企業情報

3. メディア会社
  4. ニュース連携
  5. ソーシャル メディア エージェンシー

さまざまな外部ソースから提供された情報

NUjij.nl is onderdeel van het netwerk van de Ilse Media groep BV. Copyright © 2008 NUjij.nl - Powered by Liones - Hosting by Dedigate

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Nuzij

Wanneer je mening (zeer streng) getoetst wordt aan de mening van een ander is het geen eigen mening meer. Ik heb met verbazing zelfs zeer objectieve meningen weg gemodereerd zien worden op deze eens leuke toevoeging van deze app. Een gemiste kans noem ik dit.

2024年8月7日
5つ星のうち1の評価

Moderatie schiet zijn doel voorbij

Het modereren van reacties schiet zijn doel voorbij. Vooral omdat zij blijkbaar mensen kunnen toevoegen aan een lijst waarvan alle reacties voortaan gemodereerd worden. Een andere verklaring heb ik niet, voor het feit dat geen van mijn reacties meer direct geplaatst worden. Daarnaast gebruikt men een zogenaamde ai, maar deze snapt de context van reacties maar heel moeilijk en filtert enkel op spannende woorden. Zelfs bepaalde quotes uit artikelen van NU, worden door de ‘ai’ als te spannend beschouwd.

2024年8月5日

Totalitaire propaganda

Het NUjij reactieplatform onder NU.nl pretendeert nepnieuws te bestrijden met feiten wat nobel is. Alleen nou komt het, wil je een vreemde linkse reactie bestrijden met feiten dan heb ik meerdere malen meegemaakt dat deze uiteindelijk niet openbaard wordt.
En dan wordt het eng, want in feite zeg je dat je nepnieuws bestrijdt met feiten, om vervolgens feiten van reacties te verbergen om de publieke opinie te beïnvloeden. Uiteindelijk verwijst NU.nl naar de richtlijnen maar ook als daar aan gehouden dan kan het zo maar zijn dat je bericht niet openbaard wordt als dit niet in hun straatje past. Dit heeft niets met beschaving te maken dit is gewoon totalitair! Dit is belangrijk want reacties kunnen de publieke opinie beïnvloeden, dit weet NU.nl. Zij willen lezers een bepaalde richting in sturen dit is gewoon propaganda! Ik heb talloze voorbeelden van mijzelf, als een journalist dit leest ben ik bereid om een langdurige meting uit te voeren om dit te bewijzen! Ik ben altijd zo vrij geweest om de bronnen te vermelden maar als dit net iets te dicht bij de waarheid komt dan wordt je reactie niet geopenbaard.

2024年6月16日
5つ星のうち1の評価

Als je reacties plaatst wat tegen hun…de

Als je reacties plaatst wat tegen hun linkse standpunten en ideeen ingaat wordt het zonder reden verwijderd, bij herhaling wordt je account levenslang geblokkeerd.
Gelukkig zijn steeds meer mensen dit soort propaganda zat en prikken er door heen, zie laatste verkiezingen en peilingen.

2024年4月2日
5つ星のうち1の評価

De site word beheerst door VARA/BNN…

De site word beheerst door VARA/BNN bepalen wie wat mag en plaatsen voortdurend verhalen waarin groepen tegen elkaar worden op gezet!
En opmerkingen daar over worden gemeld en beloont met een ban!
Waarbij herhaling betekend een keer gewaarschuwd!

2023年9月14日

レビューの対象になっている企業の方へ