OLKA Sportresor レビュヌ 1,610

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Cupen var helt okej. Jag saknade lite nÀrvaro av arrangören dÃ¥ det blev lite kÀnsla av trÀningsmatcher och inte cup. SÃ¥ rent sportsligt och arrangemanget finns det bÀttrings möjligheter. NÀr det gÀlle... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi bokade ett trÀningslÀger i Spanien för vÃ¥ra fotbollskillar över pÃ¥sklovet. Vi har haft en fantastisk resa och allting har verkligen varit över förvÀntan. Proffsigt bemötande och hjÀlp hela vÀgen ge... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Priset Àr vad det Àr men man fÃ¥r vad som utlovas. Biljetterna till Liverpool-Galatasaray levererades drygt tvÃ¥ dygn före matchen, Olka skickade flera mail om vad som ingick och hur allt funkade pÃ¥ pla... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

OLKA var svÊrt god pÃ¥ Ã¥ tilrettelegge treningsleir for oss pÃ¥ relativt kort varsel. Vi var en gruppe pÃ¥ totalt 37 personer, og det var 7 uker til avreise. Vi fikk et bra hotell med god plasseri... もっず芋る

䌁業情報

1. ツアヌ オペレヌタヌ
  2. スポヌツ ツアヌ代理店

OLKA Sportresor に぀いお

圓該䌁業による蚘述

OLKA Sportresor arrangerar trÀningslÀger, cuper, konferensresor & fotbollsresor! Hos oss bokar du sportresor i vÀrldsklass, Àven Formel 1- & tennis-resor.

Varje år reser över 45 000 resenÀrer med oss och vi strÀvar alltid efter att ge våra resenÀrer bÀsta möjliga service!

OLKA Sportresor grundades 1978 och Àr idag ett av få bolag som innehar högsta kreditvÀrdighet via UC. Vi Àr medlemmar i Svenska Resebyrå- och arrangörsföreningen och stÀller höga resegarantier till Kammarkollegiet.

VÀlkommen till OLKA

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Super service og tryghed

Super service, gode billetter og, vigtigst af alt, tryghed på at billetterne kommer uden problemer. Har brugt OLKA 5-6 gange nu og har aldrig haft andet end gode oplevelser
!

2026幎2月24日

Hej Henrik!

Tusind tak for den flotte anmeldelse – og ikke mindst for jeres tillid gennem 5–6 rejser med os. Det betyder virkelig meget.

Det glÊder os at hÞre, at både servicen, billetterne og fÞlelsen af tryghed har vÊret i top hver gang. Netop den tryghed omkring leveringen er noget, vi ved er afgÞrende, når man rejser for at opleve fodbold live.

Vi hÃ¥ber, I havde en god oplevelse pÃ¥ Villa Park, selv om kampen endte uafgjort – stemningen dér er altid noget sÊrligt.

Team OLKA Sportsrejser/Express

Allt var bra

Biljetterna var bra. Inget krångel alls. Bra hotell.

2026幎2月26日

Hej PÀr!

Tack för era fem stjÀrnor.

Vad fint att både biljetterna och hotellet motsvarade era förvÀntningar. En fotbollsresa ska vara enkel och trygg hela vÀgen, så det glÀder oss att helheten blev lyckad.

Vi hoppas att ni fick en riktigt trevlig resa och många fina minnen med hem. NÀr det vankas fotbollsresa nÀsta gång vet ni var vi finns.

Allt funkade klockrent!

Vi hade en kanonresa dÀr vi som större resesÀllskap köpte biljetter till flera matcher och allt flöt på hur bra som helst.

2026幎2月26日

Hej!

Stort tack för ert fina omdöme – det lÃ¥ter som att det blev Ànnu en lyckad Londonresa med bÃ¥de Millwall–Portsmouth och Tottenham–Arsenal pÃ¥ schemat. Att fÃ¥ uppleva flera matcher under samma resa ger verkligen en extra dimension, och vi Àr glada att allt flöt pÃ¥ smidigt för hela sÀllskapet.

Tack för förtroendet – vi hoppas fÃ¥ hjÀlpa er igen nÀsta gÃ¥ng det Àr dags för ny fotbollsresa.

Fotbollsmatchen Tottenham versus

Fotbollsmatchen Tottenham versus Arsenal var en fantastisk upplevelse. Vi hann oxå med ett besök på British Museum och avnjöt två middagar på vÀlrenommerade restauranger.

2026幎2月23日

Hej Christina!

Stort tack för ditt fina omdöme – så roligt att höra att matchen mellan Tottenham och Arsenal blev en fantastisk upplevelse.

En Londonresa med både Premier League-fotboll, ett besök på British Museum och goda middagar låter som en perfekt kombination av sport, kultur och stadsliv. Precis så vill vi att en fotbollsresa ska kÀnnas.

Vi hoppas få hjÀlpa dig igen nÀsta gång det Àr dags för nya fotbollsÀventyr.

5぀星のうち4の評䟡

Veldig bra

Veldig bra. Eneste var at hallen var stengt når vi skulle trene sÞndag morgen.

2026幎2月25日

Hei!

Tusen takk for tilbakemeldingen – det er hyggelig Ã¥ hÞre at dere totalt sett hadde et bra opphold.

Vi forstår at det var uheldig at hallen var stengt da dere skulle trene sÞndag morgen. Slikt skal selvfÞlgelig ikke skape usikkerhet, og vi fÞlger opp dette med anlegget for å sikre tydeligere avklaringer fremover.

Vi håper likevel at treningsdagene i Göteborg ga laget både gode Þkter og fint samhold, og vi hjelper dere gjerne igjen når det er tid for neste treningsleir.

Team OLKA Sportsreiser

God fodbold oplevelse med Dortmund

Billetterne kom som aftalt og at hjemmeholdet Dortmund sÃ¥ vinder 4-0, ja sÃ¥ kan det jo ikke blive meget bedre 🀩

2026幎2月13日

Hej Tommy!

Tusind tak for din anmeldelse — det glÊder os at hÞre, at I havde en god fodboldoplevelse i Dortmund.

En 4–0-sejr til Borussia Dortmund gÞr selvfÞlgelig stemningen helt sÊrlig pÃ¥ kampdagen, og vi er glade for, at helheden levede op til forventningerne.

Vi håber at få fornÞjelsen af at hjÊlpe jer igen, nÊste gang der skal planlÊgges en fodboldrejse.

Grymt

Grymt, detta tack vara OLKA

2026幎2月18日

Hej Mattias!

Stort tack för 5 stjÀrnor — hÀrligt att höra att ert trÀningslÀger blev sÃ¥ lyckat och att allt fungerade som det skulle under dagarna i Göteborg.

Det glÀder oss verkligen att vi fick bidra till en grym helg tillsammans med laget.

Vi står gÀrna till tjÀnst nÀsta gång ni planerar ett nytt trÀningslÀger eller cupÀventyr.

Super god oplevelse!

Jeg har brugt Olka to gange til at se Premier League, begge gange hos Fulham. Begge gange sad vi på langsiden ude i siden, men det var generelt gode pladser. Hele oplevelsen gennem Olka har vÊret super nem og problemfri, og de giver adgang til kampe, som man normalt ikke selv ville kunne skaffe billetter til. Jeg kan klart anbefale dem til andre.

2026幎2月7日

Hej Frederik!

Mange tak for din flotte anmeldelse – det glÊder os virkelig at hÞre, at du har haft to gode oplevelser med os hos Fulham. Dejligt ogsÃ¥, at pladserne pÃ¥ langsiden har fungeret godt begge gange.

Vi er glade for at kunne hjÊlpe, nÃ¥r det gÊlder kampe, som kan vÊre svÊre selv at skaffe billetter til – og det betyder meget for os, at du har haft gode oplevelser med det hos os. Tusind tak ogsÃ¥ for anbefalingen – det sÊtter vi stor pris pÃ¥.

En tur til Craven Cottage er altid noget sÊrligt, og vi håber, at I havde en rigtig fin weekend i London.
Vi hjÊlper dig meget gerne igen nÊste gang, du planlÊgger en Premier League-rejse.

5぀星のうち5の評䟡

Vi fik billetterne til fodboldkampen og

Vi fik billetterne til fodboldkampen og stadionturen til den lovede tid. Og leveringen var pÃ¥ mail og havde ingen problemer med at bruge dem. SÃ¥ det er ikke sidste gang jeg kÞber fra OLKA👍

2026幎2月4日

Hej Tom,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at bÃ¥de billetterne til Tottenham – Manchester City og stadionturen kom frem som forventet, og at det hele fungerede fint ved brug.

Vi sÊtter pris på, at du deler din oplevelse, og det betyder meget for os, at du gerne vil benytte os igen. Vi står klar, når det er tid til endnu en fodboldoplevelse.

5぀星のうち3の評䟡

God oppfÞlging og raske svar fra Olka

God oppfÞlging og raske svar fra Olka. Ikke fornÞyd med anbefalt sted . Mat/hotell innfridde ikke

2026幎2月2日

Hei,

Tusen takk for at dere deler deres erfaring. Det er hyggelig å hÞre at oppfÞlgingen og responsen fra oss har fungert godt underveis i prosessen.

Samtidig beklager vi at det anbefalte hotellet og maten ikke innfridde slik dere hadde sett for dere, og at det oppsto et misforstått inntrykk rundt avstanden til treningsbanen. Dette fikk vi lÞst underveis, men vi forstår godt at slike ting påvirker helheten.

Tilbakemeldingen deres er svÊrt viktig for oss. Vi tar dette videre med våre samarbeidspartnere i Benidorm slik at vi kan forbedre anbefalingene våre og sikre best mulige forhold for lag som reiser med oss fremover.

Vi hÃ¥per likevel at dere fikk godt sportslig utbytte av oppholdet – og vi hÃ¥per ogsÃ¥ Ã¥ se dere med pÃ¥ vÃ¥r FAM-trip i hÞst.

Alt godt,
Team OLKA Sportsreiser