On Trek レビュー 35

TrustScore 5段階評価の5

4.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Voor mij de tweede keer mee met On-Trek, dit keer: het Atlas bergte in Marokko (mei 2026)! Met varierende landschappen van bergen, plateaus en valleien. Onder begeleiding van onze geweldige gidsen Lor... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Mijn tweede reis met On Trek zit erop en ik zit nog steeds op een roze wolk. Wat een bijzondere ervaring was dit weer. Een week lang echt off the grid, midden in het échte Marokko, ver weg va... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Santo Antão, met on-trek. Ik zeg het liever niet, anders wordt het mogelijk nog zo'n drukke bestemming. Maar het is echt een pareltje ! De reis met top gidsen Merijn en Sammy zit goed in elkaar... もっと見る

企業情報

1. 旅行代理店

当該企業による記述

Welkom bij On-Trek, een reisorganisatie opgericht door outdoorliefhebbers die hun passie voor trektochten en avontuur graag met anderen willen delen. Ons doel is om het maken van trektochten op bijzondere en avontuurlijke locaties toegankelijker te maken. Kleinschaligheid en persoonlijke aandacht staan hierbij voorop. Geen ''massa is kassa' zoals je bij enkele grote organisaties soms ziet. We gaan buiten de gebaande paden en bieden je een unieke reis.

連絡先

この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Kaapverdië

Ik ben met OnTrek naar Kaapverdië geweest en het was een groot hike feest. De mooiste routes, vetste uitzichten, onbekendste paadjes, leukste slaapplekjes en lekkerste restaurantjes. En dat onder de bezielende leiding van uitstekende gidsen (Tom & Lore).

2025年11月10日
5つ星のうち5の評価

Onvergetelijke reisverhalen voor thuis!

Je eerste hike spannend of gewoon door onbekende gebieden waar geen GPX routes voor te vinden zijn. Boek dan bij On-trek. Kleine groepen, persoonlijke gidsen, prachtige natuur en heerlijk eten (ook niet onbelangrijk). Ik ben met zo mee gegaan naar Noorwegen, Kaap-Verdië en Marokko (Atlas). Alle drie absolute aanraders en gegarandeerde prachtige reisverhalen om eenmaal thuis vrienden en familie jaloers te maken. Gelukkig hebben we de foto’s nog.

2025年5月10日

Noorwegen

Met On Trek door de Noorse bergen trekken was een fantastische ervaring! Heel leuke sfeer, supermooie tocht en zeer ervaren en gepassioneerde gidsen. Niet alleen genoten van de mooie reis maar ook veel tips en tricks rond veiligheid en respect voor de natuur geleerd die ik nadien kon gebruiken om zelf op pad te gaan. Absolute aanrader!

2025年7月19日

Kaap verdie reis

In November een geweldige reis door Kaap Verdie gemaakt! De natuur en uitzichten werden iedere dag mooier en alles was fantastisch geregeld door Tom & Lore! Hele dikke aanrader!

2025年11月10日
5つ星のうち5の評価

Super genoten van een prachtige…

Super genoten van een prachtige wandelvakantie op Kaapverdië.
Alles door On Trek tot in de puntjes verzorgd. Hele leuke gidsen die goed begeleiden en met je meedenken als dit nodig is.
De volgende wandelreis staat al op de planning dus dat zegt genoeg!

2026年3月7日

Twee reizen met On-trek gedaan

Twee reizen met On-trek gedaan: Noorwegen en de Dolomieten. Beide reizen waren écht bij de beste ervaringen van mijn leven. Prachtige landschappen, leuke routes en allemaal begeleid door zéér aangename en ervaren gidsen! Sterk aangeraden!

2025年8月1日

Kaapverdië met On Trek

Net terug van de Kaapverdië reis. Heel bijzonder eiland, fantastische hikes met ongelofelijk mooie uitzichten en prachtige plekjes. Onbeschrijflijk. Je wordt telkens weer opnieuw verrast. De gidsen zijn heel prettig in de omgang, houden rekening met behoeftes en vaardigheden van de groep. Alles is zeer goed verzorgd! De accomodaties en het eten zijn allemaal heel lokaal, op prachtige plekken.
Santo Antao is een verborgen pareltje op aarde, geweldig dat On Trek dit ontdekt heeft en mensen de kans geeft dit ook te ervaren. De grotendeels zelfvoorzienende lokale bevolking is ook blij met de mensen die hun eiland bezoeken, het is een warm welkom.

2026年2月19日

Kaapverdië

Vorig jaar was mijn eerste ervaring met OnTrek. Dat beviel zo goed dat ik een tweede reis boekte. Dit maal naar Kaapverdië. Ik heb echt genoten! Wat een reis, wat een organisatie en bovenal wat een geweldige mensen zitten achter OnTrek! Als je een kleinschalige en onvergetelijke groepsreis wil maken, dan is OnTrek DE organisatie!

2026年2月26日
5つ星のうち5の評価

Super tochten bij een leuke organisatie

Ondertussen met 2 tochten van on-trek mee geweest en allebei waren super leuk. In Noorwegen lekker in het ongerepte wildkamperen en in Kaapverdië bij kleinschalige accomodatie overnachten. Mooi in de natuur wandelen met veel verschillende uitzichten. Allebei de reizen erg aan te raden

2026年3月5日

Trustpilot エクスペリエンス