レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Wat een fijne winkel.. we werden zeer vriendelijk ontvangen en onder het genot van een cappuccino geduldig geholpen door verkoper Alex.. we zijn echt de hele dag bezig geweest voor we alles hadden wa... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Topervaring bij deze keukenzaak in Deurne. We kregen rustig en deskundig advies, zelfs toen het al na sluitingstijd was. Voor de tweede keer hier een keuken gekocht en opnieuw uitstekend geholpen. Abs... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mijn ervaring met Nuva keukens is zeer positief. In de winkel wordt alle tijd genomen om naar je wensen en ideeën te luisteren en daarmee aan de slag te gaan. Ook wordt je goed geadviseerd als je er z... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Fijne ondersteuning en goede communicatie tijdens het proces. Tot op het laatste moment kon er nogmaals gekeken worden naar de keuzes en werden er nieuwe versies ingepast in de keuken.

4.6

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

vriendelijk, ervaren en deskundig advies.

Vandaag een keuken gekocht bij Nuva Heerlen. Geholpen door Maurice, vriendelijk, ervaren en deskundig advies. Er wordt ruim de tijd genomen. Voorbeelden aanwezig in de showroom en voldoende keuze in kleur en materiaal. Nuva is bekend met het nieuwbouwproject, het is te merken dat ze zich hierin hebben verdiept. Het voelde vertrouwd hier een keuken aan te schaffen. Vooralsnog erg tevreden, hopende op een fijne samenwerking met een natuurlijk gedegen en mooi eindresultaat! Wij kijken uit naar de definitieve uitwerking!

2025幎3月29日

Wij zijn vandaag bij Nuva Tilburg

Wij zijn vandaag bij Nuva Tilburg geweest en zijn fantastisch geholpen door Berry die echt verstand van zaken heeft en heel goed met ons meedacht . Mede door zijn inzet, kennis , het meedenken en goede tips hebben wij een fantastische keuken gekocht. Echt een aanrader Nuva Tilburg !! Bedankt Berry!

2025幎3月28日
5぀星のうち5の評䟡

Wij zijn recent geholpen door Nick

Wij zijn recent geholpen door Nick Dorenberg bij Nuva keukens in Heerlen.
Tijdens ons eerste gesprek kregen wij meteen het gevoel dat er klantgericht gekeken werd en geen verkooppraatjes. Dit werd door ons als meteen prettig ervaren. Tijdens ons tweede gesprek hebben wij de offerte besproken.
Wederom voelde wij geen druk.
Wij zijn met een mooie koopovereenkomst naar huis gegaan. Wij kijken nu al uit naar het eindresultaat!!

2025幎3月6日

Een echte AANRADER!!

Onze adviseur Jan heeft ons echt goed geholpen met een nieuwe keuken uit te zoeken.
Voor ons was dit nieuw dus helemaal geen verstand van keukens en de dingen die erbij komen kijken.
Hij nam echt de tijd en beantwoordde al onze vragen duidelijk. We hebben nu dus een keuken van NUVA besteld!!
NUVA was de eerste zaak waar we gingen kijken maar waren meteen verkocht.
Ik kan het iedereen aanraden om bij Nuva te gaan kijken!!

Familie nolle

2025幎3月15日

Onze adviseur

Onze adviseur, Jos, was zeer ervaren en luisterde goed naar onze wensen.
Had handige en goed aanvullende tips. Zeer kundig, snel en prettig geholpen.

2025幎3月10日

Dankbaar

In de garantieperiode ging onze inductiekookplaat stuk. Het is dan oktober 2024. Na een moeilijk traject met de servicedienst van Bauknecht heeft Nuva ervoor gezorgd dat we vandaag gratis een nieuwe Bauknecht kookplaat kregen.

Tijdens de feestdagen was het defect nog steeds niet door Bauknecht opgelost en bracht Nuva ons een mobiele inductieplaat ter leen, zodat we toch zelf het kerstdiner konden koken.

Bij levering van de nieuwe kookplaat (vandaag) bleek helaas de nis in het aanrechtblad te klein. Per direct werd een monteur gebeld en ingevlogen om het composietblad ter plekke aan te passen. Aan het einde van de dag was alles klaar en netjes.
Wat een mooie service en wat zijn we blij dat een einde komt aan een maandenlang haperende kookplaat. Chapeaux Nuva.

2025幎3月10日

Empatische hulp

We zijn op een empatische manier geholpen in de Tilburgse showroom door Marjolein die duidelijk en geduldig de verschillende mogelijkheden met ons heeft doorlopen. Zo heb ik nu een mooie keuken in mijn bouwproject. :)

2025幎2月6日
5぀星のうち5の評䟡

Nuva is zeker weten een aanrader!

Mooie showroom, verschillende stijlen keukens, goede prijs-kwaliteit verhouding en geen opdringerige verkopers. Men neemt zich alle tijd en er wordt vooral serieus en praktisch meegedacht
 heel fijn! vandaag onze derde keuken gekocht bij Nuva. Ook als de keuken staat is er een goede service. Nuva is zeker weten een aanrader!
@Ed
 dank je wel voor alle hulp en service!

2025幎2月27日
5぀星のうち5の評䟡

NUVA Keukens zeker een aanrader!

Wij zijn ontzettend blij met de keuken die we bij NUVA Keukens hebben gekocht! Onze verkoopadviseur Stefan heeft ons van begin tot eind goed geholpen. Zijn communicatie was heel laagdrempelig en vriendelijk, waardoor we ons meteen op ons gemak voelden. Hij heeft veel tijd voor ons uitgetrokken en ons geholpen met veel praktische en deskundige adviezen. Hij dacht met ons mee en zorgde ervoor dat we een keuken hebben kunnen samenstellen die perfect aan onze wensen voldoet. Wij kunnen NUVA Keukens en Stefan absoluut aanraden voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken!

2025幎2月24日
5぀星のうち5の評䟡

Wij hebben zojuist een keuken gekocht

Wij hebben zojuist een keuken gekocht bij Nuva in Heerlen voor ons nog te bouwen appartement.
In de aanloop naar deze aankoop hebben we veel andere keukenzaken bezocht maar uiteindelijk gekozen voor Nuva. De verkoper (Ed) had heel veel ervaring en kennis en dat gaf ons meteen rust en vertrouwen.
Op al mijn getailleerde vragen kregen we meteen een degelijk antwoord.
De sfeer onderling was prettig en nooit "pushy".
Nu nog even wachten tot de bouw klaar is en de keuken geplaatst kan worden!
Richard Dirix

2025幎2月25日
5぀星のうち5の評䟡

Nuva keukens voor een perfect advies.

We hebben zeer goed advies gekregen van Berry. Hij luistert goed en denkt met je mee en weet je wensen naar een zeer mooi concept te vertalen. Als een bepaalde oplossing beter is voor je geeft hij dit aan. Berry heeft alle tijd voor je en houdt van open en duidelijk communiceren. Wij zijn hem dankbaar voor het ontwerp van de keuken die straks in ons nieuwe huis komt.

2025幎2月25日
5぀星のうち5の評䟡

Van hoek showroom keuken naar rechte keuken

Hoi Jan

Onze keuken is super mooi geworden. Bedankt voor de extra strip die je had meegegeven deze kwam goed van pas omdat hier ook de eindplaatjes bij zaten. Deze hadden we nodig omdat de showroom hoekkeuken als een rechte werd uitgevoerd. Ook fijn dat je alles goed hebt opgemeten en hebt geregeld. De koffie was heerlijk en fijn dat je het verpakkingsmateriaal beschikbaar hebt gesteld.

Groetjes Antoine en Chazia

2025幎2月20日
5぀星のうち5の評䟡

Fijne, laagdrempelige service en vakkundig advies l

Na veel goede en enthousiaste verhalen te hebben gehoord over Nuva Keukens, hebben wij een bezoek gebracht aan de showroom in Heerlen. Wij werden hier heel fijn ontvangen.

Na een eerste kennismaking hebben wij direct een adviesgesprek ingepland. Tijdens dit adviesgesprek werd goed geluisterd naar onze wensen, werd fijn meegedacht over de mogelijkheden en eerlijk en goed geadviseerd over de verschillende opties. We kregen ook de tijd om over verschillende dingen na te denken.

In totaal hebben wij drie gesprekken gehad met Ed waarin alle tijd werd genomen. Er werd ook geen moeite gespaard om voorbeelden van verschillende keukenbladen te bestellen, zodat we de week erna alles konden vergelijken in de zaak.

Al met al een hele fijne, laagdrempelige service en vakkundig advies. We kunnen niet wachten tot de keuken geplaatst wordt! We kunnen Nuva zeker aanbevelen!

2025幎2月22日
5぀星のうち4の評䟡

Zeer prettige keukenzaak

Na al enkele keukenzaken te hebben bezocht zijn wij op zoek gegaan naar een nette keuken zaak. Wij kwamen terecht bij NUVA en werden geholpen door Yolanda en Ralph, beide erg prettig in contact en ze hebben zeker verstand van keukens! Wij voelden ons gehoord en zeer goed geadviseerd. Er werden geen vervelende spelletjes gespeeld en wij kregen rustig de tijd om na te denken. Wij hebben met heel veel plezier een keuken gekocht bij NUVA Bergeijk.

2025幎2月14日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ