レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jättebra service! Kundtjänst svarade snabbt som blixten och hjälpte mig väldigt bra. Kommer börja beställa mina träningskläder härifrån hädanefter ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5つ星のうち5の評価

Bästa träningstightsen för mig. Har köpt flera par utav Enigma scrunch tights och använder dem flitigt sedan ca ett halvår tillbaks. Även köpt en sporttop som jag är nöjd med. Ska testa en annan model... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hemsidan är enkel och intuitiv att navigera. Det finns ett bra utbud på fina och funktionella träningskläder - samt ofta bra reor som får en att shoppa lite oftare än vad man annars kanske gjort!... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Urusel kund service. Fick aldrig avisering om mitt paket så det skickades tillbaka. Kontaktade dem och fick bara ett svar att sms avisering skickats ut (teknik är ju som bekant helt ofelbar) och nu sk... もっと見る

企業情報

1. スポーツウェア店

当該企業による記述

Onemorerep.se grundades 2012 och är en av Sveriges ledande nätbutiker inom fitness och mode. Vi inspirerar med varumärken från hela världen med bra priser och snabb leverans. Hos oss hittar du allt från stora välkända varumärken till unika varumärken som Alera. Några av våra övriga varumärken är Better Bodies, Hummel, Famme, Gavelo, Nebbia, Embrace Jeans och Rapid Wear. Vi erbjuder ett stort urval av träningstights, leggings, jeans och mycket mer.

3.6

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Tights som överträffade mina förväntningar!

Jag beställde ett par DEFINE SEAMLESS SCRUNCH TIGHTS V3 APPAREL i svart någon gång I November tror jag och ett par DEFINE SEAMLESS SCRUNCH TIGHTS V3 APPAREL i Grey Marl I Februari som jag fick i Mars. Leveransen var jätte smidig, det var inga förseningar och jag kunde lätt följa mitt paket och det anlände då det stod att det skulle anlända.

Det var enkelt att beställa med tydliga instruktioner om hur jag skulle gå till väga, på sidan står det True size och det stämmer verkligen för jag har vanligtvis M men eftersom jag vill att tightsen ska sitta tajtare så var S perfekt! Tanken med träningen är även att tightsen ska passa under den tiden då man bygger på sig mer muskler som dom är verkligen hållbara, sköna, bra i passform. Allt som står skrivit om dem stämmer. Jag älskar dom verkligen och kommer fortsätta köpa dem i de andra färgerna också! Det är för mig viktigt att ha tights som man känner sig bekväm i när man tränar som både ser bra ut och sitter bra. Det är inga trådar som hänger eller lossnat och dom sitter bra och följer de kurvor man har. Dom var över mina förväntningar och det är mitt bästa köp på tights.

2023年3月3日
5つ星のうち5の評価

Bra kvalité och snabb leverans!

Produkterna är av bra kvalité och det finns ett stort sortiment att välja på, så man kan alltid hitta något som passar in bra i olika stilar.
Snabb leverans och bra kundservice vid returer också!

2023年3月13日
5つ星のうち4の評価

Träningstights

Köpte träningstights. Fina produkter till bra priser. Har ofta bra erbjudanden och rea. Tyvärr den senaste gången så skickade jag tillbaka tightsen, men det var för att jag inte passade i den färgen. Annars satt de bra på kroppen och var sköna. Enkelt att skicka tillbaka och få pengarna tilbaka.

2023年1月23日

Positiv upplevelse

Snabb leverans, inga problem att byta/returnera. Storlekar passade för det mesta - lite svårare med bh men det är personliga preferenser. Frun är nöjd och är ännu mer motiverad att träna!

2023年3月12日

Trustpilot エクスペリエンス