䌁業情報

3. 自動車郚品店
  4. 自動車チュヌニング業
  5. チュヌンアップ

圓該䌁業による蚘述

Hos OlieTech er vi specialister i automotive olie. Vi leverer et unikt produkt der passer specifikt til din motor, gearkasse, bagtÞj eller kÞler. Vi kan levere en olie med passende viskositet, godkendelser og egenskaber til hele automotive universet. Vores webshop gÞr det nemt at bestille produkter online til en konkurrencedygtig pris - både som privat og erhverv, og vi leverer hurtigt til hele Danmark. OlieTech ApS blev oprindeligt stiftet som Classic Oil ApS i 2020, og Classic Oil blev stiftet som en forgrening til vores allerede eksisterende virksomhed Retro Speed ApS, Danmarks fÞrende specialvÊrksted til BMC biler. Interessen for motorolie voksede hurtigt, da det viste sig, at en stor del af forbrugerne ikke havde den nÞdvendige viden til at vÊlge hvilken variant motorolie der skulle benyttes. Der er en tendens til blot at kÞbe den variant, som man altid har gjort, uden at kigge på produktets tekniske egenskaber. Med et dedikeret fokus på smÞremidler til klassiske biler og manglen på en olie der passede 100% til de gamle motorkonstruktioner med stÞdstÊnger, fandt vi efter omfattende markedsundersÞgelse og test af forskellige produkter Sunoco's hÞj zink olie med ZDDP 2100 PPM i 20W-50 viskositeten, som egner sig perfekt til dette formål. Vi undersÞgte også resten af Sunoco's sortiment, som viste sig at vÊre velegnet til automotive universet. Et kvalitetsprodukt til en konkurrencedygtig pris. Herefter gik det stÊrkt, vi fik etableret et samarbejde med hovedkontoret i Spanien og med tiden er vi blevet officiel dansk forhandler af Sunoco's automotive produkter i Danmark. OlieTech tilbyder i dag et omfattende sortiment af motorolier, hydraulikvÊsker, bremsevÊsker, og kÞlervÊsker til alle typer kÞretÞjer, fra personbiler til tunge erhvervskÞretÞjer og både. Sunoco er kendt for sin historie og kvalitet inden for smÞremidler til både motorsport og hverdagskÞretÞjer. Sunoco's historie går faktisk helt tilbage til år 1886. Vores webshop tilbyder et fuldt sortiment af Sunocos automotive produkter, samtidig med at vi har bevaret vores oprindelige Classic Oil portefÞlje, som en kategori i webshoppen. Vi er stolte af at levere kvalitetsprodukter til både entusiaster og professionelle, og vores mål er at sikre, at dit kÞretÞj får optimal beskyttelse og ydeevne, uanset om du kÞrer på vejen, i marken eller på vandet.

連絡先

4.2