Østjysk Autohandel Randers ApS レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har haft en dejlig oplevelse hos Østjysk Autohandel og vil helt sikkert bruge dem igen i fremtiden. God kommunikation og alle sammen er venlig.

Professionelt og super trygt. Handlede med Mathias. Slog vores Skoda Superb op via biltjek. Mange henvendelser. Mange bud. OgsÃ¥ nogle lidt hÞjere, end hvad vi fik hos Mathias. Men her var ikke noget p... もっず芋る

䌁業が回答したした

Meget behagelig fÞrste samtale . Ingen pres eller salgstaler . Fin dialog omkring hvad de forskellige trin som fÞrstegangssÊlger gÃ¥r ud pÃ¥. Nemt og bekvemt : Telefonsnak Aftale for p... もっず芋る

䌁業が回答したした

Skulle sÊlge brugt bil og fik en meget fin pris. Hele salget har vÊret med en meget ordentlig kommunikation bÃ¥de pr. tlf. og sms. Hurtige svar og opfÞlgning. Alt forlÞb som planlagt-bÃ¥de kÞbskont... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車垂堎

圓該䌁業による蚘述

Vi opkÞber biler til eksport i hele danmark. Det vigtigste for os er en god og seriÞs dialog igennem hele forlÞbet. Alle typer af biler har interesse. Vi kÞber helt almindelige biler samt biler med hÞjt km tal, skader i motor, skader i gearkasse, elektriske fejl, hÞj vÊgtafgift, elbiler, specialbiler, lastbiler, varebiler, leasingbiler, elbiler og meget andet. Vi har et stort netvÊrk i hele europa og kan derfor ofte tilbyde en konkurrencedygtig pris.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

Absolutely terrible seller

Absolutely terrible seller. Contacted them about a car and all they wrote was “battery defect” — no other info. When I asked for details, they rudely told me they only sell to professionals and basically to “get lost.” Unprofessional, dismissive, and insulting behavior. Never seen such bad communication from a seller. Avoid completely.

2026幎3月10日

God oplevelse

Firmaet levede 100 procent op til aftaler. Det var et opsÞgende salg efter annonce på Bilbasen. Der var super opfÞlgning på alt. Mathias var trovÊrdig og kunne leve op til det forventede.
Jens lauritzen

2025幎7月24日
自発的なレビュヌ

"Hvordan laver man den perfekte

"Hvordan laver man den perfekte bilhandel"
Østjysk autohandel gav en god pris i forhold til andre forhandlere.
De var tålmodige.
De var flinke.
De var reelle.
Vi havde en hurtig, god og konstruktiv dialog.
Jeg var utålmodig fordi handlen hang sammen med et andet kÞb, men med ro og overblik fik vi alligevel styr på tingene og vi afsluttede aftalen i dag. Og det er vel et succeskriterie når begge parter er tilfredse.

Når jeg skal handle bil nÊste gang så er det helt sikkert et sted jeg vil sÊlge min bil.
De yder en service der er vÊrd at kÞre langt for. (den må i gerne bruge i en reklame). :O)

2025幎6月6日
自発的なレビュヌ

Jeg blev kontaktet af Mathias fra

Jeg blev kontaktet af Mathias fra Østjysk Autohandel, efter at have sat vores Skoda Karoq til salg på Bilbasen.
Vi fik forhandlet os frem til en pris vi begge kunne gå med, og Mathias havde tålmodighed til vente med afhentningen et par måneder, indtil vi havde fået vores nye bil. Der var også forståelse for at den havde gået lidt lÊngere end forventet.
Pengene blev sat ind på vores konto et par dage fÞr den blev hentet hos den forhandler, der havde vores nye bil stående.
Vil klart anbefale Østjysk Autohandel, og kunne selv finde på at bruge dem, hvis det skulle blive aktuelt.

2025幎3月24日
自発的なレビュヌ

Blev kontaktet efter at have sat min

Blev kontaktet efter at have sat min bil til salg på bilbasen.
En meget fair pris blev forslået. Efter en kort forhandling endte vi på en pris begge parter var glade for.
Bilen blev hentet ugen efter da pengene var kommet ind på kontoen. Super nemt og Mathias var meget hjÊlpsom og behagelig.

2025幎3月18日
自発的なレビュヌ

Vi havde den bedste handel med Østjysk

Vi havde den bedste handel med Østjysk Autohandel.
Vi havde en brugt Opel Zafira som vi havde sat til salg. Østjysk Autohandel kontaktede os for kÞb, og vi blev enige om en fair pris.
Vi havde bestilt en ny bil, og den var lÊngere tid om at blive leveret end vi havde regnet med.
Østjysk Autohandel gav os lov til at beholde vores gamle bil indtil den nye bil ankom. Også selvom handlen var indgået og kontrakten underskrevet.
Da vores nye bil kom, kontaktede jeg Østjysk Autohandel, og dagen efter sendte de en lastbil, der hentede vores gamle bil. De afmeldte vores gamle bil og ordnede alle papirer.
Alt i alt en super oplevelse hele vejen igennem
Kan kun give de varmeste anbefalinger til dette firma. 5 stjerner herfra⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎1月27日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。