Vi kan varmt anbefale Nicky. Han var god til at lytte til vores idéer og fik dem tegnet ind pÃ¥ en mÃ¥de, sÃ¥ vi kunne se mulighederne i praksis. Han var fleksibel i forhold til standardlÞsningen og... ãã£ãšèŠã
Super god og hurtig behanling, hurtig respons pÃ¥ div. mail og tlf opkald meget profesionel behanling, behagelig og informativ samtale omkring sagen og dens gang. kÊmpe hjÊlp til at fÃ¥ styr pÃ¥ v... ãã£ãšèŠã
Virkelig kompetent og god hjÊlp man fÃ¥r af Nicky. Alt foregÃ¥r ordenligt, efter aftale og altid en meget behagelig atmosfÊre. Tillid er vigtigt i denne slags sager, og det har man fuldt ud her. Mine v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super go sparing under hele processen
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Danmarks billigste lovliggÞrelse StÃ¥r du over for at skulle have godkendt en bygning eller en Êndring, der allerede er foretaget uden, at du har fÃ¥et den nÞdvendige byggetilladelse fra kommunen? SÃ¥ er vi her til at hjÊlpe dig! Hos nyBBR.dk forstÃ¥r vi, at lovliggÞrelse hos kommunen kan vÊre en uoverskuelig opgave for mange boligejere. Processen involverer teknisk dokumentation, juridiske krav og omfattende papirarbejde - alt sammen omrÃ¥der, der krÊver specialiseret viden og erfaring. Derudover er processen ofte langsommelig, men med vores indgÃ¥ende erfaring med kommunale procedurer og krav kan vi sikre dig den hurtigst mulige sagsbehandling hos kommunen. Med mange Ã¥rs erfaring og personlig rÃ¥dgivning via en fast kontaktperson, holder vi dig opdateret gennem hele forlÞbet og sÞrger for, at din lovliggÞrelse gennemfÞres professionelt, effektivt og uden skjulte omkostninger. Vi varetager alle led i processen og kan lovliggÞre bÃ¥de anvendelsesÊndringer, tilbygninger, nyopfÞrelser og sekundÊre bygninger til en fast pris, sÃ¥ der ikke dukker uventede overraskelser op. Vi starter med en gratis, uforpligtende vurdering. Herefter kommer vi ud til dig, foretager digital opmÃ¥ling og tager hÃ¥nd om alle trin i processen â indtil du fÃ¥r en afgÞrelse fra kommunen.
Nordre Strandvej 119A, st., 3150, HellebÊk, ãã³ããŒã¯
- 7070 8085
- kontakt@nybbr.dk
- nybbr.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Så langt så godt.
Så langt så godt.
Nu er aftalen på plads og alle aftaler er underskrevet.
Så langt så rigtigt godt.
Mvh
Henrik Max Poulsen
Fantastisk hjÊlp. Stor Anbefaling!
Nicky er fantastisk til at hjÊlpe med mine huse. Jeg kunne ikke have undvÊret ham i denne byggeproces og med så mange bolde i luften.
super sparing
super sparing , fÞler vi har vÊret i de rigtige hÊnder under hele forlÞbet .

nyBBR.dk ããã®åç
Meget professionelt forlÞb igennem heleâŠ
Meget professionelt forlÞb igennem hele processen, og på trods af useriÞs oplevelse med entreprenÞr, fortsatte oplevelsen positivt med Nicky og nyBBR, som fortsat var hjÊlpsomme med det de kunne.

nyBBR.dk ããã®åç
God rådgivning. Fornuftig pris.
NyBBR fik på meget kort tid lavet og uploadet de skitser jeg skulle bruge til en byggesag i Gribskov Kommune. Og til en yderst fornuftig pris. Tak for godt samarbejde og rådgivning.

Byggetilladelse.
I forbindelse med ansÞgning af byggetilladelse har jeg fået en rigtig god, og professionel hjÊlp af BBR Nicky Smidt.
Jeg havde selv vanskeligheder med at ansÞge om byggetilladelse i Byg og miljÞ i GrÊsted.

Beste anbefaling herfra
Super god og hurtig behanling, hurtig respons på div. mail og tlf opkald
meget profesionel behanling,
behagelig og informativ samtale omkring sagen og dens gang.
kÊmpe hjÊlp til at få styr på vores BBR.
de beste anbefalinger herfra.
Vi kan varmt anbefale Nicky
Vi kan varmt anbefale Nicky.
Han var god til at lytte til vores idéer og fik dem tegnet ind på en måde, så vi kunne se mulighederne i praksis. Han var fleksibel i forhold til standardlÞsningen og tog hensyn til vores sÊrlige Þnsker.
IsÊr var det en stor hjÊlp, at han visualiserede de forskellige lÞsninger for rummet â bÃ¥de med forskellige Velux-lÞsninger og en traditionel kvist â sÃ¥ vi selv kunne vurdere, hvad der gav mest mening for os.
Jeg har haft en super god oplevelse medâŠ
Jeg har haft en super god oplevelse med nybbr.dk. Jeg blev guidet hele vejen â fra rÃ¥dgivning i idéstadiet til fÊrdige tegninger og dialogen med kommunen. Jeg fÞlte mig i trygge hÊnder gennem en kommunal proces, som jeg ikke selv havde styr pÃ¥. Derudover var det rart at opleve en fast pris som rent faktisk dÊkkede hele opgaven uden uventede ekstraregninger. Kan klart anbefales.
Super tilfreds med Nickys arbejde
Super tilfreds med Nickys arbejde. Han er super kompetent og fik lovliggÞrelsen på plads på få uger. Mange tak for hjÊlpen og hermed min bedste anbefaling
Professionel og effektiv hjÊlp!
Nicky er hurtig, grundig og prÊcis. Han forstod vores idéer med det samme, hjalp os med tegninger til vores sommerhus-tilbygning og sÞrgede for, at alt materiale blev sendt korrekt videre til kommunen. Hele processen var enkel, professionel og rigtig behagelig â vi er super tilfredse med resultatet!
Nicky er dygtig og kompetent
Nicky er dygtig og kompetent. Vi har vÊret fuld tilfreds med hans arbejde, har vi nogle spÞrsmål, er han god til at vende hurtig tilbage og give os de svar vi sÞgte og vil helt bestemt anbefale ham fremover.
Super tilfreds kunde
Meget tilfreds med nyBBR. Vi fik hurtigt svar på vores mange spÞrgsmål og oplevede kun professionel håndtering fra start til slut. Vi kommer helt sikkert til at benytte dem igen, hvis der en dag kommer et problem igen.

nyBBR.dk ããã®åç
Nicky er suverÊnt dygtig og har udfÞrtâŠ
Nicky er suverÊnt dygtig og har udfÞrt opgaven perfekt. Kan varmt anbefales.

Professionel hjÊlp
Professionel hjÊlp
opfÞlgning m dialog mellem kunden og kommunen ð

nyBBR.dk ããã®åç
Virkelig kompetent og god hjÊlp!
Virkelig kompetent og god hjÊlp man får af Nicky. Alt foregår ordenligt, efter aftale og altid en meget behagelig atmosfÊre. Tillid er vigtigt i denne slags sager, og det har man fuldt ud her.
Mine varmeste anbefalinger!