Har lige prÞvet white tandpasta I glas, mund virker frisk efter den men mÃ¥ske kunne vÊre uden alkohol i. Kokos fibre opvaske bÞrste og svamp, virker ikke besvarlige og nemt. Solcreme virker behageligt... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Mig og min familie prÞver at vÊre plastikfri og skÃ¥ne miljÞet og vores krop for farlige kemikalier. SÃ¥ det sÃ¥ dejligt at kunne shoppe hos Þkofamilien og modtage en pakke uden plastik eller noget, sÃ¥ e... ãã£ãšèŠã
Jeg har kÞbt to deoer. Ben & Anna Naturlig Deodorant Papertube - Persian Lime (40 g) Naturlig deodorant stick - Sweet Summer (40g) For det fÞrste nÃ¥r man vil smÞre dem i armenhulen, h... ãã£ãšèŠã
Mit kÞb var en mulepose, en rummelig skuldertaske. En vare, der kun fÞres fÃ¥ steder i Danmark. Den taske jeg modtog var Þkologisk og i stof og perfekt syet, og stoffet var neeutralt og smukt i en dÊmp... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ã€ã³ã¿ãŒããã ã·ã§ãã
- å¯å®€å®¶å ·åº
- ã€ã³ããªã¢ ãã¶ã€ã³åº
- ãããŒã·ã§ãã
- æ¥çšååº
- ãããã³å®¶å ·åº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ãkofamilien er en lille passioneret familievirksomhed, der brÊnder for at gÞre Þkologiske og kemifrie produkter tilgÊngelige for alle. Vi tilbyder et bredt sortiment af produkter, der er nÞje udvalgt med fokus pÃ¥ kvalitet, materialer og ansvarlighed over for miljÞ og samfund. Hos Ãkofamilien Þnsker vi at inspirere og gÞre det nemt for familier og enkeltpersoner at trÊffe oplyste og kemifrie valg i hverdagen, uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis med funktionalitet eller Êstetik. Vi tror pÃ¥, at smÃ¥ Êndringer i dagligdagen kan gÞre en stor forskel for fremtiden. Derfor tilbyder vi produkter inden for husholdning, personlig pleje, madopbevaring og livsstil, som hjÊlper vores kunder med at reducere deres affald, bruge fÊrre ressourcer og leve mere kemifrit. Vores produkter er ofte Þkologiske, plastikfri, genanvendelige eller produceret under ansvarlige forhold, sÃ¥ vores kunder kan handle med god samvittighed. Ãkofamilien arbejder ogsÃ¥ for at skabe opmÊrksomhed omkring alternativer til almindelige produkter gennem inspiration, viden og dialog. Vi vÊrdsÊtter vores kunders input og strÊber efter at tilbyde den bedste service og oplevelse â fra let navigation pÃ¥ vores hjemmeside til hurtig levering og imÞdekommende kundeservice. Vi er mere end en webshop â vi er en del af en bevÊgelse mod en mere ansvarlig fremtid. Hos Ãkofamilien Þnsker vi at vÊre din foretrukne partner i rejsen mod en mere bÊredygtig og kemifri livsstil. Sammen kan vi gÞre en forskel.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Rigtig fin og hurtig betjening
Rigtig fin og hurtig betjening! Tak
Har handlet hos dem mange gange ogâŠ
Har handlet hos dem mange gange og virkelig skÞn oplevelse hver gang. Elsker varerne, som altid er i god kvalitet og leveringen er lyn hurtig. Vi ses pÃ¥ hjemmesiden ð¥°.
Perfekt
Alt spillede bare, hele vejen igennem. Godt koncept, overskuelig hjemmeside, lynhurtig levering uden unÞdig brug af plastik. Kan ikke gÞres meget bedre.
Gavekort alt for grimt
Bestilte gavekort pr. mail. Betalingen gik fint og fik gavekortet med det samme (en rabatkode). Mailen hvormed jeg modtog gavekortet var afsindigt grim, så det er ikke vÊrd at printe ud når det bare er en rÊkke bogstaver med hvid baggrund...

DesvÊrre meget skrÞbelige produkter
Hurtig levering og produkterne ser udemÊrket ud, meeen de er skrÞbelige. Vi har kÞbt metal madkasser og drikkedunke til ungerne. Men der er allerede gået hul på den ene drikkedunk, bunden på 2 af dem buler (de bliver vasket i hånden) og madkasserne er skÊve. Hvis det er hvad Þkologiske mad/drikke containere kan prÊstere så er det ikke det vi kÞber i fremtiden.

Fra dårlig til god. :)
Jeg har tidligere skrevet en anmeldelse af et produkt kÞbt hos Ãkofamiliien. Produktet jeg anmeldte var Waycap kaffekapsel, som jeg beskrev som vÊrende nÊrmest ubrugeligt. Jeg har dog nu erfaret, at waycap kapsler er ganske udmÊrkede. Jeg skulle blot vÊre tÃ¥lmodig og Þve mig pÃ¥ feks. finheden af kaffen jeg brugt i kombination med det lÃ¥g jeg satte pÃ¥. SÃ¥ jeg har nu slettet min anmeldelse og kan nu kun anbefale waycap kaffekapsler til Nespresso

Fantastisk service
Fantastisk service og produktudvalget er virkeligt gennemtÊnkt!
Jeg er sÃ¥ glad for alle de swaps jeg har kÞbt hos jer, og jeres bÊredygtige emballage med majs puffs og papir tape er kirsebÊret pÃ¥ toppen. Jeg elsker det i gÞr, og vil fortsat stÞtte jeres virsomhed. Tak for 2 gode kÞbsoplevelser ð

Ãkofamilien ããã®åç
Tak for jeres hurtige levering m
Tak for jeres hurtige levering m. omhyggelig indpakning. 24Bottle er virkelig kvalitetsprodukter.

Ãkofamilien ããã®åç
Meget lÊkre og flotte produkter udenâŠ
Meget lÊkre og flotte produkter uden kemi. Rigtig god kundeservice og de sender meget hurtigt. Har kÞbt mange ting til mine bÞrn herfra
Fantastisk kundeservice!!
Fantastisk kundeservice!!! Ville Þnske de havde et meget stÞrre sortiment, da jeg har lyst til at handle der igen.. Havde valgt at hente selv, skrev mail ang afhentning udenfor Ã¥bningstid, sÃ¥ fandt jeg et tlf nr lige som mailen var sendt og ringede.. Afhentningen blev aftalt og sagde at de bare kunne ignorere min mail sÃ¥, men fik alligevel mail bekrÊftelse tilbage og med en en âgod bedringâ besked (er i isolation med mine bÞrn).. For mig var bÃ¥de den rare samtale i tlf og den lille besked et tegn pÃ¥ Êgte omsorg og forstÃ¥else for kunden - og det gjorde min dag bedre midt i en hÃ¥rd isolation.. Tak!!!!
Ikke sidste gang jeg kÞber her
KÞbte forlede en hårbÞrste lavet af bambus. Da mit hår på det seneste har vÊret umuligt, og jeg derfor behÞvede en god bÞrste. Fandt en fin vejledende beskrivelse på jeres side, og pakke blev leveret dagen efter. Er så tilfreds, Og bÞrsten fÞles god at bruge :)
Hurtig levering og god betjening!
God kompensation ved forkert varer
Der var plukket forkerte varer til min ordre, sÃ¥ jeg fik nogle forkert klude. Mega irriterende, nÃ¥r man bruger tid pÃ¥ at hente sin pakke. Men kundeservice hos Ãkofamilien reagerede hurtigt og sendte straks nye klude og lagde en lille gave med, som jeg blev rigtig glad for. Med deres returlabel vedlagte sendte jeg straks de forkerte klude retur.
Ingen tilbagemelding pÃ¥âŠ
Ingen tilbagemelding pÃ¥ kontaktformular. Havde spÞrgsmÃ¥l ang. En vare, som efter over en uge forsat ikke er kommet frem. PÃ¥ siden fremgÃ¥r det at der er dag til dag levering og der vil vÊre tilbagemelding indenfor 24 timer, dette er ikke sket og jeg har forsat Ingen varer ð

Ãkofamilien ããã®åç
Intet at sÊtte fingeren på, tvÊrtimod!
LÊkkert udvalg af alskens grÞnne og holdbare alternativer. Hurtig levering. Og ved det mindste problem eller hjertesuk lÞser kundeservice det hurtigt til UG ð Mvh. en tilbagevendende og meget tilfreds kunde

Fantastisk koncept
Fantastisk koncept, altid skÞnt når nogle tager skridtet mod den grÞnne og bÊredygtige retning. Tak for skÞnne produkter :-)
"LommetÞrklÊder"
Bestilte lommetÞrklÊder. Fik små klude, ikke engang sÞmmet i kanten, kun zig-zagget. Handler ikke der igen!

Stor anbefaling!
LÊkre produkter, man kan vÊre sikker på at alt er gennemtÊnkt ift. bÊredygtighed, servicen er i top, og udvalget er stort.
Stor anbefaling herfra ððŒ
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹