Besteld en meteen bevestiging ontvangen, na een aantal dagen kreeg ik de link met track en trace code en dag later bezorgd! Keurig verpakt verder. Ik zag pas na bestellen onderstaande reviews en m... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ik had bij jullie de laatste 2 jellycat amuseable tomato besteld. Maar nu zie ik bij ontvangst dat dit een heel ander model is dan degene die ik al in mijn collectie had zitten en ook dat de pap... もっと見る
Op vrijdag een bestelling geplaatst, geen ontvangstbevestiging gekregen. Meerdere mails gestuurd, geen antwoord. Telefoonnummer gebeld, werd gezegd dat ik zou worden terug gebeld.. Niet gebeurd.. Verv... もっと見る
Afgelopen zondag een bestelling gedaan. Tot op heden geen bevestiging ontvangen. Op mail wordt niet gereageerd. Via de website een chat opgestart maar die is ook al dagen offline. Toevoeging: uit het... もっと見る
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 5%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Mooie spullen
Hele mooie artikelen op hun website. Het is een plezier op te winkelen bij hen!
Vlotte levering!
Geen geld terug
Olive & Mint houdt zich niet aan de Nederlandse wet wat betreft retourbeleid. In eerste instantie mocht ik het artikel niet eens retour sturen, maar na uitleg van het herroepingsrecht mocht dit zoals ze zeiden 'bij hoge uitzondering'. Echter willen ze geen geld terug geven, terwijl een webshop dit verplicht is volgens de wet, na retour. De communicatie met de webshop verloopt zeer onprettig.
Aanbiedingen zijn geen uitzondering en een webwinkel mag zelf ook geen uitzonderingen bedenken. Alleen wettelijke uitzonderingen mogen worden uitgesloten van herroepingsrecht / bedenktijd. Zelf andere uitzonderingen maken of beperkingen opleggen is dan ook niet toegestaan.
Ik raad de webshop aan zich eens goed in de Nederlandse wet te verdiepen.

Olive & Mint からの回答
Goede service en mooie producten
Goede service en mooie producten!
Er is niets meer of minder van te zeggen, wat een leuke winkel. Genoeg producten voor de kleintjes van goede kwaliteit.
Eén van mijn lievelingsshops voor de…
Eén van mijn lievelingsshops voor de kleintjes:) veel duurzame artikelen die lang mee gaan en ruime keuze. Kom hier heel graag online shoppen.
Mooi product en leuk verpakt!
Heel blij met mijn prachtige aankopen!!
Fijne shop, leuke spullen!
Duidelijke website, artikelen snel verzonden, netjes ingepakt
Top
Mooie zitzak snel geleverd
Snelle levering van een hele mooie en goed afgewerkte zitzak.
Mijn kleinzoon is er superblij mee
Supersnel in huis
Leuk jurkje besteld bij Olive & Mint. Supersnelle verzending en fijne service.
Snelle levering en netjes verpakt
Snelle levering en netjes verpakt. Erg blij met de aankoop!
Uitgebreid assortiment
Uitgebreid assortiment, leuke korting en snel verzonden. Heb hier al meerdere keren naar tevredenheid besteld.
Zeer tevreden
Makkelijke site, veel kortingscodes en snelle levering met mooie producten zoals beschreven op de website.
Uitstekend!
Prachtige items en goede beschrijving van de items. Ik kreeg het snel thuis afgeleverd!
Heel snelle levering en alles zat er…
Heel snelle levering en alles zat er netjes in. Ik bestel nog!
Snelle en verzorgde verzending
Snelle en verzorgde verzending! Heel blij mee, hier zal ik nog kopen!
Olive en Mint heeft leuke producten
Olive en Mint heeft leuke producten en een breed assortiment. Alles wordt netjes verzonden.
Super leuke webshop
Super leuke webshop en hele mooie merkjes. Altijd fijn als er een kortingsactie is, dan kunnen we extra leuke koopjes doen. Doe zo verder!
Voor herhaling vatbaar
Een fijne winkel met een uitgebreid assortiment duurzame en mooie producten. Heb hier leuke cadeautjes gekocht en vond er nog wel meer moois. Dat is voor een volgende keer want ik zal hier vaker gaan bestellen!
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。