レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Ik heb de pakking snel ontvangen Ik heb hem nog niet gebruikt Om de error E15 weg tekeningen, moet eerst het water uit de opvangbak verweidert worden Onderkant open gemaak, totaal 1 glas vuil wate... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Onderdeel Siemens vaatwasser besteld daar deze de storing E15 aangaf. Lekkage waardoor water op de onderplaat vaatwasser. Zou opgelost kunnen worden dmv een nieuw rubberen ring. Is na het zien van ee... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Prima, jullie hebben netjes een oplossing voor het probleem kunnen leveren. Wel vond ik verzendinginfo onduidelijk was betreffende levering. Track en trace Maar daar kunnen jullie niets aan doen.

5぀星のうち5の評䟡

We zijn zeer goed geholpen door Sander. Heldere uitleg en snelle leveringen. En ze zijn telefonische berijkbaar om je probleem te kunnen bespreken en het juiste artikel te bestellen. Vaatwasser lekte... もっず芋る

䌁業情報

1. 家電郚品提䟛業者
  2. 電子機噚のスペアパヌツず郚品の店

圓該䌁業による蚘述

Wij verkopen onderdelen voor huishoudelijke apparaten en zijn met name gespecialiseerd in witgoedonderdelen! Het meest verkochte product de afdichtingsring voor Siemens/Bosch E15 storing. Je kunt deze afdichting met behulp van onze handleiding en video gemakkelijk zelf installeren. Een dure monteur is hiervoor echt niet nodig!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 56ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Onderdeel past niet goed en dicht ook

Onderdeel past niet goed en dicht ook niet af, alsnog een monteur nodig gehad

2026幎7月16日

Onderdelen Ssmc からの回答

Ah dat is jammer! Hij past echter wel altijd hoor getuigen de vele mooie reviews. Of u nu de originele of alternatieve neemt dat maakt niet uit, allemaal hetzelfde! In ieder geval veel gemak van de nieuwe vaatwasser!

Zondag avond besteld.

Zondag avond besteld.
Op zaterdag nog niet ontvangen.
Wat is dit slecht.

2026幎6月24日

Onderdelen Ssmc からの回答

Goedemiddag. Dank voor uw feedback. Bestelling is direct verstuurd. Het is altijd jammer om te lezen dat mensen geen contact opnemen met het bedrijf zelf, maar direct een review posten. We hadden het dan al van de week kunnen oplossen en een nieuwe sturen.

Update:28-6 bestelling ligt bij de buren volgens de track en trace mail die is verstuurd nadat het artikel bij de vervoerder is aangeboden.

onderdeel breekt erg snel

onderdeel breekt erg snel , eigenlijk troep !!

Nu toch maar nieuwe vaatwasser.

2026幎6月15日

Onderdelen Ssmc からの回答

Jammer om te horen dat u deze ervaring heeft gehad. Het gaat hierbij om een siliconen ring. Van dit onderdeel zijn er inmiddels erg veel verkocht en successvol geïnstalleerd. . Door scherpe randen of slijtage aan omliggende delen kan deze ring helaas relatief snel beschadigen of doorsnijden. Daarom staat er op onze website ook een uitgebreide toelichting met aandachtspunten voor montage en gebruik, zodat dit zoveel mogelijk voorkomen kan worden.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。