Trap niet in one 4 all cadeaukaart! Je kan ze nergens uitgeven! Vrienden van ons hebben €250,- uitgegeven aan deze nep cadeaubon. Ze zijn woest! En wij ook. 1,5 uur geprobeerd ze te registreren en dat... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ik had een primera kaart omgezet omdat ik het nodig had voor een aanvulling bij een mediamarkt besteding. Echter kan de kaart alleen gebruikt worden als "creditcard" waardoor je vast zit aan het... もっと見る
Jammer dat ik minimaal 1 ster moet geven. One4All cadeaukaart is opzettelijk ingewikkeld gemaakt zodat dit bijna onmogelijk is te verzilveren. Doe mij alsjeblieft liever geen One4All cadeaukaart!!!!
Na een deel ervan uitgegeven te hebben werd de kaart geweigerd bij C&A, daarna online saldo gecheckt, maand later bij Primark, weer geweigerd, saldo gecheckt, nu een foutmelding, "find the Customer... もっと見る
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Wat een vreselijke cadeaukaart
Wat een vreselijke cadeaukaart. Na 1.5 uur installeren, downloaden, weer een andere app de klantenservice een bericht gestuurd. Snel antwoord met telkens exact hetzelfde als de FAQ's op de website. Die had ik natuurlijk al gelezen.
Ben bij 2 winkels geweest die aangesloten zouden zijn, om de kaart in te wisselen maar zij zijn ermee gestopt omdat er alleen maar gedoe was.
Koop deze kaart niet!
Achterlijke organisatie
Achterlijke organisatie. Geef dit niet cadeau.
Als besteder van een ontvangen cadeaukaart word ik geforceerd een app te downloaden, de kaart toe te voegen aan mijn Apple Wallet en nog meer omslachtige stappen. Voordat je kunt gaan besteden ben je ruim een uur verder. En dan blijkt nog eens dat het aanbod heel summier is.
Belachelijke manier van uitgeven
De cadeaukaart is bijna niet uit te geven.. allemaal rare stappen moeten volgen en alsnog niet te verzilveren.. niet aan beginnen!
Weggegooid geld
Kaart van 25,- gehad, heb deze ingewisseld voor 4 Pathe thuis films, kreeg een mail met de pin code voor Pathe thuis, werkt niet. Pathe thuis heeft mij netjes geholpen met uitzoeken waarom ik de film niet kon opstarten, bleek dat deze pincodes helemaal niet bestaan bij Pathe. Heb een mail gestuurd naar klantenservice one4all, geen reactie. Zeg maar dag met je handje tegen de 25,-. Weggegooid geld dus.
Wat erg voor degene die mij een leuk kado wilde geven, die voelt zich flink genaaid. Gezien de revieuws hier weten al.lang precies wat ze doen, dat je zo met je klanten omgaat, schande.
Allemaal leuk en en aardig dat jullie…
Allemaal leuk en en aardig dat jullie op mijn vorige revieuw hebben gereageerd.
Reageren jullie alleen maar op 1 klein stukje van mijn klacht, overgens ook de minst belangrijkste.
Ik geef aan dat het bijna onmogelijk is om de kaart te gebruiken. En dan is mijn laatste regel dat je niet meer dan 50 euro per keer kunt gebruiken.
Ik geloof niet dat jullie het perongeluk zo moeilijk hebben gemaakt, dit is gewoon jullie verdien model anders hadden jullie ook niet 1,3 ster gekregen...
Enigste positieve reacties zijn de neppe reacties! Schandalig
Waardeloos product
Een Cadeaukaart gekregen en deze wilden wij activeren, een uur later,een telefoontje met de servicebalie en het downloaden van 2 apps op mijn telefoon is het uiteindelijk gelukt! Triest en voor de oudere mensen al helemaal niet te doen.
Kortom waardeloos geschenk en zal het niemand Cadeau willen doen!
回答に AI 支援を利用する場合があります詳細を表示
Het lukt me niet om de cadeaubonnen in…
Het lukt me niet om de cadeaubonnen in te leveren of om te zetten. Ik heb ze al in de app gezet, maar het wordt er niet beter op!

Niet aanschaffen
Bij meerdere winkels niet in te leveren. Bijvoorbeeld Rituals. De manager en medewerkers zijn ook niet te spreken over deze gift card. Online geprobeerd in te leveren, we wilden het omzetten naar een bol.com card. Maar zodra je op inwisselen drukt na de saldo check, komt bol kaart niet als keuze. Je krijgt maar 6 mogelijke kaarten. Maar geen bol, dit terwijl er op de site wel gesuggereerd wordt dat je het naar bol.com kan omzetten. Afgelopen verjaardag heb ik zelfs een oneforall giftcard terug gegeven. Moet je voorstellen dat je boos wordt van een verjaardagscadeau wat je krijgt.

One4all cadeaukaart wordt niet geaccepteerd, het zijn oplichters
Mijn nieuwe One4all fashion cadeaukaart werd niet geaccepteerd door Takko en ook niet door TKMaxx, ze konden er niet van afschrijven en hadden er nog nooit van gehoord. Terwijl deze merken wel als acceptanten op de kaart vermeld staan. Vreemd en jammer voor schenker en ontvanger.
Ga niet met One4all in zee, het zijn oplichters!!!

Meest vreselijke kadokaart ooit
Meest vreselijke kadokaart ooit. Wat een route om iets te kunnen bestellen. Ongekend. Vreselijk.

one4all.nl からの回答
kadokaart kan ik niet besteden want ik…
Ik had een kadokaart gekocht, maar kon die eerst niet gebruiken omdat ik geen verificatiemail binnenkreeg. Uiteindelijk bleek dat de code in een sms kwam terwijl er “EMAIL” stond. Dat was verwarrend. Daarnaast wilde ik de kaart gebruiken voor Spotify (staat ook als logo bij de winkels), maar dat bleek niet te kunnen.
Update: Het bedrijf heeft daarna contact met me opgenomen en mijn geld terugbetaald. Dat is netjes opgelost. Daarom geef ik nu 4 sterren want het blijft toch jammer dat het zo is gelopen.

Werkt volledig niet
Werkt volledig niet. De UI en UX is enorm slecht. Als je je daar eenmaal doorheen hebt geworsteld, dan kun je eindelijk je cadeaukaart besteden. Maar helaas blijkt deze website een scam. Je kan je cadeaukaart niet besteden, inloggen is onmogelijk en je geld is verdwenen.

Wat een ellende
Wat een ellende. Mijn kinderen krijgen een waardebon van one4all. Jeetje, wat omslachtig allemaal. Ze moeten dit echt verboden maken, ben er 35 minuten mee bezig geweest om in te wisselen bij bol.com. Doe de kinderen en hun ouders één plezier: geef gewoon geld, of een specifieke kadokaart.

Het liefst geef ik 0 sterren
Het liefst geef ik 0 sterren. Echt onmogelijk om de cadeaukaarten te verzilveren. Vreselijke kaarten.

Oplichterij !
Oplichterij !! Ik moest letterlijk 2 euro bij betalen om mijn kaart te activeren wat een debiele kaart heel omslachtig never maar ook never nooiet zal ik dit kaart kopen voor iemand !!!!!!!!!!! Ppfff

Bad webshop instructions
It’s really inconvenient that One4all has different types of gift cards, such as Fashion, Wonen, and one without a category. If you happen to buy the wrong gift card, they cannot help you correct it. They also have no managers with more decision-making authority, and customer service keeps repeating that everything is clearly stated on the website and that I should have checked it myself.

Oplichters
Zeer omslachtig via veel stappen en uiteindelijk mijn giftcard niet kunnen verzilveren. Je moet een account aanmaken en daarna kun je pas je giftcard claimen. Vervolgens met de visa-debet gegevens geprobeerd om iets te kopen bij de aangesloten winkels Douglas, MyJewellery en Zalandao, en daar werd de visa debet niet geaccepteerd. Nadat het niet werkte geprobeerd mijn account te verwijderen maar dat gaat ook niet via hun website. Begin er niet aan en pak je verlies.

1 ster is nog teveel
1 ster is nog teveel. Wat een ellende. Het schijnt dat je alleen het bedrag kan besteden dat er op staat. En niet onder €50 ,online te gebruiken..Een waardeloos kado.Bijna net zo erg als de VVV dinercheque, die ook nergens te gebruiken is.
Frustratie en plasticverspilling

Zelfs 1 ster is nog teveel
Zelfs 1 ster is nog teveel. Waardeloze kaart one4all. Lees alleen maar slechte ervaringen. Er wordt om gegevens gevraagd die niet op de kaart staan. Voelt als oplichting!
Kreeg 25 juli reactie / mail van one4all via trust, wordt gevraagd om aanvullende info die ik via een referentienr ????? in kan sturen, als ik dit niet doe zou mijn negatieve ervaring met one4all niet echt zijn. !!! Nou ja kijk eens hoeveel negatieve reacties er alleen al dit jaar zijn geplaatst! Zelfs 93 % Wie heeft er nu hulp nodig 🙈🙈🙈

Wat een ellendige cadeaukaart
Wat een ellendige cadeaukaart. Je moet hem eerst activeren online, dan krijg je d.m.v. een aantal codes via de mail toegang tot je account. Maar dan ben je er nog niet, je moet dan tot maximaal het bedrag van de kaart iets bestellen. Als het bedrag hoger is kun je de kaart niet gebruiken want je kunt niet de kaart aanvullen met een aanvullende betaalwijze. Ik zal echt nooit deze cadeaukaart geven aan iemand en hoop hem ook nooit te krijgen. Een en al frustratie met dat ding.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。