Nuttetbaby レビュー 1,780

TrustScore 5段階評価の4

3.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Fine applikatorer til solcreme, men bestilte også en hemmelig gave. Den skulle så vise sig at være en digital bog sendt på mail jeg aldrig har fået ifølge deres mystiske chat funktion. Meget mystisk... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Ingen "hickups" herfra alt gik glidningsløst fra afgivelse af ordre til modtagelse af varen. Track an trace var sporbar et par timer efter ordreafgivelse. Havde afgivet ordre en fredag så kunne "glæde... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg var uheldig med en forsendelse der blev glemt/væk ved DAO. Kontakter NuMedDamp.dk pr telefon, og en yderst høflig og smilende (stemme) beklager forsinkelsen, og vælger at sende en ny pakke med G... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち4の評価

Meget hurtig levering... dog fik jeg ingen Track&Trace som ordregodkendelses emailen skrev. Faktisk havde jeg ingen ide om at min pakke var blevet sendt. Når der står på hjemmesiden, at i stræber... もっと見る

3.8

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Jeg købt en labobo dragt til min…

Jeg købt en labobo dragt til min barbarn ,den var i stykker 2 steder, jeg kunne ikke send den retur fordi min barnebarn glædet sig til at have den på.

2026年2月24日

Hej Hafida,
Vi er ikke bekendte med din situation? Du har aldrig haft kontakt til os angående dette. Hvis dette er et problem der har været, så anbefaler vi at du kontakter os, fordi hvis du har fået leveret et produkt der er istykker, når du har fået det leveret, så skal du selvfølgelig have alle dine penge retur, ELLER sendt et nyt din vej.

Jeg er oprigtigt ked af at du går ind og lægger en 1-stjernet anmeldelse uden at du har snakket med os om problemet?

Det skader min lille butik NuttetBaby, som lever på gode anmeldelse.

Skriv til os på support@nuttetbaby.dk, så finder vi en løsning sammen, og så håber jeg at vi kan vende denne 1-stjernet anmeldelse til det bedre

Mvh Mikkel, Nuttet Baby
support@nuttetbaby.dk

5つ星のうち4の評価

En ganske fin oplevelse og fin kostume

En ganske fin oplevelse og fin kostume.
Det eneste der var der gik lige lidt tid inden den kom afsted.

2026年2月6日

Nuttetbaby からの回答

Hej Thomas. Mange tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! Det glæder mig, at du havde en fin oplevelse og er glad for kostumet.

Beklager at der gik lidt tid med afsendelsen i dette tilfælde. Normalt sender vi lagervarer afsted lynhurtigt med en leveringstid på 2-3 dage, men ved bestillingsvarer tager det desværre lidt længere tid at få dem hjem til dig.

Tak for din handel og for din feedback!

5つ星のうち4の評価

Nemt at bestille fra hjemmesiden

Nemt at bestille fra hjemmesiden. Lidt lang ventetid (1 måned) men de 2 dragter er så fine og lever op til mine forventninger

2026年2月5日

Nuttetbaby からの回答

Hej Frkbennetzen. Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! Det glæder mig meget at høre, at du er glad for de to dragter.

Du har helt ret i, at der var lidt ventetid denne gang. Det skyldes, at netop disse dragter var en bestillingsvare. Når man bestiller kostumer, som er på lager, leverer vi normalt på 2-3 dage med DAO, men ved bestillingsvarer går der desværre lidt længere tid.

Tak for din tålmodighed – jeg er glad for, at de levede op til forventningerne!

Virkelig god service

2026年1月28日

Nuttetbaby からの回答

Hej Simone. Tusind tak for de fem stjerner og din søde anmeldelse! Det glæder mig virkelig at høre, at du var glad for servicen, da du bestilte kostumerne. Jeg håber, de bliver et hit!

5つ星のうち1の評価

Jeg vil ikke anbefale hjemmesiden.

Jeg vil ikke anbefale hjemmesiden.. Jeg købte to kostumer til mine små piger, og forventede noget helt andet. Modtog kun det ene kostume først som var pakket klumpet ned i en gennemsigtig emballage. Jeg købte kostumet i samme tøj størrelse de bruger, men kostumet der var kommet var alt, alt for lille.. Det var tydeligt at se det er temu/shein produktion.. Jeg skrev til dem på chatten og fik flere gange svar tilbage fra “Mikkel” som lyder til at være AI besvarende beskeder.. Jeg ville have det andet kostumet anulleret og refunderet hvilket jeg fik e-mail på. Jeg gav 239 kr for det, og fik besked på jeg får 140 kr tilbage.. “Mikkel” / AI svarede præcis det samme to gange med det havde noget at gøre med rabat, men jeg synes det er så tarveligt. Derfor vil jeg ikke anbefale hjemmesiden..

2026年1月23日

Hej Malene,

Tak for din feedback. Jeg er virkelig ked af, at du har haft en dårlig oplevelse, og jeg vil meget gerne have lov til at uddybe tallene, da jeg kan se, at de har skabt stor frustration.

Først og fremmest vil jeg gerne personligt understrege, at det er mig, Mikkel, du har skrevet med hele vejen igennem. Jeg er et rigtigt menneske og ikke en AI-bot, selvom jeg kan se, at mine tidligere forklaringer har virket firkantede.

Grunden til, at din refundering lander på 140 kr. fremfor de 240 kr., du betalte for det enkelte kostume, skyldes de betingelser, der var knyttet til dit køb:

Mængderabatten: Du opnåede en stor rabat ved at købe to kostumer samlet. Når det ene kostume returneres, bortfalder mængderabatten på 40%. Det betyder, at det kostume (Pikachu), som du beholder, ændrer pris fra den lave mængderabat-pris til vores normale tilbudspris på 299,95 kr.

Fragt: Da den nye ordretotal nu er under 399 kr., er betingelsen for fri fragt ikke længere opfyldt. Fragtomkostningen bliver derfor modregnet i det beløb, der betales tilbage.

Det er disse to faktorer lagt sammen, der gør, at det udbetalte beløb bliver lavere, end man umiddelbart skulle tro. Det er udelukkende en teknisk genberegning af ordren ud fra de rabatter, der var givet.

Vi tager din kritik af indpakningen og størrelsen meget seriøst og vil evaluere dette internt. Jeg vil dog meget gerne finde en løsning, så du ikke går herfra med en følelse af at være blevet behandlet uretfærdigt.

Du er meget velkommen til at kontakte mig direkte igen, så vi kan afslutte dette på en god måde.

De bedste hilsner, Mikkel, NuttetBaby

Manglende produkt

Efter at have handlet på hjemmesiden blev der hurtigt hævet penge på min konto men jeg har stadig aldrig fået leveret mine produkter. Det var i juni jeg handlede og efter flere mails om at få leveret produkterne eller få mine penge tilbage må jeg opgive. NuttetBaby vil ikke betale mig tilbage selvom jeg nu har prøvet at kontakte dem i 3 måneder... de siger det ikke er deres skyld min pakke ikke et kommet frem.

2025年7月1日

Hej Malou,

Mange tak for din feedback. Jeg er oprigtigt ked af det langvarige forløb, du har været igennem, og jeg vil meget gerne kaste lys over situationen, så der ikke hersker tvivl om hændelsesforløbet.

Først og fremmest er det vigtigt for mig at understrege, at vores system er sat op til først at hæve pengene, når varen er pakket og sendt afsted. Det er teknisk ikke muligt for os at trække beløbet, før ordren er overdraget til fragtfirmaet.

Grunden til den lange ventetid har desværre været, at pakken blev væk, mens den var i DAO’s varetægt. Vi har i mellemtiden været i løbende kontakt med både dig og DAO for at få løst denne sag. Som vi også har talt om, har vi været nødt til at afvente en officiel afklaring og erstatning fra DAO, før vi kunne gennemføre en refundering.

Jeg kan nu med glæde bekræfte, at sagen er afsluttet: DAO har dags dato sendt erstatningen, og vi har derfor med det samme overført det fulde beløb retur til din konto.

Jeg beklager meget den ventetid, det har medført, men jeg er glad for, at vi nu endelig har fået en afklaring fra fragtfirmaet, så du har fået dine penge tilbage. Tak for din tålmodighed trods omstændighederne.

De bedste hilsner, Mikkel, NuttetBaby

5つ星のうち1の評価

Jamen det hele er bare så dårligt behandlet!

Jamen det hele.
For det første så mangler jeg stadigvæk at få en politibil stol.
Og for det andet så har det jo taget over 1 mdr at få de 2 solcreme roller og ja og to gange.
Simpelthen til det her. Sidste gang jeg køber noget ved jeg!!!!!

2025年7月1日

Hej Sarah,
Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at give feedback.

Vi er kede af at høre om din oplevelse, men er glade for, at vi efter vores samtale over telefonen fik løst situationen og afklaring på situationen. Vi håber, at det har givet lidt mere klarhed og afhjulpet frustrationen.

Du er altid velkommen til at kontakte os direkte, hvis der skulle opstå yderligere spørgsmål eller udfordringer – vi vil meget gerne hjælpe.

De bedste hilsner,
Kundeservice-teamet

5つ星のうち1の評価

Lang korrespondance med Mikkel fra…

Lang korrespondance med Mikkel fra Nuttet baby, svarer først efter mange henvendelser.
Købte 8 stk af denne, da vi var flere der gik sammen. Reklamerede på 2 af dem - da de ikk havde greb i låget og ikke kunne holde sig på. Fik langt om længe godkendt at han ville sende mig 2 nye, efter at fik tilsendte videoer af alle, som bevis for at det VAR 2 stk der ikk fungerede.
2 nye blev sendt med posten - men til en helt anden by - og trods ferie kunne den ikke afhentes og nu svarer Mikkel så ikke på at han kan sende 2 igen, til samme destination som 1. Ordre ?!
Virker til at det er en online shop - der kun arbejder når de har lyst til at arbejde.
Der er ikk meget kundeservice der!

2025年7月25日

Hej Sophie,
Tak for din anmeldelse – og undskyld for det samlede forløb. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Som du nævner, har der været udfordringer i kommunikationen, og ferieperioden har desværre påvirket både svartid og forsendelser. Det beklager vi meget.

Vi har nu været i dialog både med dig og DAO, og vi er glade for, at vi sammen har fået løst problemet. Hvis der mod forventning skulle opstå yderligere spørgsmål eller udfordringer, er du altid velkommen til at skrive til os direkte via chatten på hjemmesiden – vi står klar til at hjælpe.

Mikkel / Kundeservice

5つ星のうち4の評価

Rigtig god kundeservice i forbindelse med reklamation.

Rigtig god kundeservice i forbindelse med reklamation. Der var fejl på produktet jeg havde modtaget men nuttetbaby sendte nyt produkt uden bøvl eller problemer og det nye produkt fejler ikke noget :-) God oplevelse.

2025年7月20日

Hej Cecilia,
Tusind tak for din fine anmeldelse – og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🌟

Vi er rigtig glade for, at vi kunne hjælpe dig hurtigt og problemfrit med din reklamation, og at det nye produkt lever op til forventningerne. Det betyder meget for os!

Du er altid velkommen hos os igen – og skulle der opstå noget, står vi selvfølgelig klar til at hjælpe 😊

Mikkel / Kundeservice

5つ星のうち1の評価

Bliver spammet med mails om at rate…

Bliver spammet med mails om at rate nuttetbaby.dk - produktet er jeg heller ikke særlig vild med. Der kommer ikke nok solcreme ud jf. sundhedsstyrelsens anbefalinger af solcreme på en krop.

2025年7月11日

Hej Mia,
Tak for din feedback – vi sætter faktisk stor pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at vores automatiske anmeldelses-mails har været til gene og at det har ført til en 1-stjernet anmeldelse – det er selvfølgelig ikke hensigten. Du kan altid afmelde disse mails direkte via linket i bunden, men vi tager gerne imod forslag til forbedringer.

I forhold til selve produktet: Det er vigtigt for os, at det fungerer som det skal. Solcreme-applikatoren skal netop kunne give den mængde, som Sundhedsstyrelsen anbefaler – så hvis du oplever, at det ikke er tilfældet, må du meget gerne kontakte os direkte på support@nuttetbaby.dk, så sørger vi selvfølgelig for en ombytning. Produktet skal leve op til det, vi lover.

Vi håber, vi kan få rettet op på din oplevelse 🙏

Mikkel
NuttetBaby.dk

5つ星のうち2の評価

Jeg bestiller to af disse smarte til…

Jeg bestiller to af disse smarte til solcreme. Da jeg skal vælge farve klikker jeg en blå og en lyserød, en til dreng og en til pige.
Jeg dobbelttjekker farverne og går videre - det stod korrekt.
I dag modtager jeg dem, to lyserøde. Jeg tjekker min ordrebekræftelse og der står squ 2x lyserød til min store forbavselse.
Jeg kontakter deres kundeservice fordi jeg tænkte at den måske automatisk retter sig til to af samme farve eller fordi man måske ikke kan købe dem i forskellige farver.
Her bliver jeg bare mødt med “vi kan ikke ombytte, du må bestille en ny, hvis du vil have i blå”
Bagefter kan jeg godt returnere (for egen regning) og bestille en ny, også med fragt betaling. Aldrig i livet om jeg vil betale knap 100 kr for at få den rigtige farve.

Jeg anbefaler ikke det her sted, med mindre man er ligeglad med farven. Produktet er sikkert udemærket.

Efter denne anmeldelse bliver jeg kontaktet igen “privat” via chatten vi havde og den kom endda via sms også (jeg tænker det var en besked om at der var en besked i chatten) fordi ejeren mener min anmeldelse er “tarvelig” og det kan jeg ikke tage mig af.
Det er tydeligt i deres svar herinde, at de endnu ikke har forstået, at jeg IKKE har valgt to lyserøde, men en blå og en lyserød. Så det står IKKE korrekt på ordrebekræftelsen.
Som jeg også har skrevet til vedkommende, så skriver jeg ikke at det er deres fejl, men at systemet må have fejlet. Jeg DOBBELTTJEKKER farverne inden jeg går videre og der stod det helt korrekt.
Det er super uprofessionelt at kontakte folk i den tone i håb om at man ændrer sin anmeldelse. Endnu en grund til, at jeg ikke kommer til at handle her igen. 👍🏼

Produktet er ikke taget i brug endnu, så vi må jo håbe det er som det skal være.

2025年7月4日

Hej Tenna,

Som du selv nævner, så har du bestilt 2x lyserød., og det er det du har modtaget. Det fremgår både i vores system og på den ordrebekræftelse, som du har modtaget. Vi har altså leveret det bestilte. Derfor skriver vi også til dig, at vi desværre ikke kan lave en gratis ombytning, da der ingen fejl er sket fra vores side af.

Havde vi leveret andet end det bestilte, så havde vi naturligvis lavet en 100% gratis ombytning, men dette er ikke situationen.

Jeg er ked af, at det blev til en 2-stjernet anmeldelse. Det synes jeg personligt selv er tarveligt, når vi har leveret det bestilte, og produkterne er som de skal være.

Med venlig hilsen,
Mikkel ejer af Nuttet Baby

5つ星のうち3の評価

Fine applikatorer til solcreme

Fine applikatorer til solcreme, men bestilte også en hemmelig gave. Den skulle så vise sig at være en digital bog sendt på mail jeg aldrig har fået ifølge deres mystiske chat funktion. Meget mystisk koncept!

Opdateret: har bedt dem genfremsende gaven, men den er stadig ikke modtaget hverken i indbakke eller spam.

2025年7月2日

Hej Pernille,

Tak for din anmeldelse – og dejligt at høre, at du er tilfreds med applikatorerne!

Den hemmelige gave er netop… hemmelig 😊 Derfor oplyser vi heller ikke på forhånd, hvad det er. I dit tilfælde var det en digital gave, som blev sendt automatisk til den mailadresse, du bestilte med.

Hvis du ikke kan finde den i din indbakke eller spam-mappe, så skriv endelig til os – vi gensender den selvfølgelig gerne.

Elendig kundeservice

Har forsøgt at kontakte shoppen af flere omgange og igennem flere kanaler uden held. Virkelig dårlig kundeservice.

2025年6月24日

Hej Tine,

Vi er kede af at høre, at du har haft svært ved at komme i kontakt med os – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi har dog forsøgt at kontakte dig både pr. telefon, SMS og mail – desværre uden held. Du er meget velkommen til at sende en SMS til os på 41 82 67 99, så hjælper vi dig lynhurtigt.

Vi vil altid gerne yde den bedste kundeservice og håber, du vil give os mulighed for at rette op på oplevelsen.

5つ星のうち1の評価

Mangler en stor del af min ordre

Jeg bestilte mine varer (en solcreme, et foldbart toiletsæde og to solcreme applikatorer) og fik kun leveret de to applikatorer. Jeg har flere gange skrevet til dem på mail ang. manglende varer, men ingen respons. Til gengæld bliver jeg ved med at få mails om at jeg vil anmelde dem, og det vil jeg da gerne - det fortjener bestemt ikke mere end én stjerne når man ikke leverer hele den ordre der er bestilt. Virkelig skuffende og dårlig stil ikke at reagere.

2025年6月15日

Hej Michelle,

Tak for din anmeldelse – og ærgerligt at høre, at du har haft en dårlig oplevelse.

Vi har undersøgt sagen og kan se, at din ordre blev leveret i to pakker, hvilket også fremgik i din ordrebekræftelse. Den ene del blev leveret som forventet, og den anden er desværre ikke blevet afhentet, selvom der er sendt besked om det. Vi har også forsøgt at kontakte dig flere gange på mail – uden at få svar.

Vi vil selvfølgelig stadig gerne hjælpe dig videre og sikre, at du får dine varer. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte eller sende en SMS på 41 82 67 99, så løser vi det hurtigst muligt.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。