We hebben de gehele woonkamer bij O My WOOD gekocht, tafels, stoelen, kasten TV kast enz. Op vrijdag besteld en de volgende week donderdag geleverd. Alles in perfecte staat. 2 deurtjes klemmen iets,... もっと見る
企業が回答しました
De Acacia 140 besteld voor de kerstdagen en ondanks de bezorgdrukte netjes geleverd tussen kerst en oudjaar. Tafel is kwaliteit zeer hoogwaardig en bezit over stalen, robuuste poten. Daarnaast is het... もっと見る
企業が回答しました
Vandaag na een vertraging onze mango eettafel ontvangen door Post NL. Helaas beschadigde poten en schade aan tafelblad. Verder geen handleiding en mist ook nog eens bouten om tafel inelkaar te zette... もっと見る
企業が回答しました
Super goede service! Snelle reactie via whatsapp! Eerste kast is door transport gebogen, foto gestuurd via whatsapp en direct reactie dat dit hoort en volgende dag werd de kast netjes opgehaald.... もっと見る
OMyWood levert de nieuwste interieurtrends. Laat je inspireren door ons aanbod van moderne meubels gemaakt van hoogwaardig massief mangohout en geef je huidige interieur een nieuwe uitstraling.
Hagsche Str. 28 , 47533, Kleve, ドイツ
product was verkeerd omschreven, maar uiteindelijk is het goed afgehandeld.
Jammer dat ik tot 2x,toe slechte tafels gekregen heb. Service en bezorgen prima.

Omywood からの回答
Zeer tevreden over de houten eettafel die ik heb besteld. Verrast door de prijs/kwaliteit verhouding en de tafel voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Levering duurde iets langer dan gehoopt, verder absoluut 5 sterren waard!

Omywood からの回答
Super tevreden met mijn meubels.
Aantal weken geleden een eettafel besteld, helaas de verkeerde geleverd, maar binnen 3 dagen werd deze omgeruild voor de goede! Ook mijn tv meubel hier besteld.
Goed op de hoogte gehouden over de voorraad, vriendelijk te woord gestaan over de telefoon en mail. Top service en hele mooie spullen!!
Helaas kwaliteit van de stoelen vallen tegen. Op de foto's super leuk, maar in echt valt het helaas tegen. Wij hebben baarstoel besteld, maar er waren verkeerde schroeven bijgeleverd en de gaten komen ook niet overeen. Dus voor ons helaas veel het tegen.
Gelukkig hebben wij ons geld wel netjes terug gekregen, dat is wel een pluspunt.
December 2020 een mango houten tafel besteld, werd vrij snel geleverd, vanwege de Corona regels, mochten ze hem niet binnen zetten, dus zelf in elkaar moeten zetten, en toen kwam ik er achter, dat de schroeven niet goed pasten, waardoor de tafel scheef ging staan, ook het tafelblad, zag er anders uit, dan wat ik wilde hebben, zij hebben de tafel zonder problemen weer netjes opgehaald....
ondanks corona en winterse toestanden leveringen correct verlopen
Tevreden van de kwaliteit,voor nog meer vatbaar!!
Mooi en degelijk TV meubel gezien op de site van Omywood en direct besteld.
Hoewel ik op de site een bestel bevestiging ontving vond ik het even onwennig om niet direct een bevestiging of track en trace code per Email te ontvangen.
Na 5 dagen ontving ik een SMS dat de levering vandaag plaats zou vinden.
Als beloofd werd het meubel op tijd geleverd en is geheel naar tevredenheid!
Samengevat ben ik zeer te spreken over de kwaliteit van het meubel en de snelle levering.
Aandachtpuntje zou de communicatie voor mij zijn.
Slechte service en communicatie.
Van de 4 bestelde stoelen bleken er 2 niet goed. Duurde heel lang voordat deze omgeruild werden. Erg slechte communicatie vanuit Omywood. Telefonisch niet te bereiken. Uiteindelijk kreeg ik 2 andere stoelen was er 1 frame helemaal verroest.
Leuke producten voor een prima prijs, maar de service is wel erg slecht. Wij wachten inmiddels al meer dan een maand op onze meubels welke volgens de site binnen 7 tot 10 dagen geleverd worden. Ook de klantenservice reageert niet of onduidelijk.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。