Jeg har kontaktet Ekstra bladet- HÃ¥ber de gÞr noget ved disse mennesker Falsk reklame- billige varer som kommer fra Kina- de snyder og bedrager folk - Deres sÃ¥kaldte forretning I à rhus finde... ãã£ãšèŠã
ANMELD TIL POLITIET Jeg har politianmeldt svindel-foretagenet, men de vil ikke gÞre noget pga. af min ene anmeldelse for 1100 kr. Opfordrer alle til at anmelde, sÃ¥ politiet kan samle sammen og... ãã£ãšèŠã
Jeg skulle returnere varen og fik en adresse jeg skulle sende til. Som jeg selv skulle betale. Det har jeg gjort. Dem som skal levere pakken, kan ikke komme i kontakt med dem og de svare ikke pÃ¥ mine... ãã£ãšèŠã
1. Lang leveringstid ca 3 uger 2. Produkter kommer fra Kina pg er i meget ringe kvalitet. SÃ¥ det passer ikke nÃ¥r de skriver lagersslg, da de intet lager har. 3. Det er ikke muligt at returnere sine... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Fup Fup Fup
Fup Fup Fup
Kinesiske varer-lÊdertasker er plastik
Varerne kommer fra bl.a Belgien-og ikke et ophÞrsudsalg i Danmark
Kina fuske firma.
Kina fuske firma.
De gode anmeldelser er 100% fake
Facebook-reklame siger ophÞrsudsalg men er sandsynligvis fake og fusk
Facebook-reklame siger ophÞrsudsalg, og hjemmeside er ai billeder
domÊne ejes af et hollandsk firma
Status
IDN
olsenogolsen.dk
punktum. dk/domaene/ikke-tilgÊngelig?domain=olsenogolsen.dk
Svindel
Svindel: sko til 2500,00 kr. pris 519,00 kr. de har har aldrig kostet det, måske 100,00 kr. i Kina Websigt Olsen&Olsen har aldrig vÊret en reel forretning i à rhus, så direkte til politianmeldelse, utroligt det forgår i vores land Danmark.
Dette er en svindel side
Dette er en svindel side! Det er Temu bras det hele! Har bedt om penge retur - de kom ikke. Varen kom trods annullering af ordre inden for 24 timer
Fup, de sender ikke varerne PAS PÃ
Fup, de sender ikke varerne PAS PÃ
! Jeg har brugt over 2000kr de sender ikke varerne og jeg får heller ikke mine penge retur.
Olsen og Olsen Fup fima
Olsen og Olsen er det rene fup.Jeg kan på ingen måde anbefale og kÞbe deres produkter,som ikke er som de bliver afbilledet som mÊrkevarer,modtagelsen af de bestilte Polo shirt viser sig og vÊre kopi varer og er slet ikke i den stÞrrelse,som bestilt.
Deres hjemmeside fremstår meget trovÊrdigt med et par som er afbilledet foran en butik som de er ved og lukke.
Jeg må indrÞmme at deres hjemmeside var meget trovÊrdig.
Efter noget dage,hvor jeg ikke modtog de bestilte Polo shirt,så blev jeg meget utryk.Jeg skal til den mailadresse som var opgivet
Til og begynde modtog jeg nogle trovÊrdige mails,men da varen stadigvÊk ikke ankom,så skriv jeg igen,hvor svaret medvirkede at jeg blev meget udtryk.Jeg gav mig tid til og undersÞge sagen,og det viste sig at det er et fup firma.
Da jeg modtog de bestilte Polo shirts kunne jeg se at det var kopi varer og ikke mÊrke varer som fremgik på deres hjemmeside side.
Jeg har derfor anmeldt firmaer til relevante myndigheder mv
SCAM !!!!
Fremstår som dansk website, men varerne kommer fra Kina.
Der sendes ufattelig mange notifikationer om, at forsendelsen er forsinket, for at dÊkke over den lange levering fra Kina.
Jeg har ikke modtaget min lÊderjakke endnu, men ved allerede nu, at hvis jeg overhovedet modtager noget, så vil det så meget vÊre plastisk/pvc.
Hold jer langt vÊk
Hold jer langt vÊk. Total scam og vildledende.
Wish firma
Wish firma, vÊrste Kina kvalitet. Alt det de lover er lÞgn.
Brug ikke penge på deres fusk.
Fup hjemmeside
Fup hjemmeside. Helt forfÊrdelig kvalitet. Jeg bestilte en ÃGTE lÊdertaske, fik efter 3 uger en taske i kemi stinkende plastik.
På ingen måde den taske jeg bestilte.
Servicen er noget rod, hvis man lÊser alle handelsbetingelserne, kan man godt se at det er fup. Hold dig vÊk fra firmaet.
Shein varer
De varer du ser på hjemmesiden, er de samme varer du finder på Shein. Jeg ved ikke med urene, men tÞjet, skoene og taskerne er prÊcis samme varer. Pas på derude :)
Bliv taget i râŠ.
De tager bare penge og du fÃ¥r ikke dine ting det svare ikke de tager bare râŠ. pÃ¥ en
Fup og fiduser
De holder lukkeudsalg og påstår at de har eksisteret lÊnge med en rÞrende historie at nu er det slut og en personlig fortÊlling forklÊdt i en Meta reklame Kina fup med Kina varer. Ingen Olsen og Olsen eller butik
fup virksomhed
Fremstilles som om der er tale om en dansk butik som lukker lager, men varen sendes fra kina. Fup og fidus lad vÊre med at handle der
Den her side er rent fusk
Den her side er rent fusk, hold jer for gud skyld vÊk. Den ene stjerne er kun fordi man ikke kan anmelde lavere.
PLAT OG SVINDEL..
Meget tilgreds!
Kundeservice var super venlig, og de svarede hurtig på min mail. Tasken jeg kÞbte, ser eksklusiv ud og fÞles robust. Dejlig oplevelse!
Rigtig fin pasform!
Jeg kÞbte en jakke, og den sidder perfekt! Stoffet fÞles lÊkkert, og stÞrrelsen var prÊcis som beskrevet. Forsendelsen gik også hurtigt. Vil helt sikkert kÞbe her igen.