Uprofessionelt og dårlig service
FÞrst teknikker de sender, har ikke mulighed for at overholde den aftale der var blevet lavet, så de måtte lave en ny aftale.
Da han så kommer, kan han ikke lave fejlen og må ha en ny tid.
NÊste besÞg, flere dage efter, kommer så samme teknikker. Han kan stadig ikke lave fejlen. Efter dette besÞg, ringes jeg op af Lenovo, som siger at Onitio, mener maskinen skal på vÊrksted, da de ikke kan lave computeren on site. Jeg får efter noget besvÊr overtalt Lenovo om at sende en teknikker igen.
Igen efter nogle dage, får jeg besÞg af teknikker. Denne gang er det en ny teknikker. Han skiller computeren fra hinanden, og finder fejlen. Fejlen er et stykke plastik der er knÊkket af knappen til en web cam knap, jeg har fra dag et af fortalt om den lÞse knap.
Han har ikke dele til at reparer fejlen, da han var informeret om at fejlen var en anden.
Så tre gange sender Onitio teknikker ud på adressen, fÞr de beslutter sig for at lokalisere fejlen, og det er på trods af jeg fortÊlle dem hvad fejlen er.
Så nu venter jeg på besÞg nummer fire.
Dette besÞg vÊlger Onitio så at fortÊlle mig om klokken 7 om morgenen på mail. De informere om at jeg fÞr besÞg mellem 8 og 16 samme dag.
Jeg har selvfÞlgelig ikke mulighed for at ligge min dag helt om klokken 7 om morgenen. Derfor skriver jeg til dem om nyt tidspunkt, og giver udtryk for at det er dårlig stil at skrive på det tidspunkt.
Klokken ca. 7:15, bliver jeg sÃ¥ ringet op af en medarbejder. Som lige vil informere om at det ikke er dÃ¥rlig stil. Jeg giver udtryk for jeg mener det er ekstrem dÃ¥rlig service, isÊr at ringe op pÃ¥ det tidspunkt. Medarbejderen bliver sur, og beskylder mig for dÃ¥rlig service. Jeg siger til ham at jeg er en utilfreds kunde, og derfor ikke den part der skal yde service. âDet kan man godt hÞreâ sige medarbejder flabet, det er tydeligt at han har behov for at diskutere. Jeg beder om medarbejderens navn, som han ogsÃ¥ oplyste ved starten af samtalen. Nu, vor jeg vil klage, vil han sjovt nok ikke give sit navn, og vÊlger at smÊkke pÃ¥ i stedet for.
Dybt dybt uprofessionelt! Et par dage efter skriver Lenovo at sagen er blevet flyttet fra Onitio til IBM.
Så vi er gået fra, at Onitio endelig havde fundet fejlen, og at de har delene og fortÊller at en teknikker er på vej, til at de nu ikke kan lave fejlen og opgiver. TÊnker den uprofessionelle sure medarbejder har noget at gÞre med dette.
2025幎1æ23æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ