Jeg har kontaktet Ekstra bladet- HÃ¥ber de gÞr noget ved disse mennesker Falsk reklame- billige varer som kommer fra Kina- de snyder og bedrager folk - Deres sÃ¥kaldte forretning I à rhus finde... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
ANMELD TIL POLITIET Jeg har politianmeldt svindel-foretagenet, men de vil ikke gÞre noget pga. af min ene anmeldelse for 1100 kr. Opfordrer alle til at anmelde, sÃ¥ politiet kan samle sammen og... ãã£ãšèŠã
Jeg skulle returnere varen og fik en adresse jeg skulle sende til. Som jeg selv skulle betale. Det har jeg gjort. Dem som skal levere pakken, kan ikke komme i kontakt med dem og de svare ikke pÃ¥ mine... ãã£ãšèŠã
1. Lang leveringstid ca 3 uger 2. Produkter kommer fra Kina pg er i meget ringe kvalitet. SÃ¥ det passer ikke nÃ¥r de skriver lagersslg, da de intet lager har. 3. Det er ikke muligt at returnere sine... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Det vÊrste fub-firma
Det vÊrste fup-firma. Hold jer langt vÊk!
Rent svindel
Jeg har betalt for en smart lÊderjakke og har. Modtaget en plasicjakke meget for sent.
Hold jer vÊk!!! Rent svindel.
They steal your money and send you theâŠ
They steal your money and send you the cheapest stuff from china! GET AWAY FROM THEM! DISGUSTING PEOPLE TRYING TO SCAM OTHERS ð€¢ð€¢ð€¢ð€¢ð€®ð€®ð€®ð€®
Det er ren svindel- Hold dig vÊk.
Det er fup hold jer vÊk, KÞbte to ting i forbindelse med et ophÞrsudsalg, men fortrÞd og bad om annullering af ordre inden for deres 24 timers fortrydelsesret
Men De er lige glade og trods flere henvendelser og mail frem og tilbage, sker der intetâŠ
Det viser sig faktisk, med stor sandsynlighed at det er ren AI besvarelse du får fra dem på mail.
Da jeg så meddelte min bank, at jeg Þnskede at gÞre indsigelse mod hÊvningen.
Og den venlige mand spurgte, hvad hedder navnet
Olsen og Olsen, var svaret, ja dem kender vi, det er vist fup og svindel, i bedste fald er det kineser vare til overpris.
Så hold jer vÊk, jeg og fem andre jeg har fundet på face book der også er i samme situation, har taget kontakt til politiet, med henblik på en bedrageri sag, samt kontakt til ombudsmand for ulovlig og vildledende markedsfÞring .
Totalt fup - Varerne kommer fra Kina
Totalt fup - varerne kommer fra Kina
ADVARSEL
ADVARSEL ! Olsenogolsen.dk er en ren kineser svindel butik. Flot hjemmeside men det er desvÊrre svindel det hele. FÞrst trÊkker de pengene fra din konto for varen er sendt. Det er ulovligt. Herefter gÃ¥r der Laaaaang tid fÞr du modtager noget du ikke har bestilt. I mit tilfÊlde en skindjakke, der viser sig at vÊre plastic. Herefter nÊgter de at tage varen retur. SÃ
HOLD JER VÃK FRA olsenogolsen.dk DET ER DET RENE SVINDEL ð
Salg af kinavare
Svindel firma
Svindel firma
Kina vare kan ikke returneres og svare ikke på henvendelser.
Olsen & Olsen
Olsen & Olsen, I har gjort det umulige â I har formÃ¥et at snyde en erfaren kÞbmand. Jeg bestilte herretÞj under jeres ophÞrsudsalg, drevet af de rÞrende og tÃ¥revÊdet fortÊllinger pÃ¥ SoMeâŠ
Da pakken kom, var det absurd og klart, at kvaliteten var noget, der kunne vÊre fundet i en âFlying Tigerâ butik. Jeg mener, hvordan kan I bruge billeder og decideret fÞlelsesporno i jeres salgsstrategi til at sÊlge noget, hvor I jo bare broker Temu kataloget. I har taget et koncept om "nÊrvÊr" og gjort det til en gimmick for at sÊlge produkter, der slet ikke holder. Shame on you. SelvfÞlgelig kommer jeg ikke til at lade dette passere. I vil derfor blive anmeldt til politiet.
Så til jer bag Olsen & Olsen⊠Tag jeres hÞjre hånd med håndryggen opad. Saml tommelfinger, pegefinger, ringfinger og lille finger - hvilken finger er så tilbage?
Jeg er blevet ogsÃ¥ snydtð,jeg er ikkeâŠ
Jeg er blevet ogsÃ¥ snydtð,jeg er ikke klog nok alligevelð
Svindlerfirma
Svindlerfirma..man får ikke tingene og det kommer fra Kina..så slet ikke ting som har bestilt man ligeså godt kunne kÞbe i en legetÞjs forretning..og det er nok enda bedre..hvis jeg kunne give 0 stjerner vil jeg have gjort det..og forretningen skulle ligge i à rhus og nej det gÞr den ikke..vil ikke anbefale dem til nogen
Hold jer vÊk fra dem
Hold jer vÊk fra dem, det er ren snyderi!
De misbruger danske navne, ÞdelÊgger tilliden til nethandlen.
Elendig kvalitet, der må lande i skraldispÊnd, idet de skal returneres til Kina, selvom varer "sÊlges" som ophÞrssalg fra butikken i Aarhus!
KÞb aldrig nogensinde hos Olsen og Olsen.
Beskrivelsen af smykkerne er direkte misvisende. Smykker, der er lanceret som guld, viser sig af vÊre af stål med forgyldning, der er ingen oplysninger om stenene og de svarer ikke på spÞrgsmål. En adresse i Aarhus vil have vÊret rart, men findes ikke, Fup i hÞjeste klasse.
Det et rent svindelfortagende
Det et rent svindelfortagende. Min kone har kÞbt tasker, men nÊgtede at modtage dem, da hun fandt ud af det var et svindelfortagende, nu svarer de ikke pÃ¥ hvornÃ¥r de vil returnere de indbetalte penge, selvom de har modtaget den returnerede pakkeâŠ.. suk
Jeg bestilte noget d 9 juni og detâŠ
Jeg bestilte noget d 9 juni og det eneste jeg har fået er mails med masser af undskyldninger!!!! FUP ! lad vÊr med at kÞbe noget derfra !
KÞb aldrig varer fra Olsen og Olsen fra denne hjemmesideâŠ
KÞb aldrig noget fra denne hjemmeside det er svindel som også andre beskriver.
Det er ikke en dansk butik men man modtager varer fra Kina, og forsendelsen kommer fra Amsterdam.
Har kÞbt en hvidguld ring og Þrestikker men modtager en vare i sÞlv.
Der har vÊret gentagne tilbagemeldinger fra butikken om at varen snart kommer
Ãv man er snydt
SÞg altid på trustpilot
Vh Kirsten Jensen
Hold jer langt vÊk fra den butik
Hold jer langt vÊk fra den butik. Det er Kina varer, produceret i Kina, og sendt fra Kina. Ikke skyggen af en dansk butik, med danske brands. Og nej, de ligger ikke i à rhus. De har blokeret mig på Facebook, da jeg satte vrede smileyer og skrev negative kommentarer.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ