Slecht bedrijf. Reageert slecht op problemen, lig bij mij. Code ontvangen werkt niet. Geen telefoon mogelijk. Reageert niet op emails. Pas na dagen, als het kalf al is verdronken, spelen ze de onschul... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Was op mijn Mac van office 365 overgegaan naar Google omdat Microsoft zo omslachtig doet met alles. Had alleen Office nodig voor klantenondersteuning. Deze licentie echt binnen 15 minuten actief. Je... もっと見る
Makkelijk te bereiken en snelle afhandeling. Voor ons gebruik, een brief schrijven en excel is deze goedkope Office goed. Maar volgens mij moet erbij vermelden worden om geen oudere office te ne... もっと見る
企業が回答しました
Office 2016 licenties gekocht voor mijn Macbook air. Het programma liet zich echter niet installeren waarschijnlijk de nieuwe M3 chip in mijn Macbook air 2024 de boosdoener. Beide partijen hadden... もっと見る
Slecht bedrijf
Slecht bedrijf. Reageert slecht op problemen, lig bij mij. Code ontvangen werkt niet. Geen telefoon mogelijk. Reageert niet op emails. Pas na dagen, als het kalf al is verdronken, spelen ze de onschuld.
Licentie ontvangen verliep erg moeizaam
Betaald en in eerste instantie geen licentie ontvangen. Er waren meerdere mails over meerdere dagen voor nodig, om uiteindelijk een licentie te krijgen. Deze werkt tot nu toe wel goed.
Informatie snel te vinden en snelle levering
Informatie vrij snel te vinden en snelle levering.

Officemac.nl からの回答
Makkelijk te bereiken en snelle…
Makkelijk te bereiken en snelle afhandeling.
Voor ons gebruik, een brief schrijven en excel is deze goedkope Office goed.
Maar volgens mij moet erbij vermelden worden om geen oudere office te nemen, microsoft update het maar 4à5 jaar volgens mij.
Dan stopt de ondersteuning.
Office 365 is voor mij te duur.
Officemac is voor mij betrouwbaar webwinkel.
Een snelle reactie en goede ondersteuning.

Gebruikte licentie ontvangen.
Licentie code ontvangen die 5 dagen vóór aankoop is geactiveerd op een ander e-mail adres? Geen telefoonnummer voor helpdesk, rommelige installatie instructie e-mail.
Als je zo’n bende maakt van je administratie ben op z’n minst bereikbaar.
—
Opgelost na contact via e-mail. Nieuwe code ontvangen, dus het product lijkt nu ok. Jammer dat er niet echt gebeld kan worden en dat je er achter aan moet.

Officemac.nl からの回答
Moest wel eerst software updaten op…
Moest wel eerst software updaten op mijn Mac, erna meteen kunnen installeren. Heel gemakkelijk en perfect Office pakket

Officemac.nl からの回答
Het is nog goed gekomen na 24 uur…
Het is nog goed gekomen na 24 uur wachten had een al gebruikte licentie , als er meteen gereageerd was had ik niet zoveel moeite moeten doen omdat ik misschien toch iets verkeerd had gedaan !

Geen activatiecode gekregen
Ik heb de activatiecode niet direct ontvangen. Vervolgens een bericht gestuurd via de website en later ook nog een mail, maar heb tot op heden nog geen activatiecode ontvangen.

Officemac.nl からの回答
Vlotte afhandeling en duidelijke…
Vlotte afhandeling en duidelijke instructies voor installatie van de gekochte software. Prima service, normale prijzen

Officemac.nl からの回答
Probleem met Office licentie 2016 icm Macbook ait 2024.
Beide partijen hadden hier geen weet van en samen met Brenda nog diverse zaken uitgeprobeerd zonder positief resultaat.
Vervolgens kreeg, gratis !!!!, een Office 2019 licentie aangeboden en die werkte vlekkeloos.
Ondanks dat Officemac.nl had geleverd wat ik besteld had hebben ze alles uit de kast gehaald om mij te helpen en te voorzien van een werkend pakket. Dit bedrijf heeft een fantastische serviec en een grote pluim voor Brenda !!!!!!!!
Geweldige Service!
Nadat ik zelf een fout had gemaakt bij de aankoop van Office 2019, (ik had niet een van de 3 laatste besturingssysytemen van MacOS op mijn gerefurbished MaBook Pro) kreeg ik om eea op te verhelpen gratis een extra Office 2016 waarmee het probleem van het MacOS was opgelost. Snel antwoord en voelde me zeer 'gehoord'!
Super klantvriendelijk.
Snel contact, klantvriendelijk en snelle reactie op mail. En ook een snelle levering en ‘waar’ voor je geld.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。