Ik vind dat jullie beter aan moeten geven wanneer je je artikel ongeveer kunt verwachten,dat was nu onduidelijk en ik moest er toch een paar weken op wachten. Verder zeer tevreden over de kwaliteit!!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Schon embleemkes vur op m'n gruun met geel streepke overjas. Het lekt een bietje op een grune kikker met zo'n geel streep. Zo van: pas op ik zou giftig kunnen zén. En dan zunne tekst er op: GEWÃÃN V... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik gok dat ze mijn bestelling zijn vergeten aangezien ik direct na mijn bestelling een bevestigingmail had gehad maar nooit een tweede mailtje dat het daadwerkelijk is verstuurd. Na een week wachten h... ãã£ãšèŠã
Er was iets fout gegaan met de verzending ( lege envelop per abuis ) maar alsnog een embleem opnieuw naar mij verzonden. Goede service, bedankt ð
Emblemen | Hendrien | Hét Online Platform | 111% origineel
ãªã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Als alleenstaande mama van 3 kids doe ik vaak mee aan een give-away om mijn kindjes ook af en toe eens mee te nemen op een leuk uitje. Ik hoorde via vrienden over Oesteldonk carnaval en hoe leuk dit is dus ik werd getagd in een give-away en besloot ook mee te doen. Tot mijn verbazing werd ik in de comments aangesproken met âvrouwtje, vier jij zelf carnaval? Instagram is niet gemaakt om mee tedoen aan zoveel give-awaysâ. Ik voelde me belachelijk gemaakt, ja het is voor mij de enige manier om ook iets leuks te geven aan mijn belangrijkste personen in mijn leven. Voor deze reden zou ik deze site/praktijk/soort mensen niet aanraden in elk geval. Ik zal ook nooit naar carnaval komen daar. Ik werd trouwens na ik mijn verhaal vertelde in de comments abrupt geblokkeerd door hunâŠ
OPLICHTERS !!!!!! Een gepersonaliseerd embleem besteld, op de afbeelding staat â OP SJOUW MEEJ âŠ.. heel mooi geborduurd. Nu komt het binnen en is de naam heel lelijk met geel er op geplakt. Echt super lelijk. Mailcontact gehad maar helaas komen ze ook niet met een oplossing. Nu kijk ik op de website en is het embleem opeens van de site afgehaald ð

Oeteldonkonline ããã®åç
Paar weken geleden bestelling geplaatst van 60 euro. Nog steeds niks ontvangen. Ook nooit een track en trace gekregen. Dus is gewoon niet verzonden. Reageren traag op email.
Nav reactie. Er is GEEN track en trace gekomen en dus het pakket ook niet. Graag verneem ik van u het verzendbewijs dan. Wat een onzin zeg. Er is hier altijd iemand thuis en bovendien heb ik geen enkele notificatie ontvangen van mislukte bezorging.... Deze toko rammelt aan alle kanten
En bovendien, ALS het dan retour komt dan neem je toch even contact op??? Moest je zeker toevallig NET nog doen deze week?
Edit 2: nee. Staat niets in de spamfolder. Das een beetje standaard antwoord van een webshop natuurlijk, 'staat in je spam' Zou ook voor het eerst zijn geweest dat het in mijn spamfolder terecht kwam. Nog nooit gebeurd. Op welke data meent postnl het aangeboden te hebben? Dan kijk ik even terug in de video deurbel geschiedenis.
Ik snap dat je deze review niet leuk vind. Zou ik ook niet vinden. Maar het is roch op zijn minst allemaal vrij opmerkelijk he? Je zegt we hebben de retour nog niet ontvangen. Maar je weet wél hier (en niet via mijn vraag via email) te melden dat het retour komt. dus nogmaals, als je dat weet waarom dan geen contact opnemen?

Oeteldonkonline ããã®åç
Niks ontvangen, 27 februari besteld... En nog steeds niks binnen. Hopelijk reageren jullie wel op de mail

Oeteldonkonline ããã®åç
Fijn bedrijf via Whatsapp direct contact, postNL liet nogal wat steken vallen. Maar goed opgelost door Oeteldonk online
Bestelling deed er langer over door PostNL. Netjes op de hoogte gehouden en na anderhalve week kwam het binnen. Jammer dat PostNL er zo lang over doet.
Heb ff moeten wachten, omdat ik een embleem in de voorverkoop had gereserveerd maar daarna snel verzonden
Ze zien er goed uit, geen Ali meuk
Goede updates over bestelling. Mail met vraag wordt snel en goed beantwoord .
Oeteldonks horloge band
makkelijk te bestellen via de site en vlug geleverd
Prijs/ kwaliteit is niet in verhouding. Goedkope emblemen gebruikt.

Oeteldonkonline ããã®åç
4 emblemen besteld. 2 ontvangen.
Op mails komt geen reactie.
Nog altijd niets ontvangen.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã