God kundeservice. Octopus kan godt nok kun kontaktes via mail, men man får hurtigt svar enten på mail eller bliver ringet op. Gode produkter.
Virkelig lÊkre kvalitet tasker, og altid til en god /fair pris. Utrolig mange forskellige styles, farver, stÞrrelser osv. Hjemmesiden er super nem at navigere rundt i og shoppe fra. Sikker betali... ãã£ãšèŠã
Fik den taske jeg havde bestil, men den var for lille, retur med den og ingen problemer overhovedet.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Octopus Denmark: Et univers af skindtasker, smukke og hippe. Skindtaskerne er fyldt med udstråling, smukke detaljer og funktionalitet. Taskerne findes i såvel klassiske farver som i sÊsonens hotte farver
Amager Strandvej, 2300, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
- info@octopusdenmark.com
- octopusdenmark.com
God kundeservice
Gode produkter.
Fik den taske jeg havde bestil
Gode produkter og fornuftige priser
Supergod service!
Supergod service!
Jeg sendte en mail med forespÞrgsel om at få sendt pakken til en anden pakkeshop pga. ferie - og ikke alene ekspederede de det lynhurtigt, men jeg blev også ringet op og fik at vide at det var registreret og den blev sendt til det andet sted. Stor ros for service og tilbagemelding (og så er det nogle lÊkre produkter!)
En dejlig og smart taske som jeg heltâŠ
En dejlig og smart taske som jeg helt sikkert bliver glad for, .også en dejlig tegnebog som er taget i brug
Virkelig lÊkre kvalitet tasker
Virkelig lÊkre kvalitet tasker, og altid til en god /fair pris.
Utrolig mange forskellige styles, farver, stÞrrelser osv. Hjemmesiden er super nem at navigere rundt i og shoppe fra. Sikker betaling og hurtig levering.
Hjemmesiden har ligeledes en god beskrivelse / billeder af det enkelte produkt.
Hvis der f.eks er et produkt der har en " fejl" fremgår det meget tydeligt på billederne, så det er nemt at overskue og tage en beslutning.
5 â fra mig.
Fik varen inden for rimelig tid.
Hurtig levering og tasken levede heltâŠ
Hurtig levering og tasken levede helt op til forventningerne.
Meget lÊkker taske til fornuftig prisâŠ
Meget lÊkker taske til fornuftig pris og hurtig levering.
Et firma jeg gerne handler hos igen.
Flot taske
V
Hurtig levering tasken var som jeg forventede så flot
Kvalitetstaske og Êrlig information
Har kigget flere steder efter en god skindtaske. Fandt 2 fine tasker hos Octopus, og taskerne lever op til forventning og beskrivelse. Jeg oplevede en Êrlig og seriÞs information, og har tillid til, at man også ved problemer vil få en seriÞs service fra Octopus. Kan varmt anbefales.
Gode varer til rimelige priser
For lidt plads til at man kan komme ind i tasken
Tasken er flot at se på, men jeg er skuffet over at der er så lidt plads til at komme ned i tasken - så det bliver aldrig min ynglingstaske. Har ellers vÊret forelsket i tasken i årevis, men aldrig set den i virkeligheden, for så havde jeg nok ikke kÞbt den

Octopus Denmark ããã®åç
Jeg har kÞbt tasker og punge flereâŠ
Jeg har kÞbt tasker og punge flere gange hos Octopus, og jeg er aldrig blevet skuffet kvaliteten af varerne har altid vÊret i top.
Hurtigt og ordentligt og SUPER varer
Tasken var Sà à lÊkker
Tasken var imÞdeset med spÊnding og den indfriede alle mine forventninger. LÊkkert lÊder, lÊkker farve og str perfekt som beskrevet. Jeg er virkelig (!) meget tilfreds- og vender tilbage for at kÞbe igen, når aktuelt.
Fin og effektiv oplevelse
Fin og effektiv oplevelse