レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hvor skal man starte og hvor skal man slutte 😂 Det er svÊrt ikke at stille sig op i kÞen af dem der kun har givet dem 1 ⭐ FÞrst fÞler man kommer til ulejlighed selvom man har bestilt bord. Ingen... もっず芋る

Cafe Noaf Frederikssund Bestilte pasta med champignon mm, maden var ikke dampende varm,men efter at have rodet lidt i tallerken kom der ganske lidt damp op, flutes og smÞr lÃ¥ oven pÃ¥ maden sammen me... もっず芋る

Jeg mÃ¥ desvÊrre give Café Noah den absolut mest negative anmeldelse, jeg kan. Fra starten blev jeg mÞdt af et uvenligt og stresset personale. Jeg ventede en hel time pÃ¥ min brunch, som sÃ¥ var kold, da... もっず芋る

Pris og kvalitet hÊnger ikke sammen. Kyllingen pÃ¥ de nachos vi bestilte, virker til at vÊre det, som man kan kÞbe forstemt i aldi. Personalet virker en smule smÃ¥-forvirret. Da vi kom fik vi vare stukk... もっず芋る

䌁業情報

1.6

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1.5

55件のレビュヌ

En oplevelse 🀣

Hvor skal man starte og hvor skal man slutte 😂
Det er svÊrt ikke at stille sig op i kÞen af dem der kun har givet dem 1 ⭐
FÞrst fÞler man kommer til ulejlighed selvom man har bestilt bord. Ingen smil og ingen fortÊller hvor man skal sÊtte sig. NÃ¥r man sÃ¥ har sat sig og selv fundet ud af hvordan man bestiller er der gÃ¥et et godt stykke tid. Vi bestiller 1 stor Faxe Kondi og en hyldeblomst, vi fÃ¥r sÃ¥ en lille Faxe Kondi og en stor Pepsi 😂 (her tÊnker jeg at jeg vil give dem et nyt koncept, nÃ¥r man bestiller drikkevarerne skal man kun kunne vÊlge mellem varmt eller koldt sÃ¥ kan personalet selv bestemme hvad man fÃ¥r.
Maden får man IKKE salmonella af, den er GENNEM stegt😂
Nu var vi heldige af fÃ¥ maden rimelig hurtigt efter 30 minutter. Ellers har jeg ogsÃ¥ et forslag til det, man kan bestille maden og sÃ¥ kan man gÃ¥ en tur i dejlige omgivelser og sÃ¥ fÃ¥ en sms nÃ¥r maden er fÊrdig. Prisniveauet er okay nÃ¥r det kun er en café sÃ¥ der kan den ene stjerne gÃ¥ til😂

2026幎3月14日

VÊrste oplevelse

Jeg må desvÊrre give Café Noah den absolut mest negative anmeldelse, jeg kan. Fra starten blev jeg mÞdt af et uvenligt og stresset personale. Jeg ventede en hel time på min brunch, som så var kold, da den endelig kom. Jeg blev lovet en rabat som kompensation, men ved betalingen nÊgtede personalet at give den, selvom de selv havde foreslået det. Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse. Jeg vil på ingen måde anbefale dette sted. Alt i alt meget uforskammet personale, specielt hende med tatoveringerne op og ned af armen. Spis ikke her!

2026幎1月10日
自発的なレビュヌ

Jeg har aldrig oplevet så dårligt mad

Jeg har aldrig oplevet så dårligt mad og betjening fÞr. Da vi kom ind fik vi bare at vide at vi skulle gå ned og finde bord 7. EfterfÞlgende måtte vi selv gå op og bestille maden. Min kÊreste og jeg fik brunch og da vi fik maden 3 minutter efter vi havde bestilt den, blev vi virkelig skuffet. For det fÞrste var der ekstremt lidt af den. Vi havde bestilt bacon og der lå ét sÞlle stykke. En lille og knastÞr croissant og en mini skål med rÞrÊg. For det andet smagte maden gammel og fordÊrvet. RÞrÊggene virkede til at vÊre mange dage for gamle, jeg har aldrig smagt noget lignende og måtte lade det meste af maden stå.
Udover ovenstående så var der så hÞjt techno musik at jeg måtte bede personalet om at skrue ned. Det var ganske enkelt en forfÊrdelig oplevelse og vi gik meget hurtigt igen. Personalet var ikke interesseret i hvorfor vi gik så hurtigt og sagde hverken tak for besÞget, spurgte om maden smagte godt eller andet.
Vil fraråde alle at besÞge denne café!

2026幎1月3日
自発的なレビュヌ

Den dårligste brunch talerken ever !

D.20 december kl 12.30
Bestilte en brunch talerken til 159 kr.
Inc kaffe og et lille glas 25cl Êblejuice.
Fik et ÊggebÊre stÞrrelses potion youghurt m.et lille drys musli fra en pose.(den mindste potion youghurt jeg nogensinde har set,3 teskefulde det var det)
Fik 1. lille amerikansk pandekage 6.cm i diameter. Bunden af et ÊggebÊre stÞrelse ahornsirup til.
2 stykker bacon 1,5cm x 5 cm(de minste stykker bacon jeg har set på en cafe)
RÞrÊg fra 1 Êg ,ikke mere ..virkeligt lidt.
2 stk cocktail pÞlser 4 cm,snittet.
Bunden af et ÊggebÊre med heinch ketchup.
1 skive vandmelon (0,6×7 cm den tyndeste skive vandmelon jeg nogen sinde har set)
1 skive honning melon (0,4×6 cm sÃ¥ ud som om kokken prÞvede at lave en papirtynd skive du kunde se igennem)
En skive parmaskinke og et stykke cambert ost.
1.sanwitch brÞd skåret i trekant.

2025幎12月20日

DÃ¥rlig frokost

Min mand og jeg var forbi i weekend hvor vi skulle nyde en lÊkkert frokost. Vi bestilt en salat som hed “ salat nicose” hvor det stÃ¥r tydeligt at de bruger det finest kvalitet af tun. SÃ¥ vi tÊnkte “yes det lyder lÊkkert” tjener kom med vores mad efter 5 min. Det var bestemt ikke det finest tun, det var tydeligt at det var dÃ¥setun, kartofler som var i salat var helt blÞdt og smagt af ingenting. Vi fik ogsÃ¥ 2 stk tÞrt brÞd med til salat.Vi var dybt skuffet over det, det koster 189kr for en salat for en person sÃ¥ det var ikke billigt. Vil aldrig anbefale stedet.

2025幎5月31日

Cafe Noaf Frederikssund

Cafe Noaf Frederikssund
Bestilte pasta med champignon mm, maden var ikke dampende varm,men efter at have rodet lidt i tallerken kom der ganske lidt damp op, flutes og smÞr lå oven på maden sammen med et par kedelige salatblade og en hel skive tomat,sidst vi spiste der var den omelet vi bestilte heller ikke ordentligt bagt på panden....hermed vedtaget, vi spiser et andet sted nÊste gang....Þv altså

2025幎2月24日

Virkelig en slÞj omgang

Virkelig en slÞj omgang - Det bar tydeligt prÊg af utrÊnet personale, og derfor usÊdvanlig lang ventetid.
Maden var som sådan ok, men bestemt ikke til de priser!
Jeg kan ikke mindes hvornår jeg sidst har oplevet så stort et mismatch mellem kvaliteten af mad- og drikkevarer og så prisen!

2024幎9月15日
自発的なレビュヌ

Det er nok den ringeste wienerschnitzel, jeg nogensinde har fået

Det pÊneste, jeg kan sige om den portion, er, at kartofler og citron med kapers, ansjoser og peberrod var fine.
Schnitzlen var under lavmålet, og paneringen var på nogle steder brÊndt, på andre steder nÊrmest rå - og den FALDT af kÞdet, så man havde en stor plamage af kÞd og panering på tallerkenen. GrÞntsagerne (slatne!) lå under schnitzlen, så jeg fÞrst slet ikke opdagede dem. Den tilhÞrende sovs var af ubestemmelig karakter, og dens identitet fremgik ikke af menukortet, så jeg ved ikke, hvad den skulle have vÊret, men den smagte af legeret, smeltet margarine med en snert af citron. Den var decideret ulÊkker at få i munden.

2024幎9月12日

Utrolig dårlig mad!!

Utrolig dårlig mad!!! Min mand fik to stykker med sild. Lagen fra silden var ikke dryppet af, så rugbrÞdet var helt oplÞst af den. Det var ulÊkkert.
Jeg fik en salat med varmrÞget laks. Laksen var blÞd og smattet. Den var bestemt over sidste salgsdato. En meget skuffende oplevelse. Det var et stykke lunt brÞd til og det var udmÊrket.
Betjeningen var upåklagelig.

2024幎7月31日
自発的なレビュヌ

Jeg er skuffet over smÞrrebrÞd vi

Jeg er skuffet over det smÞrrebrÞd vi fik serveret til 129 kr pr stk. Det var et stykke smÞrrebrÞd med rÞdspÊtte, tatarsovs og rejer. Det virker dog til at vÊre en fiskefilet på frost fra Rema 1000 og det samme med rejer.
SÞd personale og fin udsigt over vandet 🙂

2024幎7月7日

Café Noah: En Skuffende FÞdselsdagsbrunch

Jeg holdt min fÞdselsdagsbrunch på Café Noah, og desvÊrre var det en skuffende oplevelse. Her er mine indtryk:
Bordet var ikke klart: Da vi ankom, var vores bord ikke klar. Det virkede uorganiseret og uprofessionelt.
Maden kom fÞrst efter en time: Vi ventede en hel time fra det tidspunkt, vi havde booket bordet, til maden endelig blev serveret. Det er alt for lang tid, isÊr når man er sulten.
Maden var alt for lidt: Portionerne var små, og vi gik sultne derfra. Selvom vi valgte fem portioner var det slet ikke nok til at mÊtte alle. BrÞdet var i halve stÞrrelser, og da jeg bad om mere kom det da også på regningen. Det er alt for dyrt i forhold til mÊngderne.
Dårlig betjening: Tjeneren var ikke opmÊrksom, og vi kunne nÊsten ikke hÞre, hvad hun sagde. Det gjorde oplevelsen endnu mere frustrerende.
Tallerkner blev fjernet mens andre gÊster stadig spiste: Det er uhÞfligt og forstyrrer stemningen.
Vand til bordet kom efter tre kvarter: Det er alt for lang tid at vente på noget så simpelt som vand.
Alt i alt var Café Noah ikke pengene vÊrd, og jeg vil ikke vende tilbage. Jeg håber, at de forbedrer sig i fremtiden.
Kaffen var god, og den mad vi så fik, var lavet godt.
OpfÞlgning: jeg konfronterede ejeren med den dÃ¥rlige oplevelse, og han beklagede, at bordet ikke var klar, men det mÃ¥tte jeg “jo forvente” i weekender. Jeg fik en brunch for to i kompensation, men skal ikke selv komme der mere.

2024幎7月6日
自発的なレビュヌ

Þv ikke en fed oplevelse 🥹

Har en ting af sige som var godt ved min oplevelse tidligere idag kaffen var god og min veninde og jeg hyggede maks.

Det startede med utrolig meget luft i maven og efter nogle timer Êndrede det hele sig til dette-nu ligger jeg med mylder mave, ondt i maven, små feber og kvalme efter jeg nÊsten har skidt mig selv ihjel ,har nÊsten ingen aftens mad spist da jeg har det så skidt efter besÞget tidligere på dagen.

Maden levede desvÊrre heller ikke optil prisen bacon som var halv stegt og rÞr Êg som var mere som en omelet ,det eneste gode var brÞdet og smÞret så jeg spiser ikke der igen.

Min veninde har det også skidt 🥹

2024幎6月12日
自発的なレビュヌ

Elsker bare Cafe Noahs brunch.

Elsker bare Cafe Noahs brunch.
Har vÊret der flere gange og også denne gang smagte hver lille ret, som man i Þvrigt selv vÊlger, fantastisk.
Denne gang smagte jeg for fÞrste gang deres Êblekage/Êblekompot. Det er nok den bedste jeg nogensinde har fået. Gå ikke glip af den!!
Den kvindelige tjener var sÞd og opmÊrksom overfor os. Og da jeg spurgte om hun kunne skrue lidt ned for musikken, gjorde hun det straks og tjekkede med os, om lydstyrken nu var ok.

En virkelig dejlig formiddag på Cafe Noah på Bryggen😊

2024幎3月1日

Do not recommend

Very rude staff and poor quality of service as well as the food. We waited 45 minutes for the brunch, and there weren’t many people at that point. It’s overpriced and we would definitely not recommend.

2023幎5月13日

Ikke con amore

Lokalet og stolen fortjener en stjerne. En fad fadÞl som jeg sendte til tilbage, jeg bad om en ny fadÞl af et andet mÊrke, her var der lidt mere brus i, men bestemt ikke god nok. Da jeg spurgte om hvornår fustagen sidst var skiftet vidste de intet. En kniv som ikke var ordentligt vasket skulle også lige retur.
Maden var mildest talt uinspirerende. KÞdet havde en bismag af lever, hvilket ikke er caféens skyld da det skyldes stress som dyret får inden slagtning. Men kÞdet var stegt med lÞs hånd og ikke med en sprÞd overflade.
Kartoffelbådene var slatne ligesom champignonerne. Det var en dårlig oplevelse og ikke pengene vÊrd. Jeg havde lovet en yngre ansat som var modig at spÞrge om hvordan det smagte ikke at skrive på trustpilot, men da jeg så de dårlige anmeldelser og kan konstatere, at de intet har lÊrt og åbenbart er ligeglade med dårlige anmeldelser.
Stedet fortjener en ambitiÞs ejer.

2023幎4月12日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ