レビュアーのコメントを見てみましょう
Nie jestem fanką kasyn, ale czasem jak dzieci już śpią, odpalam ze szklanką wina parę spinów. Tutaj plus za to, że można łatwo ustawić sobie limity, bo wiem, że potrafiłabym się zagalopować, jakbym mi... もっと見る
企業情報
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Łatwo zmienić limity
Podoba mi się, że mogę w każdej chwili zmniejszyć sobie limit depozytu, a jak chcę zwiększyć, to muszę chwilę poczekać. To mnie powstrzymuje przed impulsywnymi decyzjami. Reszta kasyna jest ok, gry działają, wypłaty przychodzą. Jak na razie dobre miejsce do kontrolowanej rozrywki.
Limity depozytu faktycznie działają
Ustawiłem sobie ograniczenie, bo mam tendencje do przesady, i mi się to aktywnie przypomina, że przekraczam plan. Kilka razy to mnie zatrzymało przed kolejną wpłatą. Fajnie, że to nie tylko opcja w teorii, ale realny komunikat.
Długi wieczór z blackjackiem
Spędziłam tu cały piątkowy wieczór przy blackjacku na żywo. Czasem dealer coś się pomylił z kartą, ale od razu to korygowali, nie miałam wrażenia żadnego oszustwa. Fajny klimat, mogłoby tylko być więcej stołów z niższymi stawkami.
Gry od moich ulubionych dostawców
Mam kilka ukochanych slotów od jednego producenta i byłem miło zaskoczony, że prawie wszystkie tu są. Wcześniej latałem po kilku kasynach, bo raz było to, raz tamto. Teraz mam spokój w jednym miejscu. Wypłaty też działają, więc nie widzę powodu, żeby zmieniać.
Dziwnie, ale na plus
Jakoś tak mam mieszane uczucia, bo mi się raz udało wygrać trochę więcej, a potem trzy razy pod rząd przegrałam to co wpłaciłam. Mimo to nie mam wrażenia, że mnie tu oszukują. Gra chodzi płynnie, losowania normalne, czasem wyrzuci, czasem nie. Jak zagrałam z bonusem, to musiałam się przyzwyczaić do tych ograniczeń stawki, ale dało się. Ogólnie bilans mam chyba lekko na minus, jednak i tak tu wracam, bo klimat mi leży.
Niezłe turnieje
Nie gram codziennie, ale jak widzę jakiś turniej na stronie, to lubię się podłączyć, chociaż i tak rzadko coś wygrywam w rankingach. Mimo to fajnie, bo te punkty lecą sobie przy normalnej grze, nie trzeba nic specjalnego robić. Raz miałam 12 miejsce, nagroda skromna, ale zawsze kilka złotych ekstra i jakieś free spiny. Lubię takie dodatki, bo wtedy nie mam wrażenia, że tylko wpłacam i nic z tego.
Proste menu, nawet dla mnie
Nie jestem jakaś bardzo techniczna, czasem gubię się na stronach, ale tu menu jest naprawdę łatwe. Gry podzielone na kategorie, wszystko podpisane po polsku, nie ma miliona zakładek. Szybko znajduję to, co chcę. Dzięki temu nie frustruję się na starcie, tylko od razu mogę grać. To kasyno jest po prostu przyjazne dla takich mniej ogarniętych komputerowo.
Po prostu lubię te kolorki
Ja wiem, że matematycznie to zawsze wyjdę na minus, ale i tak lubię odpalić te ich sloty i patrzeć jak wszystko miga i się kręci. Takie dziecinne trochę, ale co z tego. Tutaj plus za to, że gry są ładnie zrobione i się nie zacinają. Bonusy biorę rzadko, bo nie chce mi się liczyć obrotu. Kilka razy wypłacałem drobne kwoty, zawsze dochodziły.
Grałam za ostatnie drobne, ale bez dramatu
Trochę głupio, bo wczoraj wrzuciłam dosłownie ostatnie 30 zł z konta, żeby „spróbować szczęścia”. Mogło się to skończyć źle, ale na szczęście udało się wyjść na zero – najpierw spadłam do kilku złotych, potem nadrobiłam z bonusowej rundy. Sama w sobie strona niczemu winna, to raczej ja muszę bardziej pilnować, kiedy gram. Dobrze, że jest opcja ustawienia limitu, będę z niej korzystać.
Trochę się gubię w promocjach
Dla mnie tych promocji jest za dużo, nie ogarniam co kiedy włączyć, więc zwykle gram bez bonusu. Mimo to czasami coś wpadnie, a wypłaty robią normalnie. Może dla innych to fajne, że jest tyle opcji, ale ja wolę po prostu kliknąć „graj” i nie myśleć za dużo.
Nie ma lagów przy live krupierach
Bałem się, że przy moim internecie będą zacinki w kasynie na żywo, ale obraz jest płynny, dźwięk się nie rozjeżdża. Parę razy rozłączyło mnie całkiem, ale po powrocie stan żetonów był taki jak trzeba.
Szybka zmiana stawki to plus
W niektórych grach denerwuje mnie, jak muszę sto razy klikać, żeby zmienić stawkę o grosz. Tu większość slotów ma suwak albo szybkie przyciski, więc mogę jednym ruchem zejść niżej, jak czuję, że za dużo ryzykuję.
Zdarza mi się wejść tylko, by podejrzeć saldo
Czasem po prostu loguję się na minutę, żeby sprawdzić, ile zostało mi na koncie i czy coś nie wygasło. Nigdy nie widziałem, żeby środki zniknęły bez powodu. To buduje zaufanie.
Polecam? Nie wiem, ale ja lubię
Nie będę tu nikogo namawiał, bo każdy ma swoją głowę. Ja osobiście lubię to kasyno, bo jeszcze mnie nie wkurzyło żadnym numerem. Czasem coś wygram, częściej przegram, ale technicznie i organizacyjnie wszystko działa. Dla mnie to wystarczy, żeby od czasu do czasu wrócić.
Wieczorne kręcenie bębenków
Po całym dniu z dziećmi mam ochotę pogapić się w coś kolorowego i trochę poklikać. Sloty tutaj są idealne do tego. Wpłacam małe kwoty, więc nie boję się, że przesadzę. Wypłaty testowałam raz, poszło gładko. Na mój poziom potrzeb – super.
Kasyno nie psuje mi humoru
Zdarza się, że przegram cały depozyt, ale nie mam po tym poczucia, że ktoś mnie zrobił w balona. To różnica w porównaniu z innymi stronami, gdzie miałam wrażenie, że wszystko jest przeciwko mnie.
Na telefonie lepsze niż na PC
Paradoksalnie na moim komputerze strona chodzi trochę ciężko, a na telefonie śmiga jak rakieta. Może to kwestia przeglądarki, nie wiem. W każdym razie gram głównie z kanapy, przewracając się z boku na bok. Interfejs mobilny jest całkiem intuicyjny, nie muszę szukać przycisków. Wypłatę też da się zrobić z telefonu bez problemu, co jest dla mnie wygodne, bo nie muszę wstawać do kompa.
Grałem po piwie, lepiej tak nie robić
Samo kasyno ok, ale ja zrobiłem głupotę i grałem po kilku piwach, co się skończyło szybką stratą depozytu. Nie będę obwiniał strony za swoją głupotę. Następnym razem tylko na trzeźwo, bo szkoda kasy.
Przelew bankowy trochę wolny
Zrobiłem wypłatę przelewem i kasa była dopiero następnego dnia. Dla mnie to jeszcze ujdzie, ale jak ktoś liczy na natychmiast, to lepiej użyć innej metody. Poza tym wszystko zgodnie z tym, co piszą w regulaminie.
Zaskakująco fajny support
Miałam problem z tym, że nie wiedziałam gdzie znaleźć limity odpowiedzialnej gry. Napisałam na czat bardziej zrezygnowana, bo spodziewałam się standardowej odpowiedzi „proszę sprawdzić w regulaminie”. A tu gość na czacie normalnie krok po kroku mi pokazał, gdzie kliknąć, nawet screen podesłał. Ustawiłam sobie miesięczny limit depozytu i dzięki temu czuję się trochę spokojniej, że nie przesadzę z grą.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。