Onfeet レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb nu al ongeveer een half jaar het sokken abonnement en krijg elke maand een super leuke set sokken opgestuurd!

5぀星のうち5の評䟡

De no show sokken blijven echt goed zitten ook na meerdere keren gewassen te hebben! Topkwaliteit! Mismatched zegt het al sokken die verschillend zijn, maar toch bij elkaar horen! Supertof conce... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Ik kan het abonnement niet opzeggen!! Inmiddels gelukt door de uitleg. Ik vind het onduidelijk dat op de site annuleren staat ipv opzeggen.

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Geweldige sokken! Nooit meer anders! Ik heb ervoor gekozen om voor de zomer een abbonement te nemen op de korte sokken van OnFeet. Ik moet zeggen dat normaal mijn sokken altijd snel kapot gaan of s... もっず芋る

䌁業情報

1. 衣料品店
  2. ・
  3. オヌトクチュヌル ファッション ハりス

圓該䌁業による蚘述

Onfeet is het leukste sokken abonnement van Nederland. Wij werken met gekamd katoen en bieden het beste voor je voeten. Elke maand een nieuw missmatch Design op de deurmat. Groetjes aan je voetjes!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

Ik kan het abonnement niet opzeggen!!

Ik kan het abonnement niet opzeggen!!

2026幎7月28日

Marielle,

We begrijpen hoe vervelend het is als het niet lukt om je abonnement op te zeggen.
Wij helpen je graag verder met het opzeggen van je abonnement, als je contact opneemt via info@onfeet.nl lopen we samen met je door het proces om dit op een goede manier af te ronden.

Groetjes aan je voetjes,

Team Onfeet

Marielle bedankt voor de feedback!
fijn dat het gelukt is om je abonnement stop te zetten met de uitleg die we gestuurd hebben.

5぀星のうち4の評䟡

Leuke sokken

Krijg elke maand twee paar nieuwe sokken precies volgens het abonnement wat ik heb gekocht, super leuk!

2024幎1月26日

Bonnita,

Bedankt dat je deel uit maakt van onze Onfeet familie. Wij genieten er enorm van om mensen gelukkig te maken met onze vrolijke sokken.

Wij worden er heel blij van om zo een mooie review te ontvangen.

Groetjes aan je voetjes!

Goede kwaliteit sokken

Goede kwaliteit sokken
Met leuke dingen erop

2023幎11月28日

Luna,

Wat super fijn om te horen dat de sokken zo goed bevallen en je onze prints leuk vind.

Groetjes aan je voetjes,

Leuk alternatief voor schoenen

Nu ik door mijn handicap geen schoenen meer draag zijn de sokken extra zichtbaar. Het is leuk om elke maand verrast te worden door een nieuwe set en de reacties van mensen zijn ook leuk. De sokken zitten ook goed.

2023幎9月20日

Onfeet からの回答

Wat super fijn dat we bij kunnen dragen met onze sokken aan leuke positieve reacties en we zijn heel blij dat de sokken goed zitten.

Hier doen wij het voor!

Groetjes aan je voetjes!

5぀星のうち5の評䟡

Geweldige sokken! Thanks Onfeet!

Geweldige sokken! Nooit meer anders!

Ik heb ervoor gekozen om voor de zomer een abbonement te nemen op de korte sokken van OnFeet. Ik moet zeggen dat normaal mijn sokken altijd snel kapot gaan of slijten vanwege het vele sporten, maar deze sokken blijven na elke wasbeurt eruit zien als nieuw. Daarnaast ook een hele fijn en snelle service wanneer ik vragen had betreft mijn product!

2023幎6月23日
5぀星のうち5の評䟡

Leuke kwalitatieve en originele designs!

Mismatched zegt het al sokken die verschillend zijn, maar toch bij elkaar horen! Supertof concept en heel veel verschillende designs. Krijg de leukste reacties van vrienden, cliënten, maar ook soms van vreemden wat tot leuke gesprekken leidt.

Dus mocht je om een praatje verlegen zitten en durf je mensen niet zelf aan te spreken
 onfeet it is 😝❀

2023幎5月8日