䌁業情報

2. パ゜コン修理サヌビス
  3. コンピュヌタのサポヌトずサヌビス
  4. プリンタヌ修理業

圓該䌁業による蚘述

Onitio er en nyligt etableret it-koncern, som er resultatet af en fusion mellem InfoCare-koncernen og de tidligere Visma-virksomheder; Exso AS, Value Retail Consulting AS og EssCom AB. Onitio Group er ejet af det norske investeringsselskab Aars. Onitio er nu fÞrende i Norden inden for virksomhedens forskellige forretningsområder som har til formål at fortsÊtte med at vokse sammen med sine partnere og kunder. I august 2023 har virksomheden mere end 1.500 ansatte med en forventet omsÊtning på tÊt på 2 milliarder NOK i 2023. Hos Onitio er vi på forkant med it-tjenester og tilbyder et bredt spektrum af ekspertise: Onitio Technology Services skal levere installation, support og vedligeholdelse af IT- og tech-udstyr i hele Norden. Onitio Workforce Services and Consulting vil levere ressourcer og omfattende personalelÞsninger inden for IT, både gennem on-site ressourcer og fjernsupport. Onitio Solutions vil levere lÞsninger inden for detailhandel og tilstÞdende sektorer. Konsulentydelser med banebrydende ekspertise inden for detailhandel og IT vil blive leveret gennem Value Retail Consulting.

連絡先

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち2の評䟡

Bad service quality

Poor communication, quite unprofessional/unpleasant and sometimes even mad mobile technicians. Repairs are handled in “as soon as it works - I don’t care” way.
Can’t recommend this company.

2025幎12月17日

Onitio Danmark A/S からの回答

Hi Paul, thank you for your criticism that we take very seriously. Since I can see that you are writing from Sweden, I will convey your comments to my Swedish colleagues, since this Trustpilot Page are for the Danish organization.
Furthermore, if you have been met with an attitude as you have described, I would like to urge you to send an email directly to Onitio with more details. Since, this does not sound like proper behavior from our side.
Sincerely, Onitio Danmark A/S

5぀星のうち1の評䟡

Uprofessionelt og dårlig service

FÞrst teknikker de sender, har ikke mulighed for at overholde den aftale der var blevet lavet, så de måtte lave en ny aftale.

Da han så kommer, kan han ikke lave fejlen og må ha en ny tid.

NÊste besÞg, flere dage efter, kommer så samme teknikker. Han kan stadig ikke lave fejlen. Efter dette besÞg, ringes jeg op af Lenovo, som siger at Onitio, mener maskinen skal på vÊrksted, da de ikke kan lave computeren on site. Jeg får efter noget besvÊr overtalt Lenovo om at sende en teknikker igen.

Igen efter nogle dage, får jeg besÞg af teknikker. Denne gang er det en ny teknikker. Han skiller computeren fra hinanden, og finder fejlen. Fejlen er et stykke plastik der er knÊkket af knappen til en web cam knap, jeg har fra dag et af fortalt om den lÞse knap.
Han har ikke dele til at reparer fejlen, da han var informeret om at fejlen var en anden.
Så tre gange sender Onitio teknikker ud på adressen, fÞr de beslutter sig for at lokalisere fejlen, og det er på trods af jeg fortÊlle dem hvad fejlen er.

Så nu venter jeg på besÞg nummer fire.

Dette besÞg vÊlger Onitio så at fortÊlle mig om klokken 7 om morgenen på mail. De informere om at jeg fÞr besÞg mellem 8 og 16 samme dag.
Jeg har selvfÞlgelig ikke mulighed for at ligge min dag helt om klokken 7 om morgenen. Derfor skriver jeg til dem om nyt tidspunkt, og giver udtryk for at det er dårlig stil at skrive på det tidspunkt.

Klokken ca. 7:15, bliver jeg sÃ¥ ringet op af en medarbejder. Som lige vil informere om at det ikke er dÃ¥rlig stil. Jeg giver udtryk for jeg mener det er ekstrem dÃ¥rlig service, isÊr at ringe op pÃ¥ det tidspunkt. Medarbejderen bliver sur, og beskylder mig for dÃ¥rlig service. Jeg siger til ham at jeg er en utilfreds kunde, og derfor ikke den part der skal yde service. “Det kan man godt hÞre” sige medarbejder flabet, det er tydeligt at han har behov for at diskutere. Jeg beder om medarbejderens navn, som han ogsÃ¥ oplyste ved starten af samtalen. Nu, vor jeg vil klage, vil han sjovt nok ikke give sit navn, og vÊlger at smÊkke pÃ¥ i stedet for.

Dybt dybt uprofessionelt! Et par dage efter skriver Lenovo at sagen er blevet flyttet fra Onitio til IBM.

Så vi er gået fra, at Onitio endelig havde fundet fejlen, og at de har delene og fortÊller at en teknikker er på vej, til at de nu ikke kan lave fejlen og opgiver. TÊnker den uprofessionelle sure medarbejder har noget at gÞre med dette.

2025幎1月23日
5぀星のうち5の評䟡

Hurtige svartider og ansvarsbevidste teknikere

Vi har fået flere bÊrbare repareret af Onitio igennem HP. Det går altid hurtigt og godt.
Jeg ville skrive denne anmeldelse pga. den seneste reparation vi fik lavet. Teknikeren udskiftede et defekt webcam, men kom til at ÞdelÊgge skÊrmen. Han var nÞd til at bruge en varmepistol for lÞsne limen bag skÊrmen og det kunne skÊrmen ikke klare.
Det er også åndsvagt at elektronik skal limes sammen.
Men, han sÞrgede selv for at skaffe en ny skÊrm og kom tilbage dagen efter for at skifte skÊrmen ud.
Det sÊtter vi sku virkeligt pris på. Vi fÞler os godt dÊkket af Onitio.

2024幎8月14日

Onitio Danmark A/S からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse.
Selv den bedste kan jo lave fejl - men vi forsÞger altid, som du selv har oplevet, at rette op på den, til mindst gene for kunden :)

5぀星のうち2の評䟡

Service skal virkelig oppes

Da HP har valgt at bruge Onitio som partner er det dem som kommer ud når vi fejlmelder vores computere til HP og må indrÞmme at Onitio har noget at arbejde med... Mangel på kommunikation ud til kunderne er nÊrmest ikke eksisterende og man skal selv kontakte Onitio når man Þnsker noget info omkring den sag man har hos dem.

Selve servicen af den enkelte teknikker der er ude er svingende og krÊver nogle gange at de skal ud mere end 1 gang for at lÞse den enkelte opgave

2024幎2月13日

Hej Patrick,
Tak for din feedback. Vi kender dig fra tidligere ansÊttelse, og håber du har det godt.
Denne sag er belyst igennem HP og afsluttet fra vores side af.
MVH Onitio Danmark A/S

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス