Nu Àr mitt fina hus i Halmstad klart. Mina förvÀntningar har stÀmt vÀl med hur processen har fungerat och hur uppdraget sÃ¥ldes in. BÃ¥de Emil & Armand har varit tillgÀngliga och flexibla. VÀldigt uppsk... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi fick snabbt offert och hjÀlp med bygglovsprocessen. I installationsfasen sÃ¥ fungerade allting fantastiskt bra. Rekommenderade hantverkare levererade snabbt och med vÀldigt bra servicenivÃ¥. Huset... ãã£ãšèŠã
Hela processen frÃ¥n planering till fÀrdigt hus fungerade vÀldigt snabbt och smidigt. Vi hade hela tiden kontakt med Emil Daun som hjÀlpte oss igenom alla steg och beslut. Vi har dÀrför kÀnt oss vÀldig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ãbo hus Àr ett litet företag baserat pÃ¥ Gotland. Redan 2007 byggde vi vÃ¥rt första omrÃ¥de vid Kronholmen pÃ¥ Gotland. VÃ¥ra nyckelfÀrdiga fritidshus Àr arkitektritade av Tommy Daun och byggs i en fabrik i Lettland sedan 2010. Nu, mer Àn ett decennium senare, kan vi leverera nyckelfÀrdiga fritidshus över hela Sverige!
é£çµ¡å
BrovÀg 123, 62173, Visby, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- 070-648 98 38
- info@obohus.se
- obohus.se
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Atterfallshus på Ygne
Atterfallshus pÃ¥ Ygne. FrÃ¥n planering till leverans fungerade allt enligt plan. Ãbohus Àr snabba och tillgÀngla för att besvara mina frÃ¥gor och rÀta ut eventuella frÃ¥getecken. Eftermarkarknad och rÀtta till smÃ¥fix har fungerat till all belÃ¥tenhet. Nu har vi ett fint Atterfallshus som vÀl uppfyller vÃ¥ra förvÀntningar pÃ¥ kvalité och behov.
Attefallshus på Fridhem
Attefallshus på Fridhem
Bra fungerande process dÀr tid- och kostnadsplan hölls. Flexibilitet nÀr det gÀllde Àndringar från standardutförande. Vid köp av ett fÀrdigt hus finns alltid en osÀkerhet kring kvalitet på material - hÀr var utfallet positivt och allt håller hög kvalitet. Bra tillgÀnglighet vid frågor Àven efter leverans. Vi Àr nöjda!
Fårö 74
Smidigt och enkelt att jobba med Ãbohus.
Kvalitén pÃ¥ huset övertrÀffa mina förvÀntningar. Emil och hans team svara snabbt pÃ¥ alla frÃ¥gorððŒ.
Fritidshus i Ãstergarn
Vi kan verkligen rekommendera att göra affÀr med Ãbohus och Emil Daun. Allt frÃ¥n första kontakt till husleverans, och sedan lite efterarbete har fungerat vÀldigt bra. Den kvalitet som Ãbohus levererar överstiger vÃ¥r förvÀntan med rÃ¥ge, och det personliga omhÀndertagandet som Emil och produktionsledaren Armands visar var (och Àr) vÀldigt dedikerat.
Fritidshus på Gotland
Vi kan inte ge annat Àn bÀsta betyg till Ãbohus för deras fina engagemang och breda kunskap. Vi har hela tiden fÃ¥tt ett korrekt stöd, snabba svar och i slutÀndan vÀldigt fin kvalitet levererad.
Om det blir en nÀsta gÃ¥ng som jag köper ett nybyggt hus kommer jag definitivt att frÃ¥ga Ãbohus igen.
Fridhem
Stort engagemang frÃ¥n Emil och Ãbohus frÃ¥n första dagen. En nÀra och öppen dialog genom hela processen.
Ett extra plus till projektledaren Armand för snabb återkoppling på våra frågor och ett fantastiskt arbete genom projektering, produktion och montage!
Tack för att ni hjÀlpt oss förverkliga vår husdröm.
/Nina o Henrik
Smidig process
En vÀl fungerande process från första möte till slutlig husleverans
Huset hÃ¥ller en bra kvalitetsstandard och bÃ¥de kostnadsplan och tidsplan har följt uppsatta förvÀntningar/mÃ¥l med ÃboHus
En annan viktig aspekt har varit en mycket bra dokumentationsnivå inkluderat slutlig huspÀrm
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ