Jeg har meget mod min vilje mÃ¥ttet give Nula-Danmark.com een stjerne, det firma fortjener NUL stjerner. Jeg bestilte 2 bhâer til ialt 400 kr. Ingen steder pÃ¥ deres hjemmeside fremgÃ¥r det, at de bl... ãã£ãšèŠã
Jeg modtog i dag min pakke efter kun 14 dage ðð Hurtig og god levering ð Perfekt pasform ðð Dette er 3. gang, jeg bestiller og det er bare godt ð
Hold jer langt vÊk de kalder sig ogsÃ¥ Nula danmark og hvis man vil returnere skal man sende det til KINA for egen regning !! og som mange skriver passer stÞrrelserne slet ikke de er MEGET smÃ¥ i stÞrre... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
UNDLAD AT HANDLE MED DETTE FIRMA !!!
Jeg har meget mod min vilje måttet give Nula-Danmark.com een stjerne, det firma fortjener NUL stjerner.
Jeg bestilte 2 bhâer til ialt 400 kr. Ingen steder pÃ¥ deres hjemmeside fremgÃ¥r det, at de blot videreformidler ordren til Kina. Efter en mÃ¥neds tid modtog jeg sÃ¥ mine varer, og de var helt forkerte i stÞrrelse og model. Jeg kontaktede firmaet og fik hurtigt svar med tilbud om, at da det desvÊrre var meget dyrt at returnere varerne til Kina, en returnering som jeg selv skulle betale, kunne jeg âgratisâ bestille en anden vare, alternativt ville de tilbagebetale 20% af de penge, jeg havde betalt for de modtagne varer - de ville altsÃ¥ kun tilbagefÞre 80 kr. af mine 400 kr.
Jeg kan kun på det stÊrkeste anbefale alle at undgå at benytte dette firma.
DÃ¥rlig pasform billigt materiale
Det vÊrste billige skidt..,- dårlig kvalitet dårlig pasform..!!!
Sent for these braâ really bad noâŠ
Sent for these braâ really bad no support, cheap looking , nothing like photos on line . Wish I had read trustpilot first I would not have ordered them . Canât get a phone number , emailed London no reply .
Snyd og fup
Havde bestilt bh'er i hvid og lyserÞd der hed 1+1 så forventede jeg at der kom 4 bh'er men nej der kom en af hver farve , da jeg så skriver til Nula får jeg så af vide at det kun var visse farver , men har en ordre mail på det der var bestilt, men får indirekte af vide at jeg er fyldt med lÞgn selv om jeg sendte et kopi af ordresedlen
Selv om der stÃ¥r 3Ãal er de meget smÃ¥ bare sÃ¥ hvis man er mere ind 85 b er selv denne stÞrre for lille men bh'en er ellers ok
Hold jer vÊk , det er et kinesiske firma og de kan gÞre som de vil
Jeg modtog i dag min pakke efter kun 14âŠ
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition, kom til at betale dobbelt, men fik meget hurtigt pengene retur.
Fup og svindel - virkelig noget billigt skrammel
Hvis jeg kunne give mindre sÃ¥ gjorde jeg det. Var overbevist om at firmaet var dansk men pakken jeg modtog i dag var fra Hong Kong ð€ð€
Der er et skumgummi indlÊg i hver skÃ¥l som ikke passer ind i bhâen.
Den lovede stÞtte er absolut ikke eksisterende ð€¬
Det er den vÊrste gang kinapis.
Handler du med dette firma så kan du ligeså godt bare smide pengene i skraldespanden.
havde sÃ¥dan glÊdet mig ð¢ og lige nu fÞler jeg mig snydt og bedraget ð€¬ð€¬ð€¬ð€¬
KÞb ikke deres bh'er.
KÞb ikke deres bh'er.
Har lige modtaget min pakke.... Bryder man forseglingen, kan varen ikke returnere. Men kan man prÞve dem på uden at bryde forseglingen. Nej det kan man ikke!
Der er et skumgummi indlÊg i hver skål. Men det er så lille, så det ikke passer ind i bh'en.
Der er INGEN stÞtte i bh'en.
Det er den vÊrste gang kinapis og fup, jeg har vÊret ude for.
Ventetiden var lang. Jeg troede, at varen blev leveret fra Danmark, men her blev jeg osse snydt.
KÞb dine bh'er et andet sted, at handle med det her firma er at smide penge ud af vinduet!
Og jeg havde sÃ¥dan glÊdet mig ð¢
For det fÞrste skal man vente lang tidâŠ
For det fÞrste skal man vente lang tid på det, og for det andet kommer de fra Kina. Bestilte xl som jeg plejer, men kan ikke passe dem. Kun besvÊr med at sende tilbage. Synes gidt der kan stå, at det ikke er dansk lavet.
Hold jer langt vÊk de kalder sig ogsÃ¥âŠ
Hold jer langt vÊk de kalder sig også Nula danmark og hvis man vil returnere skal man sende det til KINA for egen regning !! og som mange skriver passer stÞrrelserne slet ikke de er MEGET små i stÞrrelserne og slet ikke som på billederne FUP MED FUP på og de skovler penge ind fra uvidende kÞber !!! Forstår ikke at forbrugerstyrelsen ikke griber ind over for sådan virksomheder som der desvÊrre er rigtig mange af !
Scammed
One word... RUBBISH !
!!!
Dont waste your money cant return for refund
Advertisement is misleading impossible to try it on without breaking the seal it comes from China?? Not London as I expected It not fit I want my money back
Order I was delighted that company is London based. Not. Comes from Shanghi. Took 8 days two sealed packs with sticky label to say cannot return if I break the seal ???? So How do I try it on ??? Had to open one Did not fit most uncomfortable cups too small, narrow straps under lace which cut into me, cannot adjust. Their advertising picture is misleading as it looks like a wide lace strap but itâs the thin strap under the wide lace that actually hold it up DO NOT WASTE YOUR MONEY
jeg venter stadig pÃ¥ en BH bestilt forâŠ
jeg venter stadig på en BH bestilt for 14 dage side
og pengene 218 er trykket. så håber snart pakken kommer
vh Rita Pedersen
Hold jer fra demð¥¹
Hold jer fra demð¥¹
Der gik lang tid fÞr varen kom og der kom bh,er i xs og ikke 4x. En A skÃ¥l som en 4x vel ikke har ! Materialet ðµâð«ðµâð«ðµâð«, bare SPAR jeres penge
hvordan fÃ¥r jeg en adresse sÃ¥ jeg kanâŠ
hvordan får jeg en adresse så jeg kan sende retur varen lever ikke op til mine forventninger og passer ikke selv de skrev at man skulle tage et nummer stÞrrere
âŒïžADVARSEL âŒïž
âŒïžADVARSEL âŒïž
KÞb IKKE ved dette firma - varerne kan ikke byttes hvis emballagen er brudt, derfor ingen mulighed for at se/prÞve varen. Varerne lever overhovedet ikke op til str. og kvalitet. Ingen mulighed for at fortryde handlen.Ved evt. returnering skal det sendes til Kina som er meget bekostelig og derfor ikke kan betale sigâŠ. De âtilbyderâ i stedet for at tilbagefÞre 20% af kÞbsprisen og en rabat voucher pÃ¥ 35kr ved nÊste kÞb.
Varerne blev leveret inden for en uge, så selvfÞlgelig er de ikke blevet sendt fra Kina, men de vil ikke oplyse hvor de holder til i Danmark.
Det er en ren pengemaskine - betragter det som bedrageri/tyveri, dårlig forretningsmetoder, som jeg tÊnker ikke er lovlige på normale danske netsider, som deres side på Facebook udgav sig for at vÊre.
Dyre lÊrepenge fordi jeg ikke tjekkede trustpilot inden handlen.
Man burde anmelde dette firma for meget ufine og evt. ikke lovlige forretningsmetoder i DK - om det er til politiet eller dansk internethandel ved jeg ikkeâŒïž
Dine PengeÃ¥rligt dÃ¥rligt firma som kun tagerâŠ
Dårligt dårligt firma som kun tager pengene ud af din lomme boycot dem.tÊnk at der ikke kan blive sat en stopper for svindel og humbuk.Suielie Coco Fleur Drews.
Virkelig dÃ¥rlig produkt og isÊrâŠ
Virkelig dårlig produkt og isÊr kundeservice. Jeg har modtaget 4 produkter, det fÞrste jeg åbner er i stykker. Resten Þnsker åbner jeg ikke og Þnsker at sende retur. Dette skal gÞres til et sted i Kina, det er dyrt og deres adressebeskrivelse er så svÊr at taste ind hos et fragtfirma at jeg ikke tror på at pakken kommer frem. Så det er total spild af penge!! Mange penge!!
Har kÞbt 2 bh dee ikke svarer til detâŠ
Har kÞbt 2 bh dee ikke svarer til det man så da man bestilte. De var desuden for små trods jeg tog str over normal
Posen de var i er selvfÞlgelig åbnet så de kunne ses. Nu kan de ikk byttes.
Dårligt firma og anbefaler IKKE kÞb ved dem !
Bestilte 2 BHâer hos denne forhandler
Bestilte 2 BHâer hos denne forhandler. For det fÞrste sÃ¥ var det ikke de viste BHâer jeg modtog. For det andet, sÃ¥ passede stÞrrelsen ikke i forhold til det de skrev. Og fordi jeg havde prÞvet BHâerne og derved fundet dem for smÃ¥, sÃ¥ kunne de heller ikke returneres. Jeg fik efter nogen skriverier frem og tilbage 20 % af kÞbsprisen returneret, men stÃ¥r nu med 2 BHâer jeg ikke kan bruge, sÃ¥ hvad er det vÊrd?!! SÃ¥ KÃB IKKE DISSE BHâER. DET ER IKKE HVAD I SER, AT I FÃ
R.
De er ikke engang 1 stjerne vÊrd !!!