Omry Fragrance レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Snel bezorgd en mooi product De bestelling is super snel verwerkt en bezorgd. Het product is erg mooi verpakt. Prachtige en handzame flesjes waar de parfum in zit. En heerlijke parfums( dat is... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Bedankt voor je product! De langdurige geur zorgt voor een luxueuze en verleidelijke ervaring, perfect vóór die op zoek zijn naar een geur die de zintuigen betovert en de verbeelding prikkelt.... もっず芋る

䌁業情報

1. 銙氎店
  2. 化粧品・銙氎提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Omry Fragrance is een toonaangevende onderneming gespecialiseerd in de creatie van unieke en verfijnde Oudh parfumoliën. Omry Fragrance biedt een exclusieve collectie Oudh parfumoliën van ongeëvenaarde kwaliteit. De unieke geurcreaties vangen de rijke en betoverende aroma's van Oudh, waardoor elke druppel een meeslepende ervaring wordt. Ontdek de weelde van Oudh met Omry Fragrance, waar luxe en authenticiteit samenkomen in elke fles. Met een sterke toewijding aan vakmanschap, innovatie en klanttevredenheid streeft Omry Fragrance ernaar om de standaard te zetten in de wereld van geuren. Ontdek de diepte van Oudh met de exclusieve collecties en omhels de unieke harmonie van traditie en hedendaagse elegantie.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

Op 25 maart heb ik een bestelling

Op 25 maart heb ik een bestelling geplaatst, maar tot op heden heb ik nog niets vernomen van Omry. Sindsdien heb ik via verschillende kanalen geprobeerd contact op te nemen, helaas zonder succes. Graag ontvang ik een update over wanneer ik mijn bestelling kan verwachten.

2026幎3月25日

De geur vervaagt binnen 5 minuten

De geur vervaagt binnen 5 minuten, erg jammer

2024幎4月2日

Omry Fragrance からの回答

Het spijt ons om te horen dat de geur niet langdurig blijft zitten bij u. Het kan voorkomen dat de geur bij bepaalde huidtypes, zoals bijvoorbeeld een droge huid, korter blijft zitten. Wij adviseren in dergelijke gevallen om eerst bodylotion of vaseline te gebruiken en dan de geur aan te brengen. We hopen dat dit helpt! Als u nog vragen of opmerkingen heeft, staan we altijd klaar om te helpen.

Super lekkere geurtjes

Super lekkere geurtjes en wat leuk verpakt, net alsof je een cadeautje in je handen hebt

2024幎3月28日

Omry Fragrance からの回答

Wat geweldig om te horen dat u onze geuren waardeert en dat u de verpakking leuk vindt! We streven ernaar om onze klanten een bijzondere ervaring te bieden, van het moment dat ze onze producten ontvangen tot het moment dat ze ze gebruiken. Bedankt voor uw positieve feedback, het betekent veel voor ons!

Geweldige Service

Geweldige Service ! En Heerlijke parfums raad het aan iedereen !

2024幎4月8日

Omry Fragrance からの回答

Bedankt voor uw geweldige feedback! Uw aanbeveling betekent veel voor ons.

Aanrader!

Super snel geleverd en de geurtjes ruiken heerlijk! Ik heb een set besteld met 3 geurtjes, ze ruiken alle 3 heel uniek. De verpakking ziet er mooi uit en de flesjes zijn handig om mee te nemen.

2024幎4月1日

Omry Fragrance からの回答

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en dat u de geurtjes heerlijk vindt!

5぀星のうち5の評䟡

Echt heerlijk, aanrader voor iedereen!

Ik krijg mega veel complimenten wanneer ik dit luchtje draag. De fragrance die ik heb gekozen, heeft echt een hele bijzondere warme geur en blijft heerlijk zitten. Je kan ze in elk klein tasje gooien en je hebt maar een beetje nodig! Ook erg handig voor mensen die gevoelig zijn voor de mist van een verstuiver, wat makkelijk in je neus kan komen. Dat heb je hier niet. Kortom, echt een aanrader!

2024幎4月1日

Omry Fragrance からの回答

Wat fantastisch om te horen dat u zoveel complimenten krijgt wanneer u ons luchtje draagt! We waarderen je aanbeveling enorm!

5぀星のうち5の評䟡

Product is erg goed en voldeed aan mijn

Product is erg goed en voldeed aan mijn verwachtingen! Ze zijn heel makkelijk te vinden en te bereiken zijn op socialmedia. Dit gaf mij al snel de betrouwbare gevoel die ik niet heb bij andere bestellingen op bijvoorbeeld aliexpress of kleinschalige bedrijven.

2024幎3月29日

Omry Fragrance からの回答

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat ons product aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。