レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Endnu en regning som ikke er betalt. Min bil blev leveret med en frontskade efter aftale med Odense bilhus skulle Ejner hessel Ringsted udfÞre opgaven, fordi deres eget vÊrksted de bruger ikke k... もっず芋る

Jeg er yderst tilfreds med deres service og vejledning i forbindelse med mit bilkÞb. Jeg tog turen fra Horsens til Odense Bilhus for at se pÃ¥ en bil, som jeg havde set pÃ¥ Facebook. Med en hurtig... もっず芋る

Super imÞdekommende, og fantastisk service. Vil helt klart anbefale Odense Bilhus. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler med jer! Tryg og professionel oplevelse

“Jeg var meget tilfreds med biludstillinge. isÊr med medarbejde Adnan . Han svarede tÃ¥lmodigt pÃ¥ alle spÞrgsmÃ¥l og var meget professionelle. Alt i alt var det en rigtig god oplevelse – jeg kan varmt a... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

Odense Bilhus er en bilforretning med et stÊrkt kundefokus. Vi strÊber efter at tilbyde enestående kundeoplevelser og skabe langvarige relationer med vores kunder. Vi tror på vÊrdien af Êrlighed, gennemsigtighed og tillid i alle vores kundeinteraktioner og strÊber efter at levere hÞj kvalitet i alt, hvad vi gÞr. - Traditionel BilkÞb - Finansiering til attraktiv rente - Flex-Leasing - Erhversleasing

4.0

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

22件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 25に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Endnu en regning som ikke er betalt

Endnu en regning som ikke er betalt.
Min bil blev leveret med en frontskade efter aftale med Odense bilhus skulle Ejner hessel Ringsted udfÞre opgaven, fordi deres eget vÊrksted de bruger ikke kunne udfÞre den. Fordi de ikke ville give dem kredit fik de lov til at lave regning over min konto. Den er der nu sendt i november måned er lige blevet rykket for og er endnu ikke betalt.

Dejavu fra da jeg kÞbte bilen og de ikke havde betalt for den Fragus forsikring som jeg allerede havde betalt dem for.

KÞb aldrig noget her, som aldrig. Kun til problemer.

2026幎1月22日
自発的なレビュヌ

VÊlg et andet sted at kÞbe brugt bil

VÊlg et andet sted at kÞbe brugt bil, hvis du vil have en Êrlig og kompetent handel.

Jeg kan skrive en hel del om Odense Bilhus men vil gÞre det så kort jeg kan og kun påtale det mest grelle. Jeg oplever også, ligesom andre her på siden, at lige så snart handelen er gjort er de videre.

FÞr mit kÞb spurgte jeg flere gange ind til bilens garanti, da det er fÞrste gang jeg kÞber en brugt bil. Det er en KIA e-niro, så jeg ville sikre mig at der var garanti på. Jeg spÞrger indtil hvorfor det ikke står på slutsedlen men får at vide, at det er fordi det er KIA der udsteder garantien og ikke dem, at det ikke står der.

Samme dag jeg henter bilen bryder den sammen. Det er et par battericeller den er gal med. Mit lokale KIA vÊrksted informerer mig om at den blev afvist gå garantien fÞrste gang men blev så godkendt da man prÞvede igen.
Jeg bliver hurtigt medlem af FDM og får dem på sagen. Da det er blevet klaret på en garanti denne gang, er der ikke meget vi kan gÞre. Vi havde bedt om at slå handelen tilbage men det har sÊlger valgt at ignorere.
To måneder efter vi har kÞbt bilen modtager vi så en mail fra Odense bilhus. I denne mail står der at vi ikke kan regne med der er garanti på vores bil. Jeg sender screenshots af de mails de har sendt mig, hvori de skriver der er 7 års garanti - vi hÞrer intet.
Så kommer der et brev om car garanti hvori der står at jeg har fået betingelserne. Jeg kontakter Odense bilhus for at få de betingelser- jeg hÞrer intet fra dem.

I fÞlge FDM kan vi fÞrst gÞre noget, hvis der sker noget med vores bil og en garanti ikke dÊkker. Det har vÊret en meget uÊrlig, ubehagelig og frustrerende handel. Jeg vil ikke anbefale Odense Bilhus til nogen. NÊste gang vÊlger vi nogle der har vÊret i branchen lidt lÊngere tid, der ved hvad de taler om.

2025幎10月1日

Min oplevelse

Jeg havde en super god oplevelse hos Odense Bilhus! Personalet var imÞdekommende og professionelle, og jeg fÞlte mig tryg gennem hele processen. De tog sig tid til at finde den bil, der passede perfekt til mine behov, og afleveringen var helt i top – bilen stod flot og klar. Kan varmt anbefales! 🚗✚

2025幎10月9日
自発的なレビュヌ

UÊrlig og useriÞs behandling hos Odense

UÊrlig og useriÞs behandling hos Odense Bilhus

Jeg havde en dÃ¥rlig oplevelse hos Odense Bilhus – med sÊlgeren Adnan.

Jeg var i gang med at kÞbe en elbil, og vi var nået så langt, vi nÊsten var fÊrdige med slutsedlen. Da jeg spurgte efter servicebogen, stoppede Adnan pludselig med at svare.
Jeg skrev to opfÞlgende mails og ringede til bilhuset, hvor hans kolleger lovede at give ham besked og fÃ¥ ham til at kontakte mig. Alligevel hÞrte jeg intet – fÞr en uge senere, hvor jeg pludselig fik besked om, at bilen var solgt til en anden.

Det viste sig dog, at bilen stadig var annonceret online ugen efter. Det virker som en lÞgn for ikke at skulle sende servicebogen eller gennemfÞre handlen.

Det er både uÊrligt og useriÞst. Jeg har ondt af den nÊste kunde, som kÞber bilen uden servicebog eller garanti.

Jeg kan på ingen måde anbefale Odense Bilhus ud fra denne oplevelse.

2025幎7月24日
Odense Bilhus ロゎ

Odense Bilhus からの回答

Hej Henrik,

Vi er kede af at hÞre, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger.

Vi bestrÊbte os pÃ¥ at besvare dine spÞrgsmÃ¥l lÞbende – herunder bekrÊftelsen af, at bilen havde fuld servicebog, som nÊvnt i vores fÞrste samtale. Det blev ogsÃ¥ oplyst, at bilen kun kunne reserveres med en underskrevet slutseddel, hvilket vi sendte til dig.

Da vi modtog slutsedlen retur flere dage senere – uden underskrift og med Êndringer – havde en anden kunde i mellemtiden valgt at kÞbe bilen og underskrev med det samme. Derfor gik bilen videre til den kunde.

Vi beklager naturligvis, at forlÞbet fÞrte til skuffelse, men vi forsÞger altid at behandle alle henvendelser fair og professionelt.

Adnan
Odense Bilhus

Super god service...

Super god service...
De er mega flinke. Man bliver taget god imod og bliver jo behandlet som kongelige. De er helt nede på jorden og er reelle i deres handel.
Vi kÞbte en fin brugt bil og de tog vores gamle bil i bytte til en fair pris.
Selvom vi sagde at vi tog bilen med som beset, så insisterede de på at få lov til at rengÞre den inden vi kÞrte.
Og den stod som et suttet bolsje.
Fantastisk sted!

2024幎12月15日
自発的なレビュヌ

Yderst tilfreds med servicen!

Jeg tog turen fra Horsens til Odense Bilhus for at se på en bil, som jeg havde set på Facebook. Med en hurtig og klar kommunikation fandt jeg hurtigt frem til den Þnskede bil, og handlen forlÞb glidende.

Derfor giver jeg en klar anbefaling herfra.

2024幎10月24日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。