Allt perfekt. Underbara produkter, fantastiska priser och ett mycket genuint företag. Jag Ã¥terkommer som kund om och om igen. Det Àr det enda stÀllet jag köper sheasmör ifrÃ¥n pga tillverkningen, kvali... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Otroliga produkter! Jag doftar som en kladdkaka av kokoasmöret. Bra priser för sÃ¥ exklusiva produkter som man kan anvÀnda till flera olika saker. NÀr jag fick mitt paket och en vara saknades sÃ¥ mejl... ãã£ãšèŠã
Efter att ha bestÀllt ifrÃ¥n Nuni i flera Ã¥r nu. JA, iprincip sen de började sÀlja sÃ¥ lÀgger jag nu min första review. Jag har aldrig nÃ¥nsin Àlskat nÃ¥n produkt som jag gör med nunis produkter. Har all... ãã£ãšèŠã
Bra produkter som jag testat hittills â Bra Ã¥terkoppling vid mina frÃ¥gor jag haftâ SÃ¥ nöjd, har bestÀllt tre omgÃ¥ngar med sheasmör/ black soap och cacaosmöret. Har delat ut till slÀkt och vÀnner, d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Nuni Global AB Àr en verksamhet som grundades Ã¥r 2020 och som har expanderat pÃ¥ bara det senaste Ã¥ret, i takt med att ordet kring oraffinerat sheasmör och black soap spridit sig enormt mycket över hela Sverige och Àven inom lÀnder i Europa. Men, med alla de fantastiska egenskaper som sheasmör och black soap besitter â sÃ¥ Àr det inte sÃ¥ konstigt! Sheasmöret och black soap har verkligen talat för sig sjÀlva genom att bekÀmpa olika typer av hud- och hÃ¥rÃ¥kommor hos tusentals kunder, vilka lÀmnat feedback i bland annat före/efter bilder ð€
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ãlskar att sheasmöret Àr bra till sÃ¥âŠ
Ãlskar att sheasmöret Àr bra till sÃ¥ mycket! Nu senast till min sons eksem, rekommenderar verkligen alla!
AlltsÃ¥ SHEASMÃRET
AlltsÃ¥ SHEASMÃRET! Min lösning pÃ¥ allt - torr hud, sprickor, eksem, finnar, nagelband, hÃ¥ret och gÃ¥r till och med att anvÀnda som vagitorer! Den hÀr hokuspokus-salvan har löst sÃ¥ mÃ¥nga av mina problem (och mina vÀnners). Ingen gatekeeping hÀr!
Mina hÀlsprickor Àr borta och varjeâŠ
Mina hÀlsprickor Àr borta och varje vinter sen jag var barn, (51 Ã¥r nu) fick jag alltid en djup smÀrtande spricka ovanpÃ¥ vÀnster tumme. Sen jag började med Sheasmöret för 2 vintrar sen sÃ¥ har den försvunnit!!! Nuförtiden Àr det bara Shea för hela slanten, bÀsta jag investerar i för kroppen och sjÀlen. Ãven mina mopsar fÃ¥r tassarna och nosen insmorda. VÀrldens 8:e underverkðð».
à h bara Àlskar dessa produkter
Ã
h bara Àlskar dessa produkter! Köpte både blacksoap och sheasmör!! Doftar gott och gör huden helt gudomlig.
Tusen tack
BÀsta för min hud.
BÀsta för min hud.
Ãr bÀsta produkterna för min hud, och dÃ¥ jag har anvÀnt detta sedan januari 2022 sÃ¥ Àr det den lÀngsta hudvÃ¥rds rutinen jag har haft. Aida Àr sÃ¥ bra pÃ¥ att svara och inga frÃ¥gor Àr för dumma för henne.
BÀsta företaget och bÀsta Àgarna helt enkelt.
Fantastiska produkter som har hjÀlptâŠ
Fantastiska produkter som har hjÀlpt min torra vinterhud och Àven lindrat min acne! Har aldrig haft såhÀr fin hy. KÀnns fint att också få stötta ett kvinnocommunity och hållbara produkter.
Oerhört nöjd med produkterna
Oerhört nöjd med produkterna. kÀnns Àven bra att det Àr rÀttvisemÀrkt dÀr man supportar kvinnorna bakom sheasmöret som Àr en fantastisk produkt. Tack.
Gravid
BestÀllde Shes smöret nÀr jag var gravid och Àlskade det, smörjde hela kroppen, inte bara magen. Ãven black soap, sÃ¥ bra för skalpen.
Superbra
Superbra, tydligt information och superbra produkter. Kan varmt rekommendera ð
Finns inget bÀttre
Finns inget bÀttre !
Rekommenderar så mycket, min son hade eksem och nu Àr den borta!
Bokstavligen bÀsta produkterna pÃ¥âŠ
Bokstavligen bÀsta produkterna pÃ¥ marknaden! Inte nog med det, du fÃ¥r mycket produkt för en liten peng och det Àr ett fantastiskt fint budskap bakom det hela! FrÃ¥n kvinna till kvinnaâŠ
Dom bÀsta produkterna och ett genuintâŠ
Dom bÀsta produkterna och ett genuint och starkt företag bakom. Jag och mina barn Àlskar sheasmöret och vi anvÀnder det till torr hud, eksem, utslag, sår, för håret med mera.
Ãlskar ALLT.
Jag Àlskar allt med produkten. BUDSKAPET Àr ett stor plus i kanten!! Aida och hennes man som driver företaget Àr bara så genuina och duktiga. Deras shea smör har hjÀlp mig motverka hudproblem som ingen annan hudprodukt har kunnat göra. WOW sÀger jag bara!!!
Perfekt för kÀnslig hud!
Sheasmör och black soap Àr det bÀsta som hÀnt min hud! ð Har vÀldigt kÀnslig hud och fÃ¥r utslag av de flesta krÀmer, dÀrav vÀldigt skönt med nÃ¥got utan extra onödiga tillsatser.
Leveranstiden Àr något lÀngre, men det gör inget nÀr en vet att det Àr ett litet företag dÀr allt packas och delas för hand.
Rekommenderas!
Smidig affÀr och fantastiska produkter
Smidig affÀr och fantastiska produkter. Ãlskar sheasmörets lÀkande effekter och det Àr sÃ¥ fint att kunna bidra till kvinnors företagande i Ghana.
Fantastiskt!
Bra produkter, fantastiska priser och underbart arbete som stöttar kvinnor! Finns inget negativt att sÀga!
Ett fantastiskt företag som ÀrâŠ
Ett fantastiskt företag som Àr pålitliga & levererar unika underbara produkter. Rekommenderas varmt.
Jag Àr en återkommande kund
Jag Àr en återkommande kund. Sheasmöret Àr det bÀsta jag anvÀnt till mina fötter. Jag har diabetes och drabbas lÀtt av sprickor i hÀlarna och torra fötter. Sen jag började anvÀnda sheasmör så har jag inga besvÀr.
Min man har haft problem med kliande hårbotten vilket blacksoap löste efter några tvÀttar. Produkten behöver vÀnjas in och nÀr man gjort det så kommer man aldrig återgå till vanligt schampo.
Hela kÀnslan med företaget ger sÃ¥n skönâŠ
Hela kÀnslan med företaget ger sÃ¥n skön vibe. MÀnniskorna bakom och produkterna Àr â€ïž.
För kropp och sjÀl ð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹