OnePan レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

BÀsta stekpannan jag haft, och utan teflon, tack för det! Köpte nyss en re-coat efter anvÀnt den första i tre Ã¥r, enkelt att bestÀlla och snabb leverans. Gillar det dÀr med att ni Ã¥terstÀller den ga... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

BestÀllde direkt pÃ¥ Onpan's hemsida. Leveransen skickades dagen efter och jag kunde hÀmta ut nÀsta dag. Snabbt och smidigt. Jag har en onepan sedan tidigare och de nya funkade precis lika bra. Saker... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi anvÀnde den i grillen (gasolgrill) Max 250 grader super till barnens hamburgare och vi andra kunde grilla annat under tiden. Den lilla onepanplÃ¥ten som min pojkvÀn har, kunde vi diska i diskmas... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Jag jobbar sjÀlv med cirkulÀra produkter i mitt jobb som sÀljare pÃ¥ Tarkett (Golvtillverkare). Vi jobbar dagligen med att lÀra vÃ¥ra kunder vikten av att vÀrdesÀtta leverantörer som Ã¥tervinner pÃ¥ rikt... もっず芋る

䌁業情報

1. キッチン甚品店
  2. 食品補造甚品

OnePan に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Kitchenware with more than one life

In a world where toxic non-stick products are bought, used, and disposed of, all within a few years, we challenge the norm.

OnePan is built on the radical idea that a frying pan should last a lifetime. Does that mean you should accept food sticking for the rest of your life? Not at all. As chefs, we understand that busy kitchens demand uncompromising quality. We simply do what others claim to do when they don't – circular, for real.

Discover our range of frying pans and oven trays without added PFAS – all casted from a special blend of recycled aluminium that provides an even heat across the frying surface. Designed to be re-coated with a sustainable non-stick coating once worn out, so they can be reused again and again and again. 100% recycled aluminium. Oven-safe up to 280°C.

Visit onepan.se

Lifetime Warranty

Register your OnePan for a lifetime warranty!

Since our products are made to endure Re-Coat after Re-Coat in our circular system, we are confident enough with our performance, quality and durability to offer all of our customers a lifetime warranty. The lifetime warranty applies on all main parts of the pan - the casted body made from 100% recycled aluminium, our resilient induction plate and the crafted stainless steel handles. The only exception from our lifetime warranty is the Re-Coatable non-stick coating.

This is because, like all coated things (imagine house paint or nail polish), non-stick coatings will naturally wear out with use. To prevent loads of functioning pans from ending up in landfills, only because the very top layer is worn out, we've innovated our circular system so you can Re-Coat your pan again and again.

When you buy a OnePan, it should be the last time you ever buy a new pan.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 129ä»¶

レビュヌを曞く

Supersmidig leverans och OTROLIG

Supersmidig leverans och OTROLIG produkt. Testade direkt och gillar verkligen att man kan steka först och sen bara slÀnga in i ugnen - vi gjorde en viltstek. 10/10!

2025幎10月1日

Hej MÀrta,

Stort tack för din hÀrliga recension!
Vad roligt att höra att du uppskattar både leverans och produkt - och fantastiskt att viltsteken blev en succé!

5぀星のうち4の評䟡

CirkulÀra produkter ska vÀrderas högst

Jag jobbar sjÀlv med cirkulÀra produkter i mitt jobb som sÀljare på Tarkett (Golvtillverkare). Vi jobbar dagligen med att lÀra våra kunder vikten av att vÀrdesÀtta leverantörer som återvinner på riktigt istÀllet för att skriva fina ord på hemsidor och produktblad.
DÀrför kÀnns det sjÀlvklart att jag ska leva som jag lÀr och stötta sådana som Er som på riktigt har ett cirkulÀrt system. Bra jobbat!

2025幎9月30日

Hej Rikard,

Stort tack för din fina recension och för att du delar med dig av dina tankar! Det betyder mycket för oss att höra det från någon som sjÀlv arbetar med cirkulÀra produkter - och vi håller helt med dig: det Àr först nÀr systemet verkligen fungerar i praktiken som det gör skillnad.

Tack för att du vÀljer att stötta vårt arbete och Àr en del av omstÀllningen mot ett mer hållbart sÀtt att konsumera.

5぀星のうち5の評䟡

BÃ¥de kvaliteten och filosofin kÀnns

Både kvaliteten och filosofin kÀnns vÀldigt bra! Har haft tunga, dyra pannor som dessutom blivit skeva i botten, det hÀr verkar hålllbart!

2025幎9月29日

Hej Joachim,

Tack för din fina recension!
Vad roligt att höra att du uppskattar både kvaliteten och vårt koncept. Våra pannor Àr utvecklade för livstids garanti - så dom ska behålla formen, och du kan laga mat utan kompromisser i många år framöver.

Onepan = Ipinium gör sÃ¥ jag kan

Onepan = Ipinium gör så jag kan fortsÀtta jobba i storköket utan att slita ut mig totalt. Inte heller slita på miljön med en granuldiskmaskin. SjÀlvklart så har vi onepan hemma också för lÀttare hantering och fin yta på det vi lagar

2025幎9月29日

Hej Annie Susanne,

Stort tack för din fantastiska recension!
Det betyder mycket för oss att höra att OnePan gör skillnad både i ditt arbete och i köket hemma - det Àr precis vad vi hoppas kunna bidra med. Att kunna underlÀtta i vardagen samtidigt som vi minskar miljöpåverkan Àr kÀrnan i allt vi gör.

snabb leverans

2025幎9月16日

Hej Kristian,

Stort tack för din recension!
HÀrligt att höra att leveransen gick snabbt och smidigt - vi hoppas att du får stor glÀdje av din OnePan.

RejÀl traktörpanna

Traktörpannan kÀnns tung men också "ordentlig" - inget billigt skrÀp detta. Ser fram emot många års anvÀndning.

2025幎7月3日
自発的なレビュヌ

Hej Camilla,

Tack för din fina recension!
Vad roligt att höra att du uppskattar kvaliteten. Våra pannor Àr byggda för att hålla en livstid och vara en trogen hjÀlpreda i köket under många år framöver.

👍👍👍👍

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

2025幎9月24日

Hej Andreas,

Stort tack för dina stjÀrnor!
Vi blir så glada av att se ditt positiva omdöme - hoppas dina pannor fortsÀtter leverera många goda måltider framöver!

VÀldigt smidigt

VÀldigt smidigt och jag behövde inte vara utan min stekpanna lÀnge alls. Det gick vÀldigt fort

2025幎9月13日

Hej Maria,

Stort tack för din recension!
Vad hÀrligt att höra att allt gick smidigt - vårt Re-Coat-system Àr utformat så att vi alltid skickar ut en ny panna först, på så sÀtt behöver du aldrig vara utan stekpanna. Enkelt och smidigt!

Bra kundservice

Bra kundservice. Riktigt bra produkt. Hoppas belÀggningen hÃ¥ller hyfsat lÀnge 👍

2025幎9月13日

Hej Max,

Stort tack för din fina recension!
Vad roligt att höra att du Àr nöjd både med vår service och din panna.
Kika gÀrna igenom våra skötsel- och anvÀndningsråd på vår hemsida för att optimera belÀggningens livslÀngd.

5぀星のうち5の評䟡

Så smidigt och snabbt supernöjd

Så smidigt och snabbt vi fick en re-coat panna, och dÀrefter skicka tillbaka vår gamla. Supernöjda

2025幎9月5日

Hej Marlene,

Stort tack för ditt fina omdöme!
Vad hÀrligt att höra att Re-Coat-processen kÀndes bÃ¥de smidig och snabb - precis sÃ¥ vi vill att det ska vara. Hoppas den “nya” pannan fÃ¥r hÀnga med lÀnge i köket framöver!

Snabb leverans.

2025幎9月4日

Hej Lena,

Tack för ditt omdöme!
Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och smidigt - hoppas pannan får vara med vid många goda måltider framöver.

Finaste stekpannan

Finaste stekpannan

2025幎8月30日

Hej Alexandra,

Tusen tack för din fina recension! Vi blir verkligen glada att höra att du tycker så mycket om din stekpanna.

VÀnliga hÀlsningar,

Bra plåtar

Bra plåtar. En för varje ugn. Superbra belÀggning, lÀttdiskade. Adjö till bakplåtapper.

2025幎8月29日

Hej Stig,

Stort tack för ditt fina omdöme! HÀrligt att höra att plåtarna fungerar så bra och gör bakningen enklare - precis så vi vill att det ska vara.

BÀsta pannan jag köpt.

BÀsta pannan jag köpt.
Nu har jag köpt till min bror och hans barn.
Alla Àr vÀldigt nöjda med Onepan.

2025幎8月24日

Hej HÃ¥kan,

Stort tack för din fantastiska recension! Vilken kökshjÀlte du Àr!
Kul att både du och din familj uppskattar OnePan – det betyder mycket för oss.

Transparent

Transparent, enkelt och klart

2025幎8月24日

Hej Hans,

Stort tack för din fina recension!
Så roligt att höra att du upplever det som transparent och enkelt.

My favorite pans!

I bought two so it’s not only one one-pan! I love them a lot, they are non-sticky and heat very well.

2025幎8月23日

Hi Magnus,

Thank you so much for your great review! We’re thrilled to hear you love your pans and that they’re working so well for you.

Best regards,

BÀsta stekpannan

BÀsta stekpannan! ( kom i kontakt med den hos goda vÀnner) Àven oxÃ¥ tÀnket emballage ”örngott”👏🏌 och att den gÃ¥r att ”reparera”. TACK! // ÅL

2025幎8月20日

Hej Åsa,

Stort tack för din fina recension! Så roligt att höra att du hittade OnePan via vÀnner och uppskattar både pannan, vårt emballage och möjligheten att reparera istÀllet för att slÀnga. Det Àr precis vad vi vill uppnå!

BÀsta stekpannan

2025幎7月30日

Hej Edin,

Vilken fin recension - stort tack! Det vÀrmer att höra att du tycker det Àr den bÀsta stekpannan.

Bra produkter

Bra produkter

2025幎8月26日

Hej Rickard,

Stort tack för din recension!
Kul att du Àr nöjd med våra produkter.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。