Een lifetime licentie aangeschaft voor MS Visio Pro 2024 voor een absoluut schappelijke prijs. 10% van wat Microsoft daarvoor vraagt. Toegegeven, de levering duurde wat langer dan op de site wordt ver... もっと見る
企業が回答しました
Goede en snelle service/ondersteuning Mijn 1e key werkte nie. Na alle stappen te hebben gedaan die ze me gemaild hadden bleek de key idd verlopen te zijn en kreeg ik meteen een werkende opgestu... もっと見る
Geweldig! Snel! En via mijn account van Microsoft geïnstalleerd, zodat bij een pc crash (wat laatst gebeurde) ik het pakket opnieuw kan installeren. De installatie leek even mis te gaan, maar opnieu... もっと見る
企業が回答しました
Na 39,95 betaald te hebben kreeg ik een handleiding die voor mij veel te ingewikkeld was. Advies gevraagd en ik kreeg exact dezelfde handleiding voorgeschoteld. Nogmaals advies gevraagd en ondanks dat... もっと見る
当該企業による記述
Velserbroek, オランダ
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ik twijfelde of ik 3 of 4 sterren wilde geven. Het zijn er 4 geworden omdat het uiteindelijk is gelukt. Ik heb de installatie op een zondag gedaan. Niet handig, want dat kun je geen hulp krijgen. De promt in de mail was voor mij geen oplossing, dus ik heb best lang moeten zoeken naar de juiste prompt. Daarna kon ik de code niet activeren omdat hij te vaak was gebruikt. Daarna telefonisch geprobeerd en dat is gelukt. Al met al ben ik een paar uur bezig geweest vandaar dat het geen 5 sterren is geworden. Ik hoop dat ik er lang plezier van mag hebben.
Ik vond het spannend om bij een bedrijf dat ik niet kende online een Office pakket te kopen, zonder dat ik een pakket met codes in handen zou krijgen, maar het werkte prima. Ik ben digitaal niet superhandig, maar ik heb het toch voor elkaar gekregen. In eerste instantie zag ik de witte folder niet en sloeg de paniek toe, maar na wat heen en weer klikken ging het toch goed en is de installatie volledig geslaagd.
Beste,
Bedankt voor jullie prima advies over welke type office het best bij mij paste. Voor de begeleiding bij aankoop daar kan ik alleen maar een dikke pluim voor geven. Bij een foutje van mijn kreeg ik onmiddellijk het antwoord. Hier staat een top team voor je klaar, bedankt.
Prijs is prima.Telefonisch activeren was wat gedoe, kost veel tijd. Maar uiteindelijk is alles gelukt.
In eerste instantie lukte het niet (limiet bereikt 😌), maar na telefonische activatie wel. Je moet wel de stappen van de handleiding precies volgen, anders lukt het niet. Middagvullend programma , maar voor dat geld prima. Klantenservice reageerde snel.
Ondanks het gedoe met het verwijderen van Microsoft 365 toch een MS Office licentie (Word, Excel, Powerpoint, etc) voor een zacht prijsje op mijn nieuwe laptop dankzij Office-keys.nl 😊👍🏻
Eerste key werkte natuurlijk niet want gaat tenslotte om second hand software, maar telefonisch registreren ging prima !
Na diverse pogingen instllatie gelukt. verborgen office bestand gevonden en gewist.
uiteindelijk met hulp van goede klantenservice gelukt

Office-keys.nl からの回答
Ik had wat problemen eerste instantie met het invoeren van de licentiesleutel. Gaf eerst aan dat het ongeldig was. Ik gaf eerst office-keys.nl de schuld maar na goede email contact met ze blijkt het probleem toch bij Microsoft Windows te liggen. Heb uiteindelijk windows 11 pro kunnen activeren.
Aankoop van Office Professional plus 2024. Aan een gunstige prijs aangekocht. Download van het zipbestand verloopt vlot Dan begint de ellende van de installatie. Deze is abnormaal complex. Talloze malen geprobeerd maar nooit gelukt. Contact met de firma verloopt vlot en snel. Helaas zijn antwoorden onvoldoende om de installatie te lukken. Gezien de vorige office bestanden gewist zijn voor de start van de installatie blijft er een gehandicapte PC over.
Niet normaal !!!!!!!

Office-keys.nl からの回答
Digitale key werd niet verzonden, maar na melding hiervan werd probleem vlot verholpen. Software geinstalleerd en tot nu geen problemen.
Werken allemaal, tip voor telefonische activatie, bel met je mobiel en kies voor het smsje om de activatiestappen te doorlopen.
Legitieme code gekregen retail windows 11 pro voor een mooie prijs! Ben er erg blij mee.
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。