Top Choice 🎯 Best welcome bonus today レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Miałem złe doświadczenia z jednym bukiem, który do mnie wydzwaniał z ofertami. Tutaj jak załoÅŒyłem konto, to tylko mail z potwierdzeniem i czasem jakieś promo, które mogę zignorować. Brak telefonów to... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Przez pierwsze dwa tygodnie miałam wraÅŒenie, ÅŒe tylko przegrywam i byłam juÅŒ trochę zła na to kasyno. Ale potem weszłam na inną grę, jakąś nowość, i w jednym bonusie oddało mi praktycznie cały poprzed... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Pierwsze trzy wizyty skończyłem na minusie, juÅŒ miałem kasyno skreślić. Dałem jeszcze jedną szansę, postawiłem trochę wyÅŒsze stawki i trafiłem 900 zł na jednym slocie. Oczywiście to nie znaczy, ÅŒe zaw... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 75ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Jak na razie bez dramatu

Gram tu dopiero miesiąc, więc nie wiem jak będzie dalej, ale do tej pory nie miałem ÅŒadnej sytuacji typu znikające pieniądze czy odrzucone wypłaty. Czasem czytam historie z innych kasyn i się zastanawiam, czy mi się po prostu poszczęściło, czy tu tak jest zawsze.

Po miesiącu dalej ok

Gram tutaj tak mniej więcej od miesiąca, co parę dni po trochu. Nie zauwaÅŒyłam, ÅŒeby się coś pogorszyło z czasem, dalej gry chodzą płynnie, bonusy wpadają jak w regulaminie. Raz mi się strona nie chciała załadować na wifi w pociągu, ale to chyba bardziej mój internet niÅŒ ich wina.

Nie męczą telefonami

Zakładając konto, bałam się, ÅŒe będą dzwonić z jakimiś ofertami jak to bywa u bukmacherów. Tu od dwóch miesięcy cisza, tylko maile z promocjami, które moÅŒna wyłączyć. DuÅŒy plus. Gry są ok, wypłaty działają. Jak dla mnie wystarczy.

5぀星のうち5の評䟡

Lepszy design niŌ u konkurencji

Porównując z innymi kasynami, w których grałem, tutaj szata graficzna jest zdecydowanie przyjemniejsza. Nie ma aÅŒ takiego chaosu na stronie głównej, gry są ładnie posegregowane, łatwo znaleźć ulubione sloty. Kolory nie męczą oczu przy dłuÅŒszym siedzeniu. Technicznie teÅŒ wszystko śmiga, więc zostanę tu pewnie na dłuÅŒej.

Dla mnie OK

Grałem na kilku stronach i ta jest chyba najbardziej w porządku z tego co miałem. Zero problemu z logowaniem, hasło resetowałem raz, mail przyszedł od razu. Depozyty kartą i blikiem, wszystko w sekundę. Wygrane raczej skromne, ale to juÅŒ moja ręka, nie ich wina. Podoba mi się, ÅŒe historia transakcji jest czytelna, widzę dokładnie co i kiedy. Dla takiego zwykłego gracza jak ja to wystarcza.

MÄ…ÅŒ wciągnął, ale nie ÅŒałuję

MÄ…ÅŒ miał tu konto od dawna, ja się długo opierałam. W końcu załoÅŒyłam swoje i okazało się, ÅŒe moÅŒna grać z głową. Małe kwoty, limity i traktowanie tego jak rozrywki. Kasyno pomaga, bo ma fajne narzędzia kontroli. Wypłaty przychodzą, więc jest w porządku.

5぀星のうち5の評䟡

Przegrywam, a i tak wracam

Na chłodno patrząc, jestem delikatnie na minus po tych paru tygodniach, ale i tak co jakiś czas wracam. Coś jest w tej stronie, ÅŒe łatwo się loguje, parę kliknięć i juÅŒ człowiek siedzi przy ruletce. Staram się kontrolować budÅŒet, ÅŒeby nie odjechać, ale sam serwis działa tak jak trzeba.

Sentymentalny wieczór przy ruletce

Kiedyś chodziłem z kumplami do kasyna stacjonarnego, teraz kaÅŒdy ma swoje ÅŒycie. Włączyłem tą ruletkę na ÅŒywo i tak trochę wróciły wspomnienia, tylko ÅŒe siedzę sam w domu. Niby smutno, ale z drugiej strony bezpieczniej i taniej. Strona robi robotę.

5぀星のうち5の評䟡

Wieczorny relaks z lampką wina

Czasem zamiast serialu nalewam sobie wina, odpalam kilka spokojnych slotów i po prostu klikam. Lubię, ÅŒe nie ma tu agresywnej muzyki ani migających jak szalone bannerów. Mogę się rozluźnić, a nie nakręcać. Dla mnie to taki dziwny, ale skuteczny rytuał na stres.

Trochę toporne tłumaczenia

Momentami regulamin brzmi jakby był tłumaczony z angielskiego na szybko, parę zdań jest dziwnych. Ale da się zrozumieć o co chodzi, tylko trzeba dwa razy przeczytać. Dla mnie waÅŒniejsze jest, ÅŒe to co napisali faktycznie potem realizują, bo bonus został rozliczony dokładnie jak opisali, mimo tego ich języka.

Bonus fajny, regulamin mniej

Zagrałam na bonus od pierwszego depozytu i faktycznie saldo wyglądało imponująco, tylko potem się okazało, ÅŒe trzeba obracać x35 czy coś takiego, nie ogarnęłam od razu. Na szczęście support mi wytłumaczył po kolei i juÅŒ wiem, o co chodzi.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。