Een lifetime licentie aangeschaft voor MS Visio Pro 2024 voor een absoluut schappelijke prijs. 10% van wat Microsoft daarvoor vraagt. Toegegeven, de levering duurde wat langer dan op de site wordt ver... もっと見る
企業が回答しました
Goede en snelle service/ondersteuning Mijn 1e key werkte nie. Na alle stappen te hebben gedaan die ze me gemaild hadden bleek de key idd verlopen te zijn en kreeg ik meteen een werkende opgestu... もっと見る
Geweldig! Snel! En via mijn account van Microsoft geïnstalleerd, zodat bij een pc crash (wat laatst gebeurde) ik het pakket opnieuw kan installeren. De installatie leek even mis te gaan, maar opnieu... もっと見る
企業が回答しました
Na 39,95 betaald te hebben kreeg ik een handleiding die voor mij veel te ingewikkeld was. Advies gevraagd en ik kreeg exact dezelfde handleiding voorgeschoteld. Nogmaals advies gevraagd en ondanks dat... もっと見る
当該企業による記述
Velserbroek, オランダ
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hulp was er wel maar heb er niet veel aan gehad. Helaas dacht ik dat het product passend was bij mijn wel wat oudere laptop van te voren alles gecontroleerd maar bleek toch niet te lukken. Ze kwamen elke keer op hetzelfde terug om uit te proberen en kon daar helemaal niks mee. Had liever gehad dat ze met andere oplossingen kwamen.

Office-keys.nl からの回答
Bij het officiële MS office pakket hoefde ik mijn firewall niet uit te schakelen

Office-keys.nl からの回答
De bestelling en levering van het product verliepen gemakkelijk. Het installeren kostte mij (weinig computerervaring) wel wat moeite. Ik ontving een duidelijke mail toen ik er echt niet uitkwam.
Mijn ervaring:
De eerste geleverde Office key werkte niet. Bij activatie verwees Microsoft naar de activatieportal met de melding dat de key ongeldig was.
Support proces:
* Alleen email contact mogelijk (geen telefoon)
* Meerdere heen-en-weer berichten nodig
* Kreeg standaard antwoorden en instructies die ik al had geprobeerd
* Proces duurde even voordat er actie kwam
Uiteindelijk: Na aanhouden hebben ze een vervangende key geleverd die wel werkt en het probleem is opgelost
Waarom toch 3 sterren:
* Eerste key had gewoon moeten werken
* Support proces was traag en inefficiënt
* Geen telefonische hulp beschikbaar
* Teveel tijd en energie gekost
Mijn advies: Als je hier bestelt, bereid je voor op mogelijk gedoe. Ze lossen het uiteindelijk wel op. Overweeg of je de lagere prijs waard vindt tegen de mogelijke tijdsinvestering.

Office-keys.nl からの回答
Zonder de geduldige hulpvan Roos was het mij niet gelukt om de installatie goed af te ronden, Chapeau.
Je doet dit gewoonweg te weinig,
Ook speelt mee dat Microsoft je op het verkeerde been zet door eerst een gratis versie te openen,
Maar met de hulp van Roos kwam alles toch nog goed.
Even zoeken maar goed de instructies lezen dan gaat het prima!
Zonder problemen, prompte levering, goede ondersteuning. Dit is een aanrader!
Ik had problemen met de installatie, het werkte na een poosje niet meer, ik kon er niets meer mee. Ik ben vakkundig op weg geholpen door de mensen van Office-Keys, waardoor het nu weer werkt naar behoren. Snelle reactie op e-mail.
Kon het pakket niet downloaden omdat het maximum was bereikt

Office-keys.nl からの回答
De Key werkte eerst niet, maar mijn email naar de helpdesk werd in 2 uur beantwoord. Met duidelijke instructies lukte het mij om het pakket toch te activeren.
Ik heb MS Office 2024 gekocht en geïnstalleerd op een nieuw SSD. De installatie van mijn originele Windows 10 geen goed, en alle updates daarna. Maar toen ik Office2024 wilde instaleren heb ik veel problemen gehad. En toen kwam de echte waarde van Office-Keys tevoorschijn. Het was duidelijk dat ik help kreeg van een mens, en niet van een machine. De medewerkster had enorm veel geduld en dankzij haar kennis en inzet is het mij gelukt om alles tot een goed einde te brengen.

Office-keys.nl からの回答
Na een mailtje hebben jullie een duidelijke uitlag gegeven
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。