Tog kontakt med företaget då vi beställde ett par handskar som inte höll så bra. Fick erbjudande och beställde ett par nya som kompensation. Riktigt fina, håller bra och fortfarande efter några tränin... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Snabb leverans. Bra handskar Sedan fick jag 10 procent på köpet med en kod som inte kom och hade betalat fullpris Mailade och påpekade detta. Fick svar samma dag och jag såg på mitt konto att... もっと見る
Onegrip Camp Örebro 2025, svårt att med ord beskriva hur bra min dotter tyckte det här var, proffsigt rakt igenom med hög kvalitet på instruktörer och övningar anpassade till alla nivåer. Dottern som... もっと見る
När dom första handskarna kom fram och dom var för små så var ni väldigt hjälpsamma vid byte, jag hade inte tillgång till skrivare för att kunna skriva ut retursedel men fick hjälp när jag mailade til... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Onegrip.se erbjuder kvalitativa lösningar för fotbollsmålvakter och fotbollsföreningar. Vårt breda sortiment, vår passion och kunskap gör att vi alltid kommer kunna erbjuda prisvärda lösningar.
302 25, Halmstad, スウェーデン
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Från första kontakten till sista…
Från första kontakten till sista kontakten var det superbra. Handskarna blev riktig fina och perfekta som julklappar.
Har fått detta mail för andra gången…
Har fått detta mail för andra gången att jag ska lämmna omdöme!
Men har beställt varan den 2611.2021 och inte fått leverans till dagens datum
10.12.2021.
Se över era rutiner! DÅLIGT!!!!

Onegrip.se からの回答
Tredje paret och lika nöjd med alla tre.
Toppen kvalitet och superbra service
Toppen kvalitet och superbra service! Man blir aldrig besviken!
Har inte använt produkten ännu men det…
Har inte använt produkten ännu men det känns som väldigt bra kvalité!
Högkvalitativa målvaktshandskar .
Högkvalitativa målvaktshandskar som håller länge och dessutom har ett mycket bra pris.
Snabb och bra service
Toppklass👍
Återkommande kund och alltid nöjd
Återkommande kund och alltid nöjd! Bra kvalitét och fantastisk kundservice!
Bra handskar skulle finnas mer…
Bra handskar skulle finnas mer tillgängliga inte så många som är slut hela tiden fylla på lagrena oftare
Grabben är riktigt nöjd med handskarna
Grabben är riktigt nöjd med handskarna! Smidig betalning och snabb leverans!
Bra grepp och bra passform
Bra grepp och bra passform, har bara använt dom två gånger så det ska bli intressant och se hur länge dom håller på konstgräs.
Onegrip har en bra hemsida
Onegrip har en bra hemsida, enkelt att beställa, bra med Klarnabetalning. Snabb leverans och prisvärt. Det som gör att betyget dras ner och inte blir full poäng är att de flesta juniorhandskar ofta är slutsålda. Finns dock en bevakningsfunktion på hemsidan så man kan få ett mail när modellen är i lager igen.
Bra service, men dåliga handskar
Snabb leverans och snabbt svar på mail. Men handskarna var av mycket sämre kvalitet

Onegrip.se からの回答
Trustpilot エクスペリエンス