Olejarnia Gaja レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Zakupiony olej z pestek malin jest świeży, dobrze nawilża i dobrze się wchłania. Błyskawiczna dostawa, na dodatek w styropianowym pudełku, uchroniła towar przed upałem podczas transportu. Zdecydowanie... もっと見る

5つ星のうち5の評価

To kolejne moje zakupy w "Gaja". Produkty świetnej jakości. Uwielbiam i zawsze tu wracam. Olej arganowy dla kobiet i olej dla dzieci jest poprostu najlepszy i polecam z całego serca Teraz zamówiłam... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Zaufałam olejarni 3 lata temu gdy zaczęłam kupować ich produkty. Oleje, które kupowałam były zawsze świeże i bardzo szybko dostarczone. Tym razem podobnie . Ekspresowa dostawa. Obecnie robimy z męż... もっと見る

5つ星のうち5の評価

To kolejne moje zakupy w Olejarni "Gaja". Produkty świetnej jakości. Uwielbiam olejek arganowy i zawsze po niego wracam. Olej dla kobiet i olej dla dzieci stosujemy regularnie. Teraz zamówiłam mężowi... もっと見る

企業情報

1. 仕出し飲食料品の提供業者

当該企業による記述

Naturalne oleje tłoczone na zimno, kosmetyki prosto z natury, olejki kosmetyczne, kosmetyki do cery i włosów, świece sojowe, tabliczki zapachowe, zestawy prezentowe na każdą okazję, pielęgnacja, zdrowie, ręcznie robione, nierafinowane, handmade, mała manufaktura, firma rodzinna, mala olejarnia

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 55

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Znakomitej jakości produkty i bardzo…

Znakomitej jakości produkty i bardzo szybka przesyłka.

2025年12月3日

Olejarnia Gaja からの回答

Dziękujemy serdecznie za dobre słowo. Jakość naszych produktów to nasz najwyższy priorytet 😃
Niezmiernie cieszy nas fakt, że to doceniacie👍

Ślemy pozdrowienia

Super jakość

Super jakość. Idealne suche olejki do ciała. Nie brudzą odzieży, a świetnie odżywiają i nawilżają ciało. Polecam wszystkim.

2025年12月4日

Olejarnia Gaja からの回答

Takie są właśnie nasze kompozycje olejowe do ciała. Dziękujemy za rekomendacje :)

Produkty wysokiej jakości

Produkty wysokiej jakości. Szybka dostawa, ładnie i profesjonalnie zapakowane. Polecam

2025年11月24日

Olejarnia Gaja からの回答

Brawo My! Dziękujemy za zaufanie :)

wszystko OK

2025年11月26日

Olejarnia Gaja からの回答

Pięknie dziękujemy. W przyszłości zapraszamy ponownie na zakupy do olejarni Gaja 😃

Recenzja

Cały proces zakupu przebiegł bardzo sprawnie, doskonały kontakt z pracownikami, szybka wysyłka. Produkty pięknie zapakowane, pachnące, bardzo dobrej jakości.POLECAM!

2025年11月6日

Olejarnia Gaja からの回答

Dziękujemy serdecznie za rekomendację :)

Zapraszamy do ponownego odwiedzenia naszej małej rodzinnej olejarni!

Szybka dostawa

Szybka dostawa, bardzo dobrze zapakowane oleje. Olej z czarnuszki i ostropestu zakupiony przeżegnanie bardzo dobry, wysoka jakość .

2025年10月21日

Olejarnia Gaja からの回答

Pięknie dziękujemy za rekomendacje :)

Szybciutka wysylka

Szybciutka wysylka, produkty naprawdę premium, jestem bardzo zadowolona!

2025年10月16日

Dziękujemy za docenienie jakości. Zapraszamy do ponownych zakupów 😀

5つ星のうち5の評価

bardzo szybka dostawa w bezpiecznej…

bardzo szybka dostawa w bezpiecznej formie.
Opakowanie termoochronne, idealnie.
Ciemna butelka, olej bardzo dobry, świezy.

2025年10月10日

Olejarnia Gaja からの回答

Dziękujemy serdecznie za zaufanie i rekomendacje dla innych.

Ślemy pozdrowienia!

5つ星のうち5の評価

Bardzo polecam to miejsce stworzone z…

Bardzo polecam to miejsce stworzone z sercem i pasją, co widać i czuć po jakości oleju. Będę wracać z pewnością, obsługa bardzo miła i rzetelną. Polecam raz jeszcze z całego serca :-) Anna

2025年9月25日

Olejarnia Gaja からの回答

Dziękujemy serdecznie za piękną opinię. Bardzo nas cieszy fakt, że doceniacie to co tworzymy i robimy. To dla nas największa nagroda 😀

Dobre produkty

Szybko sprawnie , produkty dobrze zapakowane , dobry kontakt . Oleje bardzo dobrej jakości , świeże .

2025年9月21日

Olejarnia Gaja からの回答

Dziękujemy serdecznie za rekomendacje. Cieszymy się niezmiernie, że nasza praca zostaje doceniana 😊

Polecam :)

To już moje kolejne zamówienie :) Wszystko na najwyższym poziomie. Mydełka są naturalne, pięknie pachną i nie wysuszają skóry. Olej do włosów wysokoporowatych fantastyczny - wygładził, ale nie przeciążył włosów. Polecam serdecznie i na pewno wrócę po kolejne produkty

2025年8月4日

Olejarnia Gaja からの回答

Dziękujemy serdecznie za rekomendację. Wkładamy w nasze produkty całych siebie, a proces ich powstawania jest niejednokrotnie bardzo długi. Cieszy nas fakt, że docenia ie efekty naszej pracy 😀

Do zobaczenia w "koszyku" 😀

W smaku jest dobry

W smaku jest dobry, natomiast zbyt czysty i klarowny, prawdziwy Olej powinien być ciemny grafitowy. Piszę to ponieważ tłoczyłem osobiście.

2025年8月5日

Olejarnia Gaja からの回答

Witam, zgadza się, zaraz po tłoczeniu olej jest mętny, gdyż zawiera w sobie mikropozostałości po łupinie. My czekamy, aż te drobinki opadną i nalewamy już czysty olej.

Pozdrawiamy serdecznie

SUPER PRODUKT

Bardzo szybka dostawa - super zapakowane - zabezpieczone - dodatkowa ulotka o produktach tej firmy - produkt rewelacyjny
Na pewno do Państwa wrócę i polecę znajomym
Pozdrawiam

2025年7月30日

Olejarnia Gaja からの回答

Serdecznie dziękujemy za pozostawienie opinii i rekomendacje :)

Czekamy z niecierpliwością na kolejne zamówienie!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。