レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Jeg har kontaktet Ekstra bladet- HÃ¥ber de gÞr noget ved disse mennesker Falsk reklame- billige varer som kommer fra Kina- de snyder og bedrager folk - Deres sÃ¥kaldte forretning I Århus finde... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

ANMELD TIL POLITIET Jeg har politianmeldt svindel-foretagenet, men de vil ikke gÞre noget pga. af min ene anmeldelse for 1100 kr. Opfordrer alle til at anmelde, sÃ¥ politiet kan samle sammen og... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jeg skulle returnere varen og fik en adresse jeg skulle sende til. Som jeg selv skulle betale. Det har jeg gjort. Dem som skal levere pakken, kan ikke komme i kontakt med dem og de svare ikke pÃ¥ mine... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

1. Lang leveringstid ca 3 uger 2. Produkter kommer fra Kina pg er i meget ringe kvalitet. SÃ¥ det passer ikke nÃ¥r de skriver lagersslg, da de intet lager har. 3. Det er ikke muligt at returnere sine... もっず芋る

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Det er ren svindel- Hold dig vÊk.

Det er fup hold jer vÊk, KÞbte to ting i forbindelse med et ophÞrsudsalg, men fortrÞd og bad om annullering af ordre inden for deres 24 timers fortrydelsesret

Men De er lige glade og trods flere henvendelser og mail frem og tilbage, sker der intet

Det viser sig faktisk, med stor sandsynlighed at det er ren AI besvarelse du får fra dem på mail.
Da jeg så meddelte min bank, at jeg Þnskede at gÞre indsigelse mod hÊvningen.
Og den venlige mand spurgte, hvad hedder navnet
Olsen og Olsen, var svaret, ja dem kender vi, det er vist fup og svindel, i bedste fald er det kineser vare til overpris.

Så hold jer vÊk, jeg og fem andre jeg har fundet på face book der også er i samme situation, har taget kontakt til politiet, med henblik på en bedrageri sag, samt kontakt til ombudsmand for ulovlig og vildledende markedsfÞring .

2025幎5月31日

ADVARSEL

ADVARSEL ! Olsenogolsen.dk er en ren kineser svindel butik. Flot hjemmeside men det er desvÊrre svindel det hele. FÞrst trÊkker de pengene fra din konto for varen er sendt. Det er ulovligt. Herefter gÃ¥r der Laaaaang tid fÞr du modtager noget du ikke har bestilt. I mit tilfÊlde en skindjakke, der viser sig at vÊre plastic. Herefter nÊgter de at tage varen retur. SÅ HOLD JER VÆK FRA olsenogolsen.dk DET ER DET RENE SVINDEL 😖

2025幎6月20日

Olsen & Olsen

Olsen & Olsen, I har gjort det umulige – I har formÃ¥et at snyde en erfaren kÞbmand. Jeg bestilte herretÞj under jeres ophÞrsudsalg, drevet af de rÞrende og tÃ¥revÊdet fortÊllinger pÃ¥ SoMe

Da pakken kom, var det absurd og klart, at kvaliteten var noget, der kunne vÊre fundet i en “Flying Tiger” butik. Jeg mener, hvordan kan I bruge billeder og decideret fÞlelsesporno i jeres salgsstrategi til at sÊlge noget, hvor I jo bare broker Temu kataloget. I har taget et koncept om "nÊrvÊr" og gjort det til en gimmick for at sÊlge produkter, der slet ikke holder. Shame on you. SelvfÞlgelig kommer jeg ikke til at lade dette passere. I vil derfor blive anmeldt til politiet.

SÃ¥ til jer bag Olsen & Olsen
 Tag jeres hÞjre hÃ¥nd med hÃ¥ndryggen opad. Saml tommelfinger, pegefinger, ringfinger og lille finger - hvilken finger er sÃ¥ tilbage?

2025幎6月19日

Svindlerfirma

Svindlerfirma..man fÃ¥r ikke tingene og det kommer fra Kina..sÃ¥ slet ikke ting som har bestilt man ligesÃ¥ godt kunne kÞbe i en legetÞjs forretning..og det er nok enda bedre..hvis jeg kunne give 0 stjerner vil jeg have gjort det..og forretningen skulle ligge i Århus og nej det gÞr den ikke..vil ikke anbefale dem til nogen

2025幎6月18日

Hold jer vÊk fra dem

Hold jer vÊk fra dem, det er ren snyderi!
De misbruger danske navne, ÞdelÊgger tilliden til nethandlen.
Elendig kvalitet, der må lande i skraldispÊnd, idet de skal returneres til Kina, selvom varer "sÊlges" som ophÞrssalg fra butikken i Aarhus!

2025幎5月1日

Det et rent svindelfortagende

Det et rent svindelfortagende. Min kone har kÞbt tasker, men nÊgtede at modtage dem, da hun fandt ud af det var et svindelfortagende, nu svarer de ikke pÃ¥ hvornÃ¥r de vil returnere de indbetalte penge, selvom de har modtaget den returnerede pakke
.. suk

2025幎5月1日

KÞb aldrig varer fra Olsen og Olsen fra denne hjemmeside

KÞb aldrig noget fra denne hjemmeside det er svindel som også andre beskriver.
Det er ikke en dansk butik men man modtager varer fra Kina, og forsendelsen kommer fra Amsterdam.
Har kÞbt en hvidguld ring og Þrestikker men modtager en vare i sÞlv.
Der har vÊret gentagne tilbagemeldinger fra butikken om at varen snart kommer
Øv man er snydt
SÞg altid på trustpilot