Simpelthen fantastisk! Hele hjemmesiden havde skÞnne rabatter+en ekstra rabatkode, sÃ¥ jeg har sparet STORT pÃ¥ den lÊkreste vinterjakke fra Wheat (nÊste sÊson), plus 2 lÊkre name it bukser. Min or... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
En nem og super fin hjemmeside som gÞr brugeroplevelsen god. Og leveringen er det hurtigste jeg nogensinde har oplevet. De ringede og sagde, at de havde et erinde i min by og ville levere pakken i pos... ãã£ãšèŠã
Giver kun 3 stjerner, shorts var mega fine men den top/kjole er ikke syet ordentlig og syet skÊvt Êv Og i var hurtig til at trÊkke penge uden jeg havde modtaget min pakke, dem jeg plejer at handle... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ollifant - din foretrukne bÞrnetÞjshjemmeside! Vi sÞrger for, at have nogle af de bedste brands på lager til konkurrencedygtige priser - og ikke mindst lave fragtomkostninger med hurtig levering. Drevet af passionerede mennesker, som brÊnder for det de laver.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Yndlings webshop
Altid god inspiration
Altid god inspiration og altid en masse at vÊlge mellem. Gode leveringsmuligheder og en hurtig en af slagsen.
Helt tilfreds ð
Fantastisk service
Fantastisk service. Manglede en str på deres hjemmeside og i lÞbet af ingen tid havde de skaffet den.
Rigtig lÊkker webshop
Rigtig lÊkker webshop som er nem at navigere i, de gange jeg har handlet hos dem har der vÊret hurtig levering og varerne har levet op til forventningerne
Rigtig fin hjemmeside med godt udvalg âŠ
Rigtig fin hjemmeside med godt udvalg og fantastisk service ð
Fine fine ting til bÃ¥de mor og barn og âŠ
Fine fine ting til både mor og barn og hurtig levering
LÊkkert tÞj
LÊkkert tÞj, hurtig levering og gode priser :)
Fint udvalg og god betjening!
Dejlig shop med alt hvad man har brug âŠ
Dejlig shop med alt hvad man har brug for, og sÃ¥ er de medlem af forbrugsfoeningen ððŒ
Vil anbefale Ollifant til alle
Er vild med udvalget - SÊrlig det nye dametÞj - Mega god kvalitet, topservice, super hurtig levering og gode priser. Kan kun vÊre tilfreds og vil anbefale Ollifant til alle. Kun en ting, man blir skruk nÃ¥r man ser babytÞjet ð
Kan klart anbefales!
Fantastik god service samt lyn hurtig levering. ðð kan klart anbefales ihvertfald.. ð
HÞj service niveau
Jeg handler jÊvnligt tÞj hos Ollifant. De har lÊkre mÊrker, og så er servicen bare i top. Oftest så modtager jeg pakken dagen efter bestilling.
De bedste anbefalinger til Ollifant herfra.
Positiv
Har handler hos Ollifant flere gange. LÊkkert vare udvalg og fin service. Kun positive oplevelser.
Jeg har nu handlet hos ollifant til min âŠ
Jeg har nu handlet hos ollifant til min datter i et Ã¥r nu og vi har vÊret glade for alle de pakker vi har fÃ¥et. Super hurtig levering! Og rigtig fint tÞj.. vi oplevede en enkelt gang hvor sko stÞrrelsen ikke passede hende og vi kÞrte ud til SmÞrum og byttede til en stÞrre stÞrrelse uden problemer. De sender altid en lille hilsen med i pakken og et stykke chokolade ð kan pÃ¥ det varmeste anbefale ollifant.
Altid fantastisk service
Altid fantastisk service - de har hurtig levering og masser af lÊkre kvalitetsmÊrker.
Super god webshop med lÊkre varer
Super god webshop med lÊkre varer. Samtidig fantastisk service!
Kan varmt anbefales â€ïž
Fantastisk service og hurtig levering
Alletiders!
LÊkker hjemmeside, god service, de fedeste mÊrker med hurtig levering!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ