Øjenlæge - Peter Kofoed レビュー 107

TrustScore 5段階評価の3.5

3.3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Utrolig dårlig oplevelse. Peter Kofoed virkede forudindtaget over mine problemer fra start af, jeg blev nærmest afvist, og han virkede ikke interreseret i at høre på mig. Fik bare at vide at han havd... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super øjenlæge.....der er altid forskel på Kvalitet og Kvantitet Peter Kofoed. Står for Kvalitet! undersøger grundig, giver god tid til forklaring, taler pænt til klienter! Personale er meget søde v... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Meget venligt personale, kompetente, og imødekomme. Fik akut tid. Peter Kofoed er imødekommende, rolig, virker meget meget dygtig og kompetent. Han beroligede mig, med min bekymring om mit syn. Fjerne... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 眼科医

当該企業による記述

Vi tager imod patienter, også uden henvisning, i vores lyse og indbydende klinik i hjertet af Hvidovre. Vi behandler og rådgiver patienter med alle typer øjensygdomme. Når det vurderes nødvendigt henviser vi til øjenafdelinger på hospital. Klinikken er udstyret med det nyeste apparatur til undersøgelse og behandling af øjensygdomme, og til operation for 'tunge' øjenlåg, som vi foretager både i offentligt og privat regi. Der er adgang til elevator fra parkeringspladsen bag ejendommen og handikapvenlige forhold i klinikken. Vi glæder os til at hjælpe dig.

連絡先

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Utrolig dårlig oplevelse.

Utrolig dårlig oplevelse.
Peter Kofoed virkede forudindtaget over mine problemer fra start af, jeg blev nærmest afvist, og han virkede ikke interreseret i at høre på mig. Fik bare at vide at han havde svaret mig 5 gange og at det var et optikerproblem, så jeg forlod klinikken mere forvirret ang. mit syn ind før mit besøg. Magen til arrogant klovn skal man sgu lede længe efter. Han burde tage et voksent pædagogisk kursus.

2026年2月17日
5つ星のうち5の評価

Bedste service jeg længe har set

Bedste service jeg længe har set. Ligefra opkald fra telefon til min tid i klinikken. Super god service og meget nede på jorden. Vil klart anbefale denne øjenlæge og deres personale. Har kæmpet med mine øjne i 5 mdr og 2-3 dage efter jeg havde fået hjælp var mine symtomer væk.

2025年8月12日
5つ星のうち3の評価

Virkelig sød sekretær/sygeplejerske…

Virkelig sød sekretær/sygeplejerske stod for forundersøgelse af min søn. Står i skærende kontrast til den arrogante, utålmodige, bedrevidende og skråsikre behandling vi fik af Peter Kofoed selv. Virker ekstra spøjst han er så skråsikker nå han indledningsvis oplyser os om at han faktisk ikke ved meget om emnet han udtaler sig om. Fik flere gange af vide af ham at jeg skulle få paraderne lidt ned. Meget ironisk... Jeg er vant til alle typer personer fra mit professionelle virke, men min søn synes det var en stærkt ubehagelig oplevelse. Han har heldigvis tid hos deres børnelæge næste gang. 2 stjerner for det andet personale. 1 til Peter.

2024年12月13日

Var hos øjenlæge Peter Kofoed i dag

Var hos øjenlæge Peter Kofoed i dag
Dejlig oplevelse. Grundig forundersøgelse af venlige kvinder.
Peter undersøgte mig derefter med
Gode forklaringer af mine øjne og
Problemer som skulle undersøges
Nærmere. Dejlig oplevelse. Super
Service. Kan Stærkt anbefale.

2024年9月12日
5つ星のうち5の評価

Jeg fik en fantastisk service

Jeg fik en fantastisk service. Jeg havde ikke bestilt tid men de fandt alligevel plads mellem to patienter til en undersøgelse. Både lægesekretæren og lægen var yderst kompetente og virkelig venlige og informative. Jeg giver dem min største anbefaling.

2024年8月29日

Dårlig

Dårlig. Burde ikke have med mennesker at gøre. Arrogant og ikke interesseret i den patient han sidder overfor. Kommer der aldrig mere, søgte hjælp hos øjenhospitalet Danmark i stedet, det var en helt anden oplevelse.

2024年4月10日
5つ星のうち5の評価

Ros til både øjenlæge og personalet

Jeg har kun ros til både øjenlæge og personale. Da jeg i forbindelse med Prednisolon behandling fik sløret syn, fik jeg en akuttid med kun 14 dages ventetid. Her blev det konstateret at jeg havde lidt forhøjet tryk i begge øjne og grå stær. Øjenlægen gav sig god tid til at forklare mig om det hele og lavede en udførlig henvisning til grå stær operation. Trykket i øjnene bliver jævnligt kontrolleret af personalet. De er altid venlige og selvom jeg er kommet ret tidligt, er jeg næsten kommet til med det samme hver gang.

2024年2月10日
5つ星のうち1の評価

Du har taget en anden patients tid.

Du har taget en anden patients tid.
Med disse ord blev jeg smidt ud efter 2-3 minutter.
Tag en brochure i receptionen - tak, hjeg har allerede et par stykker - efter de sidste ikke-konsultationer på 2-3 minutter.
Jeg havde ventet et halvt år på konsultationen - ville vide, om det var på tide at blive opereret for grå stær - dette fik jeg ikke afklaret.
Men fordi jeg ikke havde mine briller med - som jeg ikke bruger, fordi de ikke hjælper på mit slørede syn - fik jeg altså besked om, at jeg havde stjålet en anden patients tid??
Har efter flere år som patient ebdnu til gode at få en konsultation - og ikke bare blive smidt ud.
Øjenlægen er åbenbart ikke så tit i sin konsultation - han har travlt - et andet sted må man tro, med at operere øjenlåg.
Anmeldelserne her får mig til at tænke på Dr. Jekyll og Mr. Hyde - har kun oplevet Mr. Hyde - men jeg er heller ikke privatpatient.

2022年9月30日

Så dårligt

Så dårligt
Kunne ikke få tid da jeg havde akut blodprop i øjet i februar.
De tilbød mig tid 11.9
Nu har jeg så fået en rykker til på mandag selvom jeg skrev til dem , hvad jeg fejlede og var gået et andet sted hen . Er godt klar over det er dårlig sekretærbetjening, men så må han få skiftet dem ud

2023年2月3日
5つ星のうち5の評価

Jeg kan kun anbefale klinikken

Jeg kan kun anbefale klinikken, personalet og Peter Kofoed.
Bliver altid godt modtaget og særdeles godt undersøgt af Peter, som forklarer godt om ens problemer. 😊

2023年5月1日

Øjenlæge - Peter Kofoed からの回答

Dejligt at høre. Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os. Hav en dejlig dag.

Yderst tilfreds

Er helt igennem tilfreds med mine øjenlåg efter operation, vil til enhver tid bruge Peter igen.

2022年12月8日

Øjenlæge - Peter Kofoed からの回答

Hvor er det dejligt at høre. Skønt at du er tilfreds med resultatet, og tak fordi du tog dig tid til at anmelde os.

5つ星のうち5の評価

Havde forventet en del smerter både…

Havde forventet en del smerter både under operationen og efterfølgende, men blev glædeligt overrasket. Nærmest ingen gener overhovedet og blev hverken gul eller blå efterfølgende. Arrene er næsten usynlige her 5 måneder efter 👌👍😊

2022年11月1日

Øjenlæge - Peter Kofoed からの回答

Så dejligt at høre at du er tilfreds med resultatet og ikke havde gener. Og tak fordi du tog dig tid til at anmelde os.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。