Vi havde en fantastisk dag med vores lÊrlinge klub, med fokus pÃ¥ teambuilding. Er hel sikker pÃ¥ at alle fik noget med mht. holdÃ¥nd og samarbejde. Mega fede udfordringer, som bÃ¥de gav hovedbr... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kanon oplevelse. Vores tur til ODG var en optur uden lige pÃ¥ vores polterabend. Vi lavede aktiviteter som slÃ¥ sÞm, sumorun og bueskydning, hvorefter vi skulle spille 2 timers paintball. Der va... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Nu har jeg bÃ¥de vÊret der til firmaarrangement og til Polterarbend. Jeg har prÞvet deres teambuilding og paintball og jeg har ikke vÊret skuffet. Helt det modsatte for at vÊre Êrlig. BÃ¥de hol... ãã£ãšèŠã
Mega fed oplevelse! Vi spillede paintball og der var sÃ¥ sjovt. Vi nÃ¥ede igennem et par omgange af 3 forskellige baner, alle med hver sit formÃ¥l. InstruktÞren var dygtig og skabte en rigtig god stemni... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
- ãã€ã³ãããŒã« ã»ã³ã¿ãŒ
- ã¢ãã¥ãŒãºã¡ã³ã ã»ã³ã¿ãŒ
- åäŸåãã®ããŒãã£ãŒ ãµãŒãã¹
- ã€ãã³ã管çäŒç€Ÿ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ODG - Outdoor Games er stedet, hvor I kan dyste og konkurrere â og have en sjov oplevelse i frisk luft! Perfekt til polterabend, firmaevent, blÃ¥ mandag eller bare en glad eftermiddag. Her er paintball, bazooka-ball, bue battle, sumo-stafet, bumper-ball, bueskydning, luftgevÊr, sÞmkonkurrence og andre sjove aktiviteter. Vi har det stÞrste udendÞrs anlÊg til paintball i Aarhus â med mange dramatisk baner! Professionelle instruktÞrer, der gerne sammensÊtter et program med flere aktiviteter, der passer til jeres Þnsker. Parkering direkte ved banerne. Bybus 11 stopper tÊt pÃ¥ indgangen. BemÊrk, at vi ogsÃ¥ er specialister i teambuilding og har lang erfaring med sjov teambuilding. For alle i og uden for Aarhus!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Sindssyg fede baner
Sindssyg fede baner! Vi 10 mand der havde polterabend for vores kammerat. Janus var åndssvag fed vÊrt. Alt i alt bare en kanon oplevelse
Kan klart anbefale

ODG - Outdoor Games ããã®åç
Rigtige fede paintball baner!
Vi var en gruppe på 11 som spillede paintball på ODGs baner. De har et par baner (team deathmatch, plant bomben, capture flag osv)
Det var kort sagt super nice - de har styr på tingene, udstyret spillede, instruktÞren var god og imÞdekommende.

Et virkeligt godt sted
Et virkeligt godt sted - med nogle gode paintball baner.

Polterabenden
Polterabenden hvor vi var 8 mand.
God stemning og vores instruktÞren, Janus, var god til at finde på forskellige gamemodes, og altid god stemning

ODG - Outdoor Games ããã®åç
Mega fede paintball baner!
Mega fede paintball baner!! Derudover var instruktÞren (Sebastian) bare mega flink, & gjorde det til en kanon god oplevelse! Alle pengene vÊrd, & vi kommer helt sikkert igen.

ODG - Outdoor Games ããã®åç
Kanon oplevelse - bedste paintball sted
Kanon oplevelse.
Vores tur til ODG var en optur uden lige på vores polterabend.
Vi lavede aktiviteter som slå sÞm, sumorun og bueskydning, hvorefter vi skulle spille 2 timers paintball.
Der var kun smil og godt humÞr hele dagen derude.
Bedste sted at spille paintball, der var Max knald på, dygtige instruktÞrer og fede baner.

Virkelig en fed oplevelse
Virkelig en fed oplevelse. SkÞnt personale og det hele vÊrd!! 5 ud af 5 stjerner

ODG - Outdoor Games ããã®åç
Paintball baner i hÞj klasse
Vi besÞgte ODG i forbindelse med en polterabend, hvor vi spillede 2 timers paintball. Det var en mega fed oplevelse og instruktÞren gjorde det kun bedre.
Faciliteterne er i top, med mange forskellige baner, så man kan prÞve lidt af hvert.
Kan klart anbefale at besÞge ODG.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã