nyBBR.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi kan varmt anbefale Nicky. Han var god til at lytte til vores idéer og fik dem tegnet ind pÃ¥ en mÃ¥de, sÃ¥ vi kunne se mulighederne i praksis. Han var fleksibel i forhold til standardlÞsningen og... もっず芋る

Super god og hurtig behanling, hurtig respons pÃ¥ div. mail og tlf opkald meget profesionel behanling, behagelig og informativ samtale omkring sagen og dens gang. kÊmpe hjÊlp til at fÃ¥ styr pÃ¥ v... もっず芋る

Virkelig kompetent og god hjÊlp man fÃ¥r af Nicky. Alt foregÃ¥r ordenligt, efter aftale og altid en meget behagelig atmosfÊre. Tillid er vigtigt i denne slags sager, og det har man fuldt ud her. Mine v... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 建築事務所
  2. 補図業

圓該䌁業による蚘述

Danmarks billigste lovliggÞrelse StÃ¥r du over for at skulle have godkendt en bygning eller en Êndring, der allerede er foretaget uden, at du har fÃ¥et den nÞdvendige byggetilladelse fra kommunen? SÃ¥ er vi her til at hjÊlpe dig! Hos nyBBR.dk forstÃ¥r vi, at lovliggÞrelse hos kommunen kan vÊre en uoverskuelig opgave for mange boligejere. Processen involverer teknisk dokumentation, juridiske krav og omfattende papirarbejde - alt sammen omrÃ¥der, der krÊver specialiseret viden og erfaring. Derudover er processen ofte langsommelig, men med vores indgÃ¥ende erfaring med kommunale procedurer og krav kan vi sikre dig den hurtigst mulige sagsbehandling hos kommunen. Med mange Ã¥rs erfaring og personlig rÃ¥dgivning via en fast kontaktperson, holder vi dig opdateret gennem hele forlÞbet og sÞrger for, at din lovliggÞrelse gennemfÞres professionelt, effektivt og uden skjulte omkostninger. Vi varetager alle led i processen og kan lovliggÞre bÃ¥de anvendelsesÊndringer, tilbygninger, nyopfÞrelser og sekundÊre bygninger til en fast pris, sÃ¥ der ikke dukker uventede overraskelser op. Vi starter med en gratis, uforpligtende vurdering. Herefter kommer vi ud til dig, foretager digital opmÃ¥ling og tager hÃ¥nd om alle trin i processen – indtil du fÃ¥r en afgÞrelse fra kommunen.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 25ä»¶

レビュヌを曞く

super sparing

super sparing , fÞler vi har vÊret i de rigtige hÊnder under hele forlÞbet .

2026幎4月17日

nyBBR.dk からの回答

Dejligt at hÞre, Thomas. Tak for det!

Meget professionelt forlÞb igennem hele

Meget professionelt forlÞb igennem hele processen, og på trods af useriÞs oplevelse med entreprenÞr, fortsatte oplevelsen positivt med Nicky og nyBBR, som fortsat var hjÊlpsomme med det de kunne.

2026幎4月27日

nyBBR.dk からの回答

Super godt at hÞre. Det var en fornÞjelse at tegne jeres fine tilbygning.

God rådgivning. Fornuftig pris.

NyBBR fik på meget kort tid lavet og uploadet de skitser jeg skulle bruge til en byggesag i Gribskov Kommune. Og til en yderst fornuftig pris. Tak for godt samarbejde og rådgivning.

2026幎4月15日

nyBBR.dk からの回答

Tusinde tak for samarbejdet og den flotte anmeldelse. Det var ogsÃ¥ en fornÞjelse herfra 🙏😀

Byggetilladelse.

I forbindelse med ansÞgning af byggetilladelse har jeg fået en rigtig god, og professionel hjÊlp af BBR Nicky Smidt.
Jeg havde selv vanskeligheder med at ansÞge om byggetilladelse i Byg og miljÞ i GrÊsted.

2026幎3月27日

nyBBR.dk からの回答

Hej Flemming. Ja, kan godt forstÃ¥, at den var svÊr at komme igennem selv. Dejligt, at det lykkedes for os sammen. Tak for en konstruktiv proces 🙏

Beste anbefaling herfra

Super god og hurtig behanling, hurtig respons på div. mail og tlf opkald
meget profesionel behanling,
behagelig og informativ samtale omkring sagen og dens gang.
kÊmpe hjÊlp til at få styr på vores BBR.
de beste anbefalinger herfra.

2026幎2月12日

Vi kan varmt anbefale Nicky

Vi kan varmt anbefale Nicky.
Han var god til at lytte til vores idéer og fik dem tegnet ind på en måde, så vi kunne se mulighederne i praksis. Han var fleksibel i forhold til standardlÞsningen og tog hensyn til vores sÊrlige Þnsker.

IsÊr var det en stor hjÊlp, at han visualiserede de forskellige lÞsninger for rummet – bÃ¥de med forskellige Velux-lÞsninger og en traditionel kvist – sÃ¥ vi selv kunne vurdere, hvad der gav mest mening for os.

2026幎1月28日
自発的なレビュヌ

Jeg har haft en super god oplevelse med

Jeg har haft en super god oplevelse med nybbr.dk. Jeg blev guidet hele vejen – fra rÃ¥dgivning i idéstadiet til fÊrdige tegninger og dialogen med kommunen. Jeg fÞlte mig i trygge hÊnder gennem en kommunal proces, som jeg ikke selv havde styr pÃ¥. Derudover var det rart at opleve en fast pris som rent faktisk dÊkkede hele opgaven uden uventede ekstraregninger. Kan klart anbefales.

2026幎1月20日
自発的なレビュヌ

Professionel og effektiv hjÊlp!

Nicky er hurtig, grundig og prÊcis. Han forstod vores idéer med det samme, hjalp os med tegninger til vores sommerhus-tilbygning og sÞrgede for, at alt materiale blev sendt korrekt videre til kommunen. Hele processen var enkel, professionel og rigtig behagelig – vi er super tilfredse med resultatet!

2025幎12月19日

Super tilfreds kunde

Meget tilfreds med nyBBR. Vi fik hurtigt svar på vores mange spÞrgsmål og oplevede kun professionel håndtering fra start til slut. Vi kommer helt sikkert til at benytte dem igen, hvis der en dag kommer et problem igen.

2025幎12月26日

nyBBR.dk からの回答

Tusinde tak. Dejligt at vi kunne hjÊlpe jer.

Professionel hjÊlp

Professionel hjÊlp
opfÞlgning m dialog mellem kunden og kommunen 🙌

2025幎12月26日

nyBBR.dk からの回答

Tak, Mikkel. Din sag har vÊret lidt af en kamp med kommunen. Jeg glÊder mig til at vi kommer helt i mÃ¥l i det nye Ã¥r ☺

Virkelig kompetent og god hjÊlp!

Virkelig kompetent og god hjÊlp man får af Nicky. Alt foregår ordenligt, efter aftale og altid en meget behagelig atmosfÊre. Tillid er vigtigt i denne slags sager, og det har man fuldt ud her.
Mine varmeste anbefalinger!

2025幎6月20日

nyBBR.dk からの回答

Det er rigtig skÞnt at hÞre. Tak, Maruska.