レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Zoals telkens zeer tevreden van de kantoorruimte en diensten bij Offis. Kris begeleid je doorheen alle stappen, en eens je bent aangesloten mis je geen enkele post meer. Alles wordt ons netjes ingesca... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wat ik apprecieer aan Kris, de zaakvoerder van Offis, is zijn onbehouwen eerlijkheid. Ook wanneer dat inging tegen de directe belangen van zijn zaak, beschermde hij mij door heldere informatie en sch... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Niet alleen heb je hier alles wat anderen kunnen geven, aan een betere prijs... ik krijg er ook nog eens een enorme bibliotheek van praktijkervaing en correct advies bij over alle administratieve ro... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Nooit iemand ontmoet als Kris van Offis. Niet enkel professioneel, maar heeft passie voor zijn domein. Privacy, verwelkoming en het onderhouden van een bedrijfscentrum is voor Offis niet zomaa... もっず芋る

䌁業情報

1. ビゞネス センタヌ
  2. 経営管理サヌビス
  3. ビゞネス パヌク
  4. 䌁業オフィス
  5. 私曞箱レンタル業
  6. 䞍動産賃貞゚ヌゞェンシヌ

圓該䌁業による蚘述

OFFIS, an accredited business center, offers an official address for your company in Brussels and Antwerp. Companies obtain a registered seat's address and the address of the establishment unit there, with registration at the Crossroads Bank for Enterprises and publication in the Belgian Official Gazette. You can also establish your tax domicile, known as your VAT address, there. You also have access to a meeting room, subject to availability (by reservation). OFFIS is accredited by the FPS Economy as a provider of company law services.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち5の評䟡

Een ondernemer met een hart

Ik wil graag een oprechte dankjewel zeggen aan Kris van OFFIS. Hij is een eerlijk, oprecht en warm persoon die echt met je meedenkt. Vanaf het begin was hij transparant. Toen ik wilde starten met dropshipping had hij mij zelfs voorzichtig gewaarschuwd om goed na te denken, omdat het veel tijd en focus vraagt. Achteraf had hij daar gelijk in.

Door mijn situatie met twee jonge kinderen van 4 en 1 jaar had ik simpelweg te veel aan mijn hoofd. Ik kon mij niet voldoende focussen op mijn onderneming en daardoor lukte het niet zoals ik had gehoopt.

Toen ik vervolgens ook de huur een tijd niet kon betalen, is alles op een heel respectvolle en menselijke manier opgelost. Het contract werd netjes beëindigd en ik kreeg bevestiging dat ik geen schulden of openstaande facturen meer heb. Dat gaf mij enorm veel rust.

Kris handelt echt vanuit eerlijkheid en menselijkheid. Dat kom je niet vaak tegen. Heel erg bedankt voor alles.

2026幎2月26日
自発的なレビュヌ

OFFIS からの回答

OFFIS is lokaal, menselijk en bereikbaar: geen bureaucratie, geen callcenter. OFFIS is door ondernemers, voor ondernemers. OFFIS is geen harde verkoop en geldaftroggelarij.

Professioneel

Net dat ietsje meer aan service leveren. Alles heel professioneel benaderen en correct afhandelen. Snel en vlot. Duidelijke afspraken die effectief ook nagekomen worden. Een kundige zaakvoerder met empathisch vermogen. Heel positieve ervaring.

2025幎11月16日

OFFIS からの回答

Hoewel de voortdurend positieve beoordelingen over OFFIS te aantrekkelijk lijken om waar te zijn, zijn ze toch juist.

Snelheid van regelen duidelijk

Snelheid van regelen duidelijk communicatie !

2025幎11月12日

OFFIS からの回答

Een perfecte waardering door meer dan 188 klanten bewijst het. OFFIS is een goede keuze voor het vestigen van je maatschappelijke zetel in België. OFFIS staat voor: proactief meedenken en oplossingen aanbieden, een persoonlijke aanpak en een snelle reactie op jouw vragen.

5぀星のうち5の評䟡

Nooit iemand ontmoet als Kris van

Nooit iemand ontmoet als Kris van Offis.

Niet enkel professioneel, maar heeft passie voor zijn domein.

Privacy, verwelkoming en het onderhouden van een bedrijfscentrum is voor Offis niet zomaar een business, maar een echte roeping!

Ik ben meer dan tevreden met de diensten van Offis, zeker een aanrader voor ieder internetbedrijf in België!

2025幎9月23日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス