Olive & Mint レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Besteld en meteen bevestiging ontvangen, na een aantal dagen kreeg ik de link met track en trace code en dag later bezorgd! Keurig verpakt verder. Ik zag pas na bestellen onderstaande reviews en m... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ik had bij jullie de laatste 2 jellycat amuseable tomato besteld. Maar nu zie ik bij ontvangst dat dit een heel ander model is dan degene die ik al in mijn collectie had zitten en ook dat de pap... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Op vrijdag een bestelling geplaatst, geen ontvangstbevestiging gekregen. Meerdere mails gestuurd, geen antwoord. Telefoonnummer gebeld, werd gezegd dat ik zou worden terug gebeld.. Niet gebeurd.. Verv... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Afgelopen zondag een bestelling gedaan. Tot op heden geen bevestiging ontvangen. Op mail wordt niet gereageerd. Via de website een chat opgestart maar die is ook al dagen offline. Toevoeging: uit het... もっず芋る

䌁業情報

過去12か月のレビュヌ数: 24ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Vreselijk!

Ik heb nog nooit te maken gehad met zo’n onklantvriendelijke webshop! Zij sturen een defect product op. Na dit gemeld te hebben ( binnen 24 uur ) schuiven zij het probleem door naar de leverancier en moet jij als klant het dus maar uitvechten met de leverancier. Toen ik aangaf geen koop overeenkomst te hebben met de leverancier maar met hun en dat ik mijn pakket kostenloos wil terug sturen gaven zij dit aan niet te doen.

Het pakket wordt terug gestuurd en ik verwacht binnen 14 dagen mijn aankoop bedrag plus alle verzendkosten terug. Zo niet zal ik rente gaan rekenen.

Als je een webshop begint verdiep je dan eerst alsjeblieft in je rechten en plichten!?

2022幎9月29日

Hi Mayon,

Allereerst bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. We zien dat je je bestelling op 26 september bij ons hebt geplaatst en gisteren hebt ontvangen. Hierover heb je ons een mailtje gestuurd (de stoelverkleiner paste niet om jullie stoel en er zaten wat naadjes scheef/los) en onze klantenservice heeft dan ook direct gereageerd met het verdere verloop van de klachtenprocedure.

Wanneer er een defect is aan een artikel is dit natuurlijk super vervelend en willen we dit altijd zo snel mogelijk oplossen, wel moeten we hiervan altijd eventjes een melding maken bij de leverancier. In sommige gevallen is het namelijk zo dat een leverancier het direct met je oplost! Zo zijn de lijnen korter en krijg je vaak sneller een oplossing. Ook hoef je dan geen kosten te maken aan een retourzending en in sommige gevallen mag je het defecte artikel gewoon houden en krijg je een nieuwe toegezonden! Even afhankelijk natuurlijk van het defect. Het is dus alleen maar in jouw voordeel. Jammer dat je hier niet eventjes een x aantal dagen op wil wachten.

Echter is het zo dat wanneer je direct gaat dreigen met juridische stappen en rente, zonder dat je ons de kans geeft om navraag te doen bij de leverancier, dat er een dusdanig vervelende situatie ontstaat, dat zelfs mijn collega niet meer uit kan praten! Jammer, want goede service en communicatie staat bij ons hoog in het vaandel.

De woede en ergernis is jammer genoeg ook wederom te merken in deze review en zo te zien ook in eerder geschreven reviews op dit platform aan andere bedrijven. We snappen natuurlijk dat het niet fijn is om iets te ontvangen wat niet naar wens is, maar geef ons wel eventjes de tijd en kans om een goede oplossing te bieden. Zonder direct te dreigen.

Mijn collega heeft je zojuist 3x geprobeerd te bellen, maar krijgt helaas geen gehoor. We raden aan om even geduld te hebben en de klachtenprocedure te volgen. Hierdoor voorkom je dat er straks onnodige kosten worden gemaakt!

Liefs
Team O&M

Hele fijne webshop!

Al vaker producten gekocht bij Olive & Mint en altijd een vlotte levering van prachtige artikelen. Ditmaal een fijne winterslaapzak van Jollein gekocht en kleertjes van MarMar en lil’atelier. Altijd een goede kwaliteit en regelmatig leuke aanbiedingen/kortingscodes.

2022幎9月11日

Bedankt voor je uitgebreide review Lieke! ★

Houten speelgoed

Mooi, duurzaam speelgoed besteld. Kwam snel binnen en ook goede communicatie over wanneer het pakket binnen zou komen.

2022幎9月20日

Olive & Mint からの回答

Fijn om te horen dat je blij bent met het speelgoed Kelly! Heel veel plezier ervan ★

Leuke webshop!

Snelle levering, leuk aanbod van veel verschillende, toffe baby/kinder-merkjes. Vriendelijke klantenservice en ook redelijk snel antwoord gekregen, wat ook altijd fijn is!

2022幎9月15日

Snelle levering!

Snelle levering!
Ze hebben een breed assortiment van allerlei leuke spulletjes. Mijn bestelling kwam erg snel, en niet in van die giga dozen die maar voor de helft gevuld zijn. Geen slecht puntje!

2022幎9月11日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス