Ik weet niet wat er aan de hand is maar zijn momenteel totaal niet te bereiken. Al meerdere mails en belletjes geprobeerd maar totaal geen reactie. Zending van september wel afgeschreven maar no... もっと見る
企業が回答しました
★★★★★ Gebruik de elektrolyten van Oana nu een tijdje, vooral rondom het sporten, en ben er echt tevreden over. Smaakt goed, makkelijk te gebruiken en doet voor mij gewoon wat het moet doen. 👌🏾 B... もっと見る
Ik kreeg reclame via Insta en FB over Oana en was eerst sceptisch. Toch starters pakket aangekocht en drink het smorgens bij mijn ontbijt of wanneer ik onderweg ben. En het werkt echt, ik ben precie... もっと見る
企業が回答しました
Ik heb enkele spullen van Oana geprobeerd en het helpt mij enorm ter ondersteuning van mijn energieniveau en slaapproblemen. Mooie branding ook en tof hoe ze nu met de Morning culture club zelfs een c... もっと見る
Met doordachte supplementen voor slaap, hydratatie, focus en herstel ondersteunen we jouw natuurlijke ritme. Zonder onnodige toevoegingen en met ingrediënten die bewust zijn gekozen. Want een betere dag begint niet pas in de ochtend. Die begint de avond ervoor. Oana staat voor betere nachten, betere ochtenden en meer balans in je dag.
Alkmaar, オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Zeer goed, de pleisters hebben mij goed geholpen met slapen en mn slaapritme te verbeteren

Oana Green からの回答
Top producten, ik slaap er veel beter door en wordt uitgeruster wakker!

Oana Green からの回答
Ik heb goede ervaring met een mevrouw Jeada. Er was een probleem met mijn bestelling en aanvraag lidmaatschap,
Dit is geweldig opgelost.
Alles was op tijd een goede service.

Oana Green からの回答
Via mijn zoon de gummies geprobeerd, want hij was er erg positief over. Ik was eerlijk gezegd beetje sceptisch want bij mij helpen veel dingen niet. Maar de gummies werken bij mij erg goed, om niet te zeggen echt top. Ik viel heerlijk in slaap en heb een hele goede nacht gehad. Ik ga ze nu voor mezelf bestellen.
Maria

Oana Green からの回答
Bij mij persoonlijk hielp het niets. Het maakte geen enkel verschil of ik de pleister ophad of niet. Na een paar nachten kreeg ik bovendien een allergie van de pleister zelf.
Ik raad dit product niet aan en sta wat versteld van de publiciteit en marketing.
Ik sliep echt heel erg slecht en nadat ik las over deze slaappleisters dacht ik, oké ik ga dit proberen. Beter dan de medicijnen van de huisarts. Ik deed de pleister de eerste avond dat ik het binnen had aan de binnenkant van mijn pols. En ik sliep. Ik dacht dit zit tussen mijn oren. Dit kan toch niet zo goed werken. Ik sliep vanaf toen een heel stuk beter. Ja ik wordt soms wakker maar dan draai ik me om en slaap weer verder. Ik ben er erg blij mee. Omdat ik dacht dat het tussen mijn oren zat heb ik ook een pleister aan mijn collega gegeven en ze appte me de dag nadat ze hem geplakt had. Het werkt! Ik heb gewoon tot half 9 liggen slapen.
Dus ja ik ben er heel blij mee en heb al meerdere mensen een pleister gegeven en die hebben het ook daarna getest en besteld. Zoals je ziet aan de datum gebruik ik deze al een paar maanden en heb dan ook het abonnement. Ideaal op tijd weer nieuwe pleisters.
Rommel zeg krijg alleen jeuk en het brand als hell ik hou het wel bij medicijnen

Oana Green からの回答
Ik heb zowel Oana's Slaappleisters als de Drops geprobeerd.
De pleisters werken prima om in slaap te komen maar verbeteren zeker NIET de kwaliteit van de slaap: ik werd nog steeds midden in de nacht wakker.
Toen de drops geprobeerd. Die hebben een voor mij nare, scherpe en bittere smaak, veroorzaken een hoop onrust in de maag en helpen helemaal NIET om in slaap te komen. De vieze smaak van de drops nodigt ook niet uit om de dosis te verhogen.
Kortom: Helaas beloven de makers meer dan de producten kunnen waarmaken.

Oana Green からの回答
Het bedrijf claimt helaas toch meer dan het waar kan maken.
Na 3 weken de pleisters gebruiken, bespeurde ik helaas geen verbetering in mijn slaapprobleem. Ik schreef een slechte recensie.
Inmiddels gebruik ik na contact met Oana (positief dat ze op mijn eerdere slechte recensie reageerden) af en toe ook druppels.
Het lijkt alles bij elkaar iets te werken, alhoewel ik zeker geen enkele nacht doorslaap (zoals sommige anderen zeggen). ik lijk wel iets korter wakker te zijn in de nacht.

Oana Green からの回答
Na borstkanker moest ik aan de antihormoon pillen. Ik sliep geen dag meer. Was wanhopig. Ik kocht de pleisters om een x te proberen. Sindsdien slaap ik als een roos. Zo heerlijk ontspannen. Hoewel het niet de bedoeling is, gebruik ik de pleister 2 nachten. En ook dat werkt goed. Jammer dat ze zo duur zijn.
Ik val meestal als een blok in slaap, maar word na circa 3 uur wakker en val dan niet meer in slaap. Ik wil niet verslaafd raken aan slaappillen, en ik wil overdag goed wakker en scherp zijn, dus dat neem ik niet. Ik heb een "sleep app" die wel werkt, maar ik word daarmee nog steeds vaak wakker (= korte hazenslaapjes). Maar deze pleister werkt! Ik slaap minstens 6 uur door en als ik wel wakker word, val ik snel weer in slaap. Ik denk dat het ligt aan de geleidelijke afgifte van de (natuurlijke) ingredienten. Ik ben fan! Al is het wel wat duur...

Oana Green からの回答
De Slaappleisters zijn eenvoudig in gebruik en ik vind het vooral fijn dat ik geen capsule hoef te slikken omdat ik daar vaak last van mn maag van krijg.
Ik voel al vrij snel de rust in mn hoofd en zelfs als ik wakker word om te plassen,slaap ik daarna meteen door.
Ik was wat sceptisch bij aankoop. Maar toch maar geprobeerd…
Tot mijn grote verbazing werken ze bij mij echt top!!
Niet perse voor het inslapen, maar zeker wel voor het doorslapen. Maak weer lange nachten, en het juiste ritme zit et weer in.
Gebruik ze nu alleen nog maar voor op reis (ander bed/kamer is altijd wennen) en om tijdsverschil sneller te overbruggen.
Zeer tevreden!!
Slaap pleisters nu 2 maanden gebruikt, merk dat ik vaster slaap en minder wakker wordt per nacht.
In combinatie met een rustigere avond ritueel heeft het zeker een positief effect.
Heel blij mee.
Helaas hebben de pleisters bij mij niet geholpen om beter te gaan slapen. Het zou anders een erg fijn product zijn geweest want simpel toe te passen en mee te nemen.
Na aanvankelijk wat ruis op de lijn met de klantenservice is mijn vraag om restitutie naar aanleiding van de mogelijkheid hiertoe die op Facebook stond genoemd ingewilligd en hebben we de communicatie even kunnen bespreken. Dat waardeer ik erg. Ik krijg nu een tester van CBN olie om te zien of dat wel helpt, wat ik zeer sympathiek vind.

Oana Green からの回答
Helaas geen enkele verbetering.
28 Pleisters verder en 50 euro armer.
Lag met pleister op nog net zolang wakker en werd nog steeds vele keren wakker, iedere nacht.
Waardeloos.

Oana Green からの回答
Wat er vervolgens nog meer mis ging....het Oana team nam via de mail contact met me op na het plaatsen van mijn mail van 9 juli j.l Zij wilden me graag " helpen" en vroeg me of ik open stond voor contact. Natuurlijk stond ik dat . Er werd vervolgens tot 2x toe een telefonische afspraak gemaakt echter werd ik niet op de afgesproken tijd gebeld terwijl ik er extra voor thuisgebleven was. Zomaar...zonder me te laten weten wat de reden daarvan was.Teleurstelling alom!

Oana Green からの回答
Slaap erg vast door de pleisters.
Blij met mijn bestelling.
Ga van paar keer per nacht wakker naar een goede nachtrust
Ik heb eindelijk geslapen zoals m’n man altijd slaapt! Ik viel heerlijk weg, ik sliep diep, onze oudste dochter hoorde ik een keer niet als eerste dus hij is er meteen heengegaan. Ik was voor m’n wekker wakker, maar dacht dat ik me had verslapen want ik voelde me zo uitgerust.
Ik was meteen vrolijk al voor de douche en koffie, dus dat is mooi meegenomen. Top spul!
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。