レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Min kÊreste og jeg besÞgte den hyggelige Café Nöah d. 19/2 da vi hÞrte der var kommet ny ejer til. Deres brunch udvalg var spÊndend op e og super indbydende, og med mange smÃ¥ detaljer som viser at e... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

I got a good food and ofcourse a good view infront of the beach. The staff were really smiling and helpful.

5぀星のうち2の評䟡

Prisen pÃ¥ brunch er steget som sÃ¥ mange andre steder. Men oveni det, sÃ¥ er retterne blevet betydelig mindre, enkelte er endda halveret. Et ellers godt sted tidligere er ikke pengene vÊrd mere desvÊr... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Nyd et lÊkkert mÃ¥ltid mad pÃ¥ Islands Brygge – Café Nöa’h serverer vi hver dag velsmagende mad lavet af friske rÃ¥varer ☆ TÊt pÃ¥ by og natur. Se her →

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Skidt oplevelse

Ankom pÃ¥ et tidspunkt, hvor der ingen gÊster var i cafeen. Havde meget brug for et toilet, men fik at vide, at toilettet kun var til gÊster (hvilket der - mÃ¥ske forstÃ¥eligt nok - ingen var af). Som svar pÃ¥, hvorfor det forholdt sig sÃ¥dan, fik jeg at vide, at deres cisterner ikke kunne klare det!!!!! Til grin. Jeg kan ikke anbefale en cafe med sÃ¥ dÃ¥rlige cisterner 🀣

2026幎3月21日
5぀星のうち1の評䟡

UbehÞvlet betjening og alt for lang ventetid

Virkelig lang ventetid på maden, mere end en time -selvom det er simpel mad.
Vi blev mÞdt med aggression fra manageren da vi pÊnt spurgte om vi måske kunne få postevandet gratis nu vi havde ventet så lÊnge. -Det var for meget at bede om, fik vi at vide, om sommeren kunne man vente i 2,5 time på sin mad -sagde hun somom hun var stolt af det.
Ingen smil ingen imÞdekommenhed.
Var vi blevet mÞdt med en venlig tone, var vi muligvis kommet igen, men den måde der blev talt var uacceptabelt.

SkrÊkkelig personale

God mad, skrÊkkelig betjening.
Ventede over en time på min mad.
En af tjenerne/manager vaper indendÞrs både bag baren og i kÞkken området.

Kommer der aldrig igen. Og vil anbefale folk at spise andre steder hvor personalet er behageligt...

5぀星のうち2の評䟡

Dårlig service, middelmådig brunch.

Det er lang tid siden jeg har oplevet SÅ uinteresseret personale. Det virkede nÊrmest som om det var lidt iriterende at der faktisk var kunder i butikken. Folk mÃ¥tte selv gÃ¥ til skranken og selv der opstod der nÊrmest kÞ, da ingen bag disken gad kigge op.

Selve brunchen var heller ikke imponerende. Meget små retter, der total manglede kvalitet. RÞrÊg der var nÊrmere Êgge smulder og ét stykke kalkun bacon som en hel ret. Alt i alt i meget skuffende oplevelse, når man bruger mere end 1000 kr på 3 personer.

Hyggelig sted

Café Nöah er et hyggeligt sted med en virkelig god stemning. Vi fik butter chicken, som smagte rigtig godt og var fyldt med smag. Servicen var venlig og afslappet, og stedet er pÊnt og indbydende indrettet. Et godt sted, hvis man vil spise lÊkker mad i rare omgivelser.

2026幎1月5日

VÊrste oplevelse!!!!

Vi havde kÞbt en deal til en 3-retters menu. Bestilte bord til kl. 19.15. På reservationen stod at vi havde bordet i 2 timer.
Forretten blev serveret inden for få minutter uden de drikkevarer vi havde bestilt. RÞdvinen, som var en af de dyreste på kortet, blev serveret i en vinkÞler fyldt med isterninger. Da den ene af os var fÊrdig med sin hovedret, blev tallerkenen taget ud og den anden spiste videre "alene".
Kl. 20.25 er vi lige blevet fÊrdige med hovedretten, da tjeneren gÞr os opmÊrksom på, at de lukker om 10 min. Vi har endnu ikke fået dessert og på restaurantens hjemmeside og på hoveddÞren står der, at de lukke kl. 23.00...
Da vi skal betale beder vi om at tale med den ansvarlige for restauranten. Denne fralÊgger sig et hvert ansvar og undskylder med, at de lige har overtaget restauranten. Det er tydeligt at personalet ikke er trÊnet/oplÊrt i betjening i en restaurant.
Da vi påpeger ovenstående for den ansvarlige, skÊlder hun tjeneren ud, som tydeligt aldrig er blevet oplÊrt.
Der var ingen imÞdekommenhed og forståelse fra den ansvarliges side, som nu blev supporteret af en yderligere ansat (formoder vi).

Alt i alt en forfÊrdelig oplevelse hvor ansvaret ligger hos ledelsen og ikke det stakkels personale.

Bestemt ikke anbefalelsesvÊrdigt og ikke et sted vi kommer igen!

2025幎11月7日
5぀星のうち1の評䟡

Mig og min kÊreste besÞgte café Noa

Mig og min kÊreste besÞgte café Noa igår d. 26/8 ved en 20 tiden hvor vi bestilte 2x oksemÞrbra hvor den ene af stykkerne er meget rÞd og faktisk uspiselig da vi vil henvende os til personalet fik vi af vide vi skulle gå der var klokken 20:40 da vi rejste os for at gå fik vi endelig hende ekspedienten til at forstå vores kÞd var rÞdt hun kiggede på det og sagde ingenting til det. KÞdet resulteret i at jeg faktisk blev syg af den

2025幎8月26日

BesÞgte stedet d 16/4

BesÞgte stedet d 16/4. Stedet betjenes af personale som kun taler engelsk. Vi vÊlger at sidde ude og påpeger at vores bord ikke har et nr. Hvilket ellers fremgår tydeligt at man skal huske at skrive på bestillings seddel. Det er ok siger tjeneren. Hun giver udtryk for, at hun godt kan huske, at bestillingen kommer fra et bord uden nummer. Vi får serveret kaffe og smoothies efter ca 10 min som vi har krydset af på vores bestillingsseddel., hvilket er fint. Derefter går der ca yderligere 10 min. Så kommer en anden tjener og fortÊller, at vores bestilling er blevet vÊk! Så vi må på ny udfylde en ny bestilling på brunch. Da den endelig bliver serveret, mangler der én ret. Har bestilt 5 små retter, alligevel går noget galt. Maden er ok, men ventetiden betjeningen er slÞj . DesvÊrre nok ikke et sted jeg har lyst til at besÞge igen.

2025幎4月16日
5぀星のうち2の評䟡

Alt for dyrt i forhold til kvalitet og mÊngde

Vi havde en deal (Downtown), som vi brugte på brunch.
Maden var ikke dårlig. Men det var bitte små portioner. Bitte små stykker brÞd. En lille juice, når man tager prisen i betragtning. Normal pris for brunch til 2, en kaffe og en juice var på ca 550 kr. Det var det på ingen måder vÊrd!

Man sidder som sild i en tÞnde, så ikke sÊrlig hyggeligt, hvilket er Êrgerligt for caféen har en skÞn placering.

2025幎2月23日
5぀星のうち1の評䟡

Hold jer langt vÊk fra denne café

Hold jer langt vÊk fra denne café.
Blev snydt som jeg aldrig har prÞvet fÞr. Bestilte Fisch and chips til 199kr. Fik 6 bådkartofler - lidt salat og den mindste torske filet jeg nogen sinde har set. Uforskammet at skulle vente 1 time på noget så enkelt.

2024幎8月12日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ