SÞdt og venligt personale
ÃjenlÊgen var meget omhyggelig og fik en fin forklaring pÃ¥ mine gener
Ved behov benytter jeg gerne Þjenklinikken igen
Mvh
Gitte A
Jeg har vÊret der 3 gange.
Jeg har fået lave en Þjenlågs operation.
Uanset hvor nervÞs jeg har vÊret, har der super sÞde og venlige personale fået beroliget mig.
Har kun alt godt fra hjertet at sige om Ramherreds.
Har vÊret der 2 gange og hver gang er jeg blevet godt behandlet. Er yderst tilfreds ð
Dårlig service fra sekretÊr i klikken. Min farmor ville have tiden skrevet på sit lille papkort men det kunne sandelig ikke lade sig gÞre da de ikke måtte skrive så meget så den stakkels dame på 87 måtte få på print som hun nÊsten ikke kan se (lÊs; går til ÞjenlÊge). Desuden er der vanvittige forsinkelser hver gang vi har en tid (timer).
God oplevelse.SÞdt personale.Kom ind til tiden begge gange 25/6 og 2/7.Fint resultat.
Vi har haft en rigtig god og behagelig oplevelse.
Meget sÞde og forstående..
Fik en tid forholdsvis hurtigt til min dreng.
Og vi fik ham undersÞgt og fik forklaret på en god måde hvad det kunne vÊre.
Vi siger i hvert tak for en god behandling.
Glad for at ÞjenlÊgen ikke fandt noget i mit venstre Þje. Meen det gik meget hurtigt inde hos ÞjenlÊgen. Det virkede som at ÞjenlÊgen ikke gav sig god tid hos mig. Det var mere som "nåh, nu har du vÊret herinde i 5 min, nu vil jeg bare gerne have dig ud igen hurtigst muligt". Hun tjekkede kun venstre Þje, og ikke hÞjre, hvilket jeg syntes var lidt mÊrkeligt, selv om det er mit venstre Þje det drejers sig om. Men burde man ikke tjekke begge Þjne alligevel uanset hvad for en sikkerheds skyld?
Klinikken udfÞrer et godt stykke arbejde, men man kan aldrig komme i kontakt med dem. Det vÊrste er den ligegyldighed man fÞler når man i flere uger forsÞger at få kontakt per telefon, og telefonsvareren bare meddeler "Vi har ikke tid lige nu. Ring på et andet tidspunkt." Så bliver opkaldet bare lagt på.
Det er jo fint nok hvis det er en kort periode hvor der er sygedom blandt personalet, men det kan ikke vÊre rigtigt at det skal vÊre sådan i mange måneder i trÊk.
Det er ikke pga. ferie lukket, da det har vÊret sådan i rigtig mange måneder.