レビュアーのコメントを見てみましょう
De crème werkt goed, huid wordt zacht , ik heb de naturel genomen en die met sinaasappel vanille , de naturel vindt ik teveel naar dierlijk vet ruiken dus die gebruik ik in de nacht . Zelfs op mijn... もっと見る
Eindelijk een troepvrije crème die de huid goed verzorgd en hydrateert. Gebruik deze voor de dag en nacht, top spul! Daarnaast ben ik via Oergezond begonnen met een omega 3 supplement, met een... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Gezond leven eenvoudig gemaakt. Het gezondheidsplatform voor iedereen die optimaal gezond wil leven.
連絡先
ネガティブなレビューの 20%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ik had hoge verwachtingen van deze…
Ik had hoge verwachtingen van deze “natuurlijke deodorant”, maar helaas valt het product ontzettend tegen. Hoewel het ongetwijfeld uit natuurlijke ingrediënten bestaat, doet het simpelweg niet wat je ervan verwacht. Sterker nog: het lijkt helemaal niets te doen tegen zweetgeur.
Na gebruik merk je al snel dat geurtjes er gewoon doorheen komen, en dat is niet bepaald subtiel. Zelfs bij lichte inspanning of een beetje warmte ruik je het al, en dat is natuurlijk precies wat je probeert te voorkomen met een deodorant. Het voelt daardoor alsof je alleen een laagje product smeert zonder enig effect.
Ik begrijp dat natuurlijke producten anders werken dan reguliere deodorants, maar je verwacht op z’n minst enige werking. In dit geval blijft dat volledig uit. Voor mij is dit product dan ook geen aanrader, het mist simpelweg de basisfunctie die je nodig hebt. Wanneer je contact zoekt met OerGezond, krijg je geen reactie.

Oergezond からの回答
Goede service & producten
Goede service en snelle reactie via de mail. Daarnaast eerlijke en zeer goede producten, zeker fan! 👌
Als 60 plusser ben ik al een tijd op…
Als 60 plusser ben ik al een tijd op zoek naar een voedende en verzorgende crème voor mijn ‘mature’ huid . De eerste week werd mijn huid rustiger , geen droge plekken of roodheid meer , een ontspannen verzorgd gevoel . Alleen rond de ogen blijft het gevoelig
Ben zeer tevreden met jullie oercrème
Ben zeer tevreden met jullie oercrème. Ik zou niet meer zonder willen en kunnen.
De crème werkt goed
Zelfs op mijn handen waar ik af en toe last heb van eczeem, ziet de huid er beter uit .
Super product 🙌
Super product 🙌! Helpt tegen rimpels maar zeker ook voor de puberhuid ! Echt een aanrader! Snel in huis!! Gebruiken het al maanden 😃!
Een wonderpotje.
Het is een hele fijne crème , heel zacht en trekt snel in de huid. Ik gebruik het nu een week elke avond voor het naar bed gaan. Mijn huid voelt nu al zachter en is minder rood. Maar op langere termijn moet ik het nog ervaren maar ik heb goede hoop.
Ik vind de crème veel te hard
Ik vind de crème veel te hard, moet het met een spatel raspen en op mijn gezicht smelt het pas! Dan heb je eerst brokjes en dan is het pas uit te smeren. Dus gebruik het eigenlijk niet, zonde van mijn centjes. Ik had 2 verschillende potten gekocht .
Fijne tallow crème
Fijne tallow crème, ik gebruik deze al enige tijd en mijn huid reageert er heel goed op. De smaak vanilla spice vind ik heerlijk!🤩
Heerlijke crème
Heerlijke crème voor op de huid. Als je het net hebt opgesmeerd is het wat vettig maar dit trekt vrij snel weg. Heb nogal droge huid maar is na een paar keer smeren al een stuk minder. Dus tot zover erg tevreden.
Hele goede crème. Je huid voelt als nieuw
Hele goede crème. Ik ben 60 jaar maar inmiddels voelt mijn huid als 30. Een enorm verschil. De crème met de sinaasappel geur vind ik het meest fijn.
Niets anders meer dan oercrème
Gewoon wetende dat je puur natuurlijke crème gebruikt. Heerlijk zacht en verzorgend....geld voor alle producten die ik gebruik. Die vitamine E crème is geweldig. Vooral na een sauna dagje. Je huid toch strak aanvoelt. Beetje E crème en dan wordt t weer heerlijk zacht en voedend......top. ik kijk ook uit naar jullie zonnecreme.
Dik tevreden
Gebruik het nu een aantal weken, zuinig in gebruik en heerlijk spul. Tijdens de winter blijft de huid heerlijk soepel en nu blijf ik het gebruiken en smeer ik soms tijdens de dag bij. Ook voor de gevoelige en droge huidjes van kinderen geschikt. Heel tevreden en zal in de toekomst zeker weer bestellen!
Het is een hele fijne crème
Het is een hele fijne crème, het hydrateert je huid de gehele dag intensief.
Geen jeuk of trekkerig gevoel meer, maar een fijne zachte huid!
Zonder troep!
Zeer tevreden!
ossewit frituurvet
Het lijkt wel of ik ossewit frituurvet op mn gezicht heb. T stinkt vreselijk, jammer! Ze kunnen beter geen " geurloze" tallow meer verkopen.
Ik ga m lekker zelf maken! :)
Ben ik nou de enige Jan doedel
Ben ik nou de enige jan doedel. Die niet weet wat Tallow is . En blijkt dat ik uitgesmolten vet van een runderkoe op mijn smoel smeer. En dat al vegetariër...
Mijn eigen fout blijkbaar . Mijn huiswerk niet goed gedaan.
Mijn hond weet niet zo goed wat hij ruikt en deinst achteruit als hij mijn gezicht ruikt.
Als je smeert moet je het wel goed doseren. De eerst keer lag ik in bed met een wel erg vette kop.. en het trok bij mij niet in.. met vlekken op het beddengoed tot gevolg..
( toen wist ik niet dat het uitgesmolten koeienvet was).
Tja de vraag is of ik het blijf smeren. Let you know
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。