Office-keys.nl レビュー 1,597

TrustScore 5段階評価の4.5

4.3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Een lifetime licentie aangeschaft voor MS Visio Pro 2024 voor een absoluut schappelijke prijs. 10% van wat Microsoft daarvoor vraagt. Toegegeven, de levering duurde wat langer dan op de site wordt ver... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Goede en snelle service/ondersteuning Mijn 1e key werkte nie. Na alle stappen te hebben gedaan die ze me gemaild hadden bleek de key idd verlopen te zijn en kreeg ik meteen een werkende opgestu... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Geweldig! Snel! En via mijn account van Microsoft geïnstalleerd, zodat bij een pc crash (wat laatst gebeurde) ik het pakket opnieuw kan installeren. De installatie leek even mis te gaan, maar opnieu... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Na 39,95 betaald te hebben kreeg ik een handleiding die voor mij veel te ingewikkeld was. Advies gevraagd en ik kreeg exact dezelfde handleiding voorgeschoteld. Nogmaals advies gevraagd en ondanks dat... もっと見る

企業情報

1. ソフトウェア製造販売業者
  2. コンピュータ ソフトウェア店
  3. インターネット ショップ
  4. ソフトウェア企業

Office-keys.nl について

当該企業による記述

Office-keys.nl heeft als doel een goedkope Office oplossing te bieden voor zowel particulieren als ondernemers. Wij werken al jaren uitsluitend met legitieme Microsoft Office licenties en veilige betaalopties.

Betaalbare en legitieme licenties
Onze betrouwbare Microsoft Office licenties worden aangeboden tegen een eerlijke prijs, zodat je toegang krijgt tot alle functies zonder extra kosten of onverwachte beperkingen.

Direct geleverd
Na de aankoop ontvang je de licentiesleutel direct in je mailbox, samen met een eenvoudig te volgen stappenplan om je software snel en gemakkelijk te installeren. Daarnaast bieden we ondersteunende handleidingen en artikelen om het je nog makkelijker te maken.

Garantie
Wij werken uitsluitend met officiële licenties en geven je daarom garantie op al onze producten. Bij Office-keys.nl ben je verzekerd van kwaliteit en ondersteuning bij elke stap van je aankoop.

Klantenservice
Heb je vragen over je bestelling of ervaar je problemen tijdens het installeren? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice.

連絡先

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Matig

Ben niet tevreden over de hulp die ik krijg. Kan alleen maar per mail en niet telefonisch. De Office draait nog steeds niet.
Geld terug krijgen is er niet bij.

2025年12月3日

Office-keys.nl からの回答

Hi Wim, bedankt voor je review. Wat jammer dat je niet tevreden bent. We bieden inderdaad helaas geen telefonische service aan, echter per e-mail staan we altijd voor je klaar. We hebben aangegeven waar het aan ligt waarom de installatie wordt tegengehouden, en zodra de instructies worden gevolgd , kun jij snel genieten van Office :)

5つ星のうち1の評価

Code voor office werkt niet

Code voor office werkt niet. Geld de vuilbak in

2025年12月7日

Beste Jorino,

Bedankt voor je review. Dat de licentiesleutel niet werkt kan verschillende redenen hebben, en betekent niet dat je je geld kwijt bent.

Zorg dat alle oude Office en Microsoft 365 versies, Outlook, OneNote en Copilot verwijderd zijn. Zet daarnaast je antivirussoftware uit en herstart je computer. Activeer daarna je licentie telefonisch.

Raadpleeg deze handleidingen voor meer informatie:
- https://office-keys.nl/blog/office-sleutel-werkt-niet-probleem-oplossen/
- https://office-keys.nl/blog/3-manieren-om-microsoft-office-van-je-computer-te-verwijderen/
- https://office-keys.nl/blog/microsoft-office-telefonisch-activeren/

Mocht je er zelf niet uitkomen, neem dan gerust contact op met de klantenservice. We staan klaar om je te ondersteunen.

Office-keys.nl

5つ星のうち5の評価

even terugkomend op mijn eerdere review…

even terugkomend op mijn eerdere review deze ik geschreven heb op 2-12-2025.
het was een miscommunicatie van mijn kant uit betreft het activeren van de micro soft 2021 via telefoon.
heb namelijk nummer 0800 gekozen en dat was eigenlijk het verkeerde nummer om te activeren van de software. achteraf had ik beter het 020 nummer met mijn mobiel moeten kiezen, maar dat stond niet vermeld. En dat heb ik wel naderhand gedaan en toen was de activatie zo gedaan. ik kreeg de vraag voor hoeveel pc ik deze wilde activeren en zij voor 1 pc. toen kreeg ik gelijk een sms bericht via mobiel met de code vakjes waar ik de code vanaf de pc op mijn mobiel kon invullen. en hoppa de software was gelijk geactiveerd. dus met andere woorden gewoon top klassen. ik neem alles terug betreft de negatieve review. ik beveel bij deze het product zeker aan.

2025年12月3日
自発的なレビュー
5つ星のうち1の評価

hele slecht bereik naar de klantenservice

ik kan de micro office 2021 niet activeren.
en krijg een Engels sprekende persoon aan de lijn, terwijl ik duidelijk aangeven heb in het Nederlands te woord gestaan wil worden.
en moet ik de hele reeks ID nummers op noemen, en de mejuffrouw verstaat de 3e reeks nummer niet.
ben dus in de zeik genomen voor € 30 om Microsoft office te kopen bij Office- Keys. schandalig om zo geld van mensen af te troggelen.

2025年12月1日

Office-keys.nl からの回答

Beste heer Cameron, bedankt voor uw review. Graag wil ik toelichten dat de telefonische activatiemethode volledig een officiële Microsoft-procedure is. Dit is geen systeem dat wij zelf beheren of kunnen beïnvloeden. De medewerkers en het geautomatiseerde telefoonmenu behoren tot Microsoft, waardoor wij helaas geen controle hebben over hun taal of de kwaliteit van hun dienstverlening.

Het is dan ook jammer dat wij een negatieve review hebben ontvangen over een deel van het proces waar wij geen invloed op hebben. Wij helpen klanten altijd graag, snel en persoonlijk, dat is wél iets waar we volledige controle over hebben. U heeft van ons uiteraard een legitieme en werkende licentiesleutel ontvangen.

Belangrijke tip om wél te kunnen activeren
Wanneer u vier keer de installatiesleutel heeft uitgesproken maar deze niet goed begrepen wordt, biedt Microsoft een alternatieve methode:
U kunt de cijfers handmatig invoeren via de telefoon (toetsenbord van uw toestel).

Hiermee voorkomt u dat de computer de cijfers niet herkend en wordt de activatie meestal binnen enkele minuten afgerond. Dit werkt een stuk eenvoudiger en betrouwbaarder, zeker als zelfs de medewerker u moeilijk begrijpt.

Hier is voor het gemak ook nog een handig, afgebeeld stappenplan voor telefonische activatie: https://office-keys.nl/blog/microsoft-office-telefonisch-activeren/

We sturen u ook nog even een e-mail, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat u uw pakket geactiveerd krijgt.

Installatie klopte niets van

Installatie procedure klopte helemaal niets van. Heb uiteindelijk de hulp van een ICT'er in moeten roepen om het product te kunnen activeren

2025年11月17日

Beste Maarten,

Bedankt voor je review. We erkennen dat software installeren niet altijd makkelijk is.

Echter, de installatie instructies die meegeleverd worden bij de licentiesleutel is de officiële installatie methode. Als je problemen ervaart met installeren, volg je de instructies niet exact op.

Het kan ook voorkomen dat er andere zaken de installatie tegenhouden, waar wij geen directe invloed op hebben. Bijvoorbeeld oude Office bestanden, oude Office versies die nog op je PC staan, of je antivirussoftware die het installeren tegenwerkt.

Raadpleeg voor meer hulp de volgende handleidingen:

De klantenservice staat altijd klaar mocht je meer ondersteuning nodig hebben.

Office-keys.nl

5つ星のうち1の評価

Let op de kleine lettertjes!

Let op dat je de licentie binnen 14 dagen activeert!
Dit wordt niet vermeld als je het product koopt of in de email waarin de licentie wordt verstrekt.

Als je ná die 14 dagen pas constateert dat de licentie niet werkt vervalt de "garantie" en kan je fluiten naar je product (en geld)

Koop je licentie liever bij een betrouwbaar bedrijf!

2025年9月8日

Beste Sander,

Bedankt voor je review. Ik begrijp volledig dat dit een vervelende situatie voor je is en dat je graag duidelijkheid wilt over de garantievoorwaarden.

Op de productpagina en in de algemene voorwaarden staat vermeld dat licenties voor meerdere PC's 30 dagen garantie krijgen.

Dat betekent dat een bij ons bestelde licentie binnen deze periode geactiveerd dient te worden zodat wij kunnen garanderen dat de sleutel werkt en eventueel vervanging kunnen regelen als dat nodig is.

Je bestelling is geplaatst op 7 september en we hebben het eerste bericht van je ontvangen op 20 oktober, dus ruim buiten de garantietermijn.

Ondanks dit, hebben we uit coulance alsnog een vervangende licentie toegestuurd, om je toch verder te helpen! Op dit vervangende product is helaas ook pas geruime tijd later gereageerd.

Ik vind het oprecht jammer dat dit zo gelopen is en dat je geen goede ervaring hebt gehad, dat is uiteraard nooit ons doel. Maar helaas kunnen we niet eeuwig gebruikte licenties blijven vervangen als je zelf geen actie onderneemt.

Mocht je in de toekomst toch nog interesse hebben in een licentie, dan denken we graag met je mee. We staan dan ook meteen klaar bij installatievragen.

Team Office-keys.nl

De code werkte niet

De code werkte niet. Na het versturen van een e-mail werd ik doorverwezen naar een FAQ.
De foutmelding stond hiertussen en enige info Siri dit le gaf was dat de licentie niet voor de juiste Windows upgrade wordt gebruikt.
Ik heb bij en andere leverancier een code gekocht die het doet. Helaas ben ik hier mijn geld verloren.

2025年11月15日

Office-keys.nl からの回答

Hi Joe, bedankt voor je review. Ik heb even gekeken, maar ik zie geen e-mail van je in ons systeem staan. Ik neem even contact met je op.

Probleemloze installatie.

Probleemloze installatie.
Oude office meuk verwijderd (settings - apps - installed apps), zip gedownload en uitgepakt, vanuit dosbox installed en Word opgestart. Key ingevoerd en klaar.
Probleem bij mij was wel dat office steeds probeerde met mijn account van mijn vorige werk in te loggen (daar had ik een 365 abo van) en dus weer begon te zeiken dat mijn abo bijna verlopen was. Het kostte wel even voor dat ik die onklaar had gemaakt... Maar dat heeft weinig met office-keys te maken.

2025年11月16日
自発的なレビュー

Niet blij. Werkt niet.

Het lukte niet om office te downloaden. Eerst ontving ik de email niet met de code en na een re-mail lukte de installatie niet wegens blijvende foutmeldingen.

2025年11月14日

Office-keys.nl からの回答

Hi John, bedankt voor je review. In ons systeem zien we dat de e-mail met licentiesleutel en installatie instructies meteen was verzonden. We hebben deze ook daarna na jouw e-mail meteen doorgestuurd. Het is vaak iets kleins dat de installatie tegenhoudt. Reageer gerust op de e-mail die we hebben verzonden, we helpen je graag verder om het pakket op je computer te installeren! :)

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。