelig ikke anbefale Nuba

Normalt super god service, men når det handler om en reklamation, er Christina ikke særlig behjælpelig.

Tilgængel når man køber noget hos hende er servicen god.

2024年4月30日

Hej Pernille
Jeg er ked af, vores relation, er endt ud i det her, er lidt overrasket over, du skriver, at jeg ikke er behjælpelig, ved reklamation ? Da jeg altid har givet dig penge retur, for samtlige reklamationer, du er kommet med.
Men der må simpelthen være en grænse for, hvad butikker skal finde sig i.
Der er desværre en del kunder, der gerne vil reklamere når sæsonen er slut, men den dragt du ville retunere, var simpelthen så misligholdt og beskidt, så jeg aldrig har set lignende.
Selv Marmar svarede mig, at det ikke var en reklamation, men en grov misligholdelse af produktet.
Vh Christina

Trustpilot エクスペリエンス